Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kipufogóra emlékszem, a névre nem....elég ócska a név(és szám) memóriám
tovább is adtam mert szörnyű nagy volt a kiszemelt gépre, ment még délebbre
a berúgókkal az a baj hogy alig van, nekem is legalább 10 ezer lenne az xt-re, ár ha van.....de ritkán van
Te emlékszer még rám?Voltál már nálam kipufogó dobért még hozzá egy cbr 919rr dobját vitted el és akkor még gipszben volt a lábad :)Én emlékszem Akkor még motorokat bontottam :)
Azért lett meg hegesztve mert túra kozben eltört és volt egy faluban egy segítő kész emberke és segített de nem sokat bírt így csak 10km toltam
hívtam már! Azért próbálkom itt
nem lenne egyszerűbb felhívni pár bontót?
de előtte hegeszd meg a régit és avval gyakorlatozz, mivel hegesztett gyorsabban fog törni mint az ép és így könnyebben megtanulod hogy kell berúgni
Szia!

tudom régi hirdetés de azért rád írok hátha :)

Van esetleg berúgód xr hez?
Király :) köszi szépen.De egy a baj hogy xl 600 hoz sincs berúgó Sehol ne, találok
tisztítva beszerelve..
A fesszabályzón vannak általában hűtőbordák, működési elvéből kifolyólag. Ami képet felraktál, szerintem, a gyújtásvezérlő vagy más néven CDI. Annak nem tudom mennyire szabad melegednie, még sosem fogdostam.
woaw!
hanyas karbi?
teljesen össze zavartok .most a hűtő bordás a fesz szab vagy az ameiken nincs
ini te merre laksz Kiskőrösön?
kompletten cseréld le ne ma csuklóval foglakozz
a berugókar xl 600 r é a karbi pedig az uj projekt lesz kivéncsi vagyok milyen lesz
Okes.a lényeg az hogy a csuklo része jo legyen a tengelyre
nekem is az van rajta .... kisebb az íve mindjárt lefotózom az enyémen ami van
Mikori evjaratet?sokan azt mondtak hogy nem jo ra :(
tegyél rá xl 600 berugót én momemtán jobban szeretem
Bizonyos mértékig normális, ezért van rajta a hűtőborda. Ha jót akarsz neki, mindig felkapcsolt világítással használd a motort.
Akkor nem is jo mi?
Köszi!
Néztem,igen nekem az alsó felén van a golyó.
szia!feltettem az a darabot a beugróról amit te is küldtél nekem .nézd csak meg hogy jó lenne e nekem a karhoz léci
Mi is voltunk kint :)
Szép az xr ed
ilyet keresek vagy karral együtt