2t olajat régen a fosadék gázolajhoz kevertek, benzinhez teljesen felesleges
olaj meg egyéni választás nekem volt actevo 10w40, 5110 10w50 meg valami elf 20w50
elment mindegyikkel semmi változást nem észleltem
a motulnak egyedül a szaga volt sokkal jobb a többitől
kérdés xr 400-al kapcsolatban milyen olaj ajánlott bele?.. motorvétel elött vagyok, van egy alany, amibe Motul 20/50-et használnak..endurozásra ez jó e és elfogadott e, szereti e a motor stb?!....érdekelne vélemény?... valamint a tulaj a benzinhez tesz 2T olajat egy keveset.. ez jó dolog e, okoz e problémát, vagy jó e a motornak..karbinak stb... lehet e gond belőle vagy ilyesmi?.... jah..2000-es évjárat a motor...várom a tapasztalatokat, hozzászólásokat..köszi
Örök szerelem marad a 2t 250.Sajna a krosszos komák elfogytak,megnősültek vagy a gépüket adták el.Hej pedig micsoda kondíciót csinál egy jó krosszozás.
Miért volt elég? Fenntartás? Nekem a szívem mindig is egy 2t 250-es crosshoz húzott de unokabátyám megvette a Dominátort ami most az enyém aztán nagyon megtetszett de persze nem a súlya vagy a mellbevágó teljesítménye hanem a fenntartása miatt
nehéz lesz
néztünk párat de szar és a fos között volt mind
végül megvettük a géró lc4-ét az legalább őszinte motor volt
pedig elsősorban a japó gépeket nézegettük
a jakabszállásit? nekem nem jött be
azt kell hogy mondjam hogy életveszélyes motort árult, és elég sok mindent elhallgatott a gépről
amúgy csak képről csilli-villi, élőben az csak pamacsolt
Üdv.Ha jól emlékszem ismered ezt a Bács megyei enduró kereskedő srácot?Mindig csilli-villi festett motorokat árul. Vélemény esetleg? Ha nem publikus akkor a mailcímem a régi.Köszi.
Sziasztok! Egy kérdésem volna Xr 650el kapcsolatban. Rokonomnak van egy ilyen paripája, és az a bibije, hogy melegen nem indul be. Esetleg elképzelése van erről valakinek? Azt tudni kell, hogy fel lett újítva a gép, 1 évig volt szerelőnél, és elkért a felújításért 200 ezret. Hengerfej cserélve lett, meg induljunk ki abból, hogy azt a részt normálisan megcsinálta. Ebben az esetben valami elképzelés? A közeljövőben szállítja át hozzám, addigis gondoltam puhatolózom, hátha kapok egy nagyon jó tippet, amit nagyon megköszönnék! :) Üdv.T.
olaj meg egyéni választás nekem volt actevo 10w40, 5110 10w50 meg valami elf 20w50
elment mindegyikkel semmi változást nem észleltem
a motulnak egyedül a szaga volt sokkal jobb a többitől