amúgy nekem a mitas c10 sem volt egészen 12ezer az eleje meg még 10 ezer sem(azt hiszem az c11)
és még számla is volt róla, ezek posta nélküli árak mert egy ismerős elhozta
Nézd meg az eladó értékelését
Ha sok tranzakciója volt és semmi negatív akkor simán utalhatsz nem lesz gond!
Száz valahány vétel/eladásom volt a vaterán,soha semmi probléma nem volt
hali!
XR400 blokk(TRX400) olyan hibajelenséget produkál, hogy nem forog le mintha "tiltana", hasonló rükvercben lévő ford.szám korlátozáshoz. Nyugtasson meg valaki, hogy nem jellemző az elektronikai meghibásodás. Inkább az üzemanyag ellátásra gyanakodjak. Annyi változtatás történt, h vettem egy új légszűrőt bele, de csak nem befolyásolhatja, szerintem.
Még annyit, mindenkinek olyan szivatóval, hogy nem emelkedik az alapjárat?!
ha típust is írnál akkor lehet jobban el lehetne adni.....
vagy azért nem írsz mert valami gagyi destone vagy mipicsa amit 9500ért lehet máshol rendelni
mondjuk amit havernak rendeltünk a fent nevezett márkából az egész jó volt, inkább azt mondanám hogy várakozáson felül teljesített
ha valaki gumit szeretne vásárolni, akkor nekem megmaradt 2 db új 120/100-18 cross gumi, amilyen a képen látható
motor ment, garázssöprés van
13 e ft
06 30 635 9305
Szevasztok! Nem ide tartozik de hátha valaki tud segíteni. Audi A6-hoz keresek trikó üléshuzatot de csak a vaterán találtam ahol előre utalás van. Na ez nálam kizárt esetleg tud valaki valami online boltot ahol ilyet árulnak?
Olajtéma nálam is aktuális. Szivárgott a kuplung oldalon az olaj, vágtam klingeritből tömítést, holnap veszek olajat. Kérdésem is lenne! Tudja valaki, hogy az olajszűrő fedelén felül lévő csavar mi célt szolgál? És elég akkor a tartályon keresztül feltölteni? xt600
nálunk már akkor 2100 volt amikor még megvolt az xr4
itt vidéken minden drágább
de ha hozzászámítom a postát akkor meg az olcsó is drága lesz
az astrába való q8 olajom is eltűnt ahhoz is kell keresni valami épeszű árban lévő folyadékot
tiszta stressz az élet
Kéne valami olcsó 20w-50.Eddig az actevo 20w-50 el elégedett voltam,de már csak úgy nézem,hogy a castrol minta boltba lehet kapni,oda meg nincs időm bemenni.
Automata dekós de elég nehéz rugdosni, kb akkor lett fúrva mint a dominátorom de az enyém azóta ment kb egy ezrest a zongora meg kb 60-70-et. Dominátort könnyebb megrúgni.
én mindig csak a tartályba öntök
de ha szét volt szedve lehet érdemes a szelepállító ablakon is beleönteni egy kicsit.
dekoval rugdossátok egy ideig akkor feltöltődik a rendszer
olyan 3 liter körüli mennyiségre számíts valami ásványi 20w50es olajat
én feltöltöm a tartályt belemegy vagy 2 flakon utána járatom egy ideig majd ismét maxig töltöm
utána egy kör majd ismét megnézem, ha kell ismét megy maximumig utána elmegyek vele 5-6ezret és leengedem
amúgy az már jó ritka gép, az még jó nagy tankos és kisebb tengelytávú mint az újabbak, fák között jobban manőverez
és még számla is volt róla, ezek posta nélküli árak mert egy ismerős elhozta
11ezer valahányszáz volt postával igaz vagy 2 éve
Ha sok tranzakciója volt és semmi negatív akkor simán utalhatsz nem lesz gond!
Száz valahány vétel/eladásom volt a vaterán,soha semmi probléma nem volt
XR400 blokk(TRX400) olyan hibajelenséget produkál, hogy nem forog le mintha "tiltana", hasonló rükvercben lévő ford.szám korlátozáshoz. Nyugtasson meg valaki, hogy nem jellemző az elektronikai meghibásodás. Inkább az üzemanyag ellátásra gyanakodjak. Annyi változtatás történt, h vettem egy új légszűrőt bele, de csak nem befolyásolhatja, szerintem.
Még annyit, mindenkinek olyan szivatóval, hogy nem emelkedik az alapjárat?!
vagy azért nem írsz mert valami gagyi destone vagy mipicsa amit 9500ért lehet máshol rendelni
mondjuk amit havernak rendeltünk a fent nevezett márkából az egész jó volt, inkább azt mondanám hogy várakozáson felül teljesített
motor ment, garázssöprés van
13 e ft
06 30 635 9305
itt vidéken minden drágább
de ha hozzászámítom a postát akkor meg az olcsó is drága lesz
az astrába való q8 olajom is eltűnt ahhoz is kell keresni valami épeszű árban lévő folyadékot
tiszta stressz az élet
az xt a férfiak motorja
a kis díszbuzi hokigyerekek csak a lábukat tudják tördelni vele
szerintem simán a dupláját érte de legalább jó helyre került
de ha szét volt szedve lehet érdemes a szelepállító ablakon is beleönteni egy kicsit.
dekoval rugdossátok egy ideig akkor feltöltődik a rendszer
olyan 3 liter körüli mennyiségre számíts valami ásványi 20w50es olajat
én feltöltöm a tartályt belemegy vagy 2 flakon utána járatom egy ideig majd ismét maxig töltöm
utána egy kör majd ismét megnézem, ha kell ismét megy maximumig utána elmegyek vele 5-6ezret és leengedem
amúgy az már jó ritka gép, az még jó nagy tankos és kisebb tengelytávú mint az újabbak, fák között jobban manőverez