tegyél rá terhelést ha ekkor nem olyan meleg akkor jó a fesszab
és tedd rá valami fém részre ami elvezeti a hőt a ténérén az akkutartó lemezre van felfogatva
a kezemtől mindig melegebb a ténéré fesszabja
Üdv!
Xr 400... probléma, indításnál kicsit kéken füstől, aztán elhagyja kicsit, de gázadásra is nyomja kicsit......ez milyen motortikus probléma eredménye?..... amugy a tulaj 2T-t tesz a benzinbe...de ezt kérésre letesztelte tiszta benzinnel is..ugy is csinálja..... maradhatott a rendszerbe a keverék olajbol,..és ettől lehet még mindig kicsit... vagy más- gyűrű probléma?............ másik kérdés.. mikor szokott kéken, és mikor inkább feketén füstölni?
Ugyan ilyen cipőben jártam...
Annyi hogy nekem volt egy NX blokkom és XR vázba építettem
Jobban jársz ha veszel egy motorhibás XR-t
Bontósok aranyárban mérnek mindent ha esetleg van hozzá alkatrészük!
Darabokban ne kezd el mert agyrém....
Én soha többet nem csinálnám még egyszer végig...
Nekem ezt sikerült kihozni NX XR történetből...
Helló érdeklődés képen mennyiért lehetne hozzá jutni egy honda xr600as vázhoz?Van egy 650es dominátorom és ezt szeretném a későbbiekben átépíteni egy xr vázba.Sokkal szebb az a váz meg ami lényegesebb sokkal nagyobb a hasmagassága(erdei túrákhoz)kellene a gépezet.Tudtok esetleg olyan oldalt ahol lehetne szemezgetni alkatrészt?Segítséget előre is köszönöm.
Végigzongoráztam már én is ezeket a lehetőségeket is (ebay,parilla stb) márkakereskedésnek egyelőre csak írtam még várom a választ és az árajánlatot (ha lesz). Eredetire vadászok, akár használtan akár újan, ha nem lesz maradnak az alternativák! hátha..:)
köszi!
Még mindig berúgókart keresem xr600 motoromra sos be!Tud valaki egy bontót ahol biztos hogy van?