Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fotózhatsz
Ini!
Rokonom vett egy zongorát, xt 600 34L. Kb 1 éve szopja vele a faszt, volt kb 5 szerelőnél, na most a legutolsó nem öntött bele olajat mert nem tudja hogyan és mennyit. Nem tudod véletlenül mennyi kell bele? Gondolom nem mind a tartályba kell önteni. Holnap el szeretnénk indítani, vagyis megpróbáljuk
Ha kell,holnap fotózok.
írj a címemre.....
milyen árra gondoltál?
Nekem a kar repedt el, és eltörött.
Jó állapotú...
nincs kikopva ?
Akkor ami nekem van, az jó neked..
nekem az tört el ami a tengelyre megy
Üdv!
Az 2 részből áll,nekem van egy ami a tengelyre kapcsolódik.
sziasztok!

xr600 motoromra keresek berúgókart.Ha esetleg van valakinek szóljon.

xl600 é nem jó rá?
Üdv!
Honda XL600V Transalp motorra mekkora átmérőjű dob kell?
Szeretném a gyárit lecserélni sportosabb hangzásúra.
Jelenleg nincs időm szétszedni, méregetni, ezért kérdezném hátha itt valaki tudja a választ. :) Ha esetleg van valakinek eladó sportdobja, ami jó erre, az is érdekelhet!
Írtam!
Igen, írj e-mailt
Adatlapomon
Tudtok eladó, paten Honda XR 600R ?
Sziasztok. Tudnátok segíteni honda xl600r lenne szó...
Beallitottuk a vezerlést mert elugrott. (szelepeknek nem lett bajuk le ellenőriztűk benzinnel) és most osszeszereltül. Hiába rugjuk nem indul... Elméletileg mindent jól rajtunk vissza szelepbezag is karbi kitakaritva legszűrő stb. Az is jo benzines a gyertya.
Viszont a gyujtás marad még. Tudnatok segíteni mihez mit allitsak be és h tudom le ellenőrizni hogy jó e?

Köszönöm előre is!
majd megfűzöm masteront jöjjön le nagyszájúskodni bár kecelröl még nem mentem földúton kiskörösre de megoldjuk remélem.)
akkor siess ha előttem haladsz, mert zongoralába lesz a hondának
csak a világítás maradt
világítás-féklámpa ami fontos
egyszer mentem féklámpa nélküli után párszor majdnem rámentem
ezt már múlt évben is láttam
lehet valami szervezet árulja
ja és az az xt is el lett adva mer szerintem mer már nem látom fenn
http://www.kepesmotor.hu/honda... honnan a picsából van ennek a faszinak majdnem minden nap másik motor? nagyon veszik tőle a motorokat , szomszéd falubol elmentek megnézni 1 xt 600 az állitásuk szerint élet meg a veszély volt
ini egy jó kupac kábelt dobtam ki a picsába ... többnyire index ill fejidomba visszajelzöknek
ilyet akartam én is csinálni az xr4-ből, de nem sikerült
Ez lesz az.köszönöm