Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Még mindig berúgókart keresem xr600 motoromra sos be!Tud valaki egy bontót ahol biztos hogy van?
Sziasztok!
Dominator 650-be olcsón kormánycsapágyat tudtok valahol?
Valaki megtudja mondani,hogy mekkora az olaj leeresztő csavar átmérője ezeknek az Noé bárkájáról szabadult hondáknak?
Ez nagyon szép lett egy ilyennel már én is elégedett leszek ha sikerül.
köszönöm ismerem a tulajt személyesen ha haza érek beszélek vele mindenképp
tegyél rá terhelést ha ekkor nem olyan meleg akkor jó a fesszab
és tedd rá valami fém részre ami elvezeti a hőt a ténérén az akkutartó lemezre van felfogatva
a kezemtől mindig melegebb a ténéré fesszabja
mi is kint voltunk igaz csak fékeket próbálgattuk:D
Ha nem jól van bekötve,akkor is melegszik...
.Na.és afesszab melegedése normális ?vagy vegyek másikat?nincs itt véletlen valaki cnc esztergályos ?kellene nekem néhány cucc.
Kihasználtam a jó időt!
Remélem más is!
Töltsd le a kapcsolási rajzot, onnan ki lehet találni, mi hova megy.

Tud valaki XR 400-as Kehin PD karburátorhoz súber tű-t? Hol keressem iletve valakinek otthon elfekvőben lenne e?
srácok lefényképeztem valamit ez a fessz szab.? most járó motornál néztem hogy tök forró ez normális?
KÉK = olaj
FEKETE = sok anyag
Ez a váz már volt nálam.... az alsó része szét van verve .. sziklát látott pár alkalommal már... és ez még hátul dobfékes váz...
Üdv!
Xr 400... probléma, indításnál kicsit kéken füstől, aztán elhagyja kicsit, de gázadásra is nyomja kicsit......ez milyen motortikus probléma eredménye?..... amugy a tulaj 2T-t tesz a benzinbe...de ezt kérésre letesztelte tiszta benzinnel is..ugy is csinálja..... maradhatott a rendszerbe a keverék olajbol,..és ettől lehet még mindig kicsit... vagy más- gyűrű probléma?............ másik kérdés.. mikor szokott kéken, és mikor inkább feketén füstölni?
xr váz aztán csak óvatosan az eladóval
SZia !

Ugyan ilyen cipőben jártam...
Annyi hogy nekem volt egy NX blokkom és XR vázba építettem
Jobban jársz ha veszel egy motorhibás XR-t
Bontósok aranyárban mérnek mindent ha esetleg van hozzá alkatrészük!
Darabokban ne kezd el mert agyrém....
Én soha többet nem csinálnám még egyszer végig...
Nekem ezt sikerült kihozni NX XR történetből...
Helló érdeklődés képen mennyiért lehetne hozzá jutni egy honda xr600as vázhoz?Van egy 650es dominátorom és ezt szeretném a későbbiekben átépíteni egy xr vázba.Sokkal szebb az a váz meg ami lényegesebb sokkal nagyobb a hasmagassága(erdei túrákhoz)kellene a gépezet.Tudtok esetleg olyan oldalt ahol lehetne szemezgetni alkatrészt?Segítséget előre is köszönöm.
Azt elfelejtettem,hogy magasabb fordulaton néha kicsit megtorpan a gép és olyankor szabályosan robban egy hatalmasat.
Sziasztok! XL600 motorról leszedtem a karbit és azt tapasztaltam ,hogy be van égve csupa kormos. Szerintetek mitől lehet ez?
na ezen semmi nincs csa be megy az öt vezeték és annyi.
Végigzongoráztam már én is ezeket a lehetőségeket is (ebay,parilla stb) márkakereskedésnek egyelőre csak írtam még várom a választ és az árajánlatot (ha lesz). Eredetire vadászok, akár használtan akár újan, ha nem lesz maradnak az alternativák! hátha..:)
köszi!
Semmi alapjárat emelkedés, de már így vettem. Így is, úgy is a karbival kezdem, sokat is kap, leforgatva kormol....