Köszönöm, akkor nem keresem tovább . A membránt majd megnézem, bár nem kormol. Gondolom a karbi belső felén lehet, tehát a két karbi között. Jövő héten leveszem, úgyis be akartam vinni a melóhelyre, mert ott van ultrahangos tisztító. Holnap még elvileg jó idő lesz, kiviszem egy kicsit mókázni.
Hali Hewhell.
Nincs levegőcsavar mert külön járata van a levegőnek és membránvezérelt,az elsődleges karbin megtalálod a membrán részt.csak benzin csavar van alul.ha lukas a membrán akkor feketén kormol gázfröccsre.
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem! Cserére kínálnak nekem egy Honda XL 600 R-t, 1984-es évjárat. Hidegen kéken füstöl, de melegen már nem. Mi lehet ennek az oka? Eszi az olajat vagy mástól is lehet ez?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Nem látszik egyérteműen. Ha van, akkor nagyon mélyen. Örülnék, ha nem kellene bele, mert úgy néz ki 5000Ft körül van egy ilyen új csavar. Persze használtan lehetne gubázni, de ki fog nekem kivenni egy karbiból és külön eladni csak a csavart. Holnap megpróbálok valami erőssebb lámpával bevilágítani + kipróbálom amit Tomo1973 írt.
Helló Úgy tudom hogy nem kell ebbe a típusú karbiba levegő csavar,csak az üzemanyag mennyiséget tudod állítani a karbi alján levő csavarral az alapjáratot pedig a karbi oldalán levő állító csavarral amia gázra állít rá.De könnyen ellenrizheted hogy eggyeltalán van-e ott furat.A karbit fordítsd oldalra és önts a furatba egy kis benzint.Értelemszerűen ha elfolyik belőlle akkor kell csavar ha nem akkor nem kell csavar.Egyébkén nekem egy xl500r-en volt egy ilyen karbi amibe nem kellett levegő csavar.
Mármint ha ezt értitek keverék állító csavaron. A doksi szerint levegő csavar (Air screw). Javítsatok ki, de ennek nem alapjáraton van csak szerepe? Úgy értem amikor a tolattyú zárva van ezen keresztül tud levegőt szívni, az alapjárati fúvókán pedig ehhez üzemanyagot.
Legtöbbször dugó kopás,kopnak a gyűrűk is.
Lehet szelepszár és szimering kopár ezek melett!
Nincs levegőcsavar mert külön járata van a levegőnek és membránvezérelt,az elsődleges karbin megtalálod a membrán részt.csak benzin csavar van alul.ha lukas a membrán akkor feketén kormol gázfröccsre.
Egy kis segítségre lenne szükségem! Cserére kínálnak nekem egy Honda XL 600 R-t, 1984-es évjárat. Hidegen kéken füstöl, de melegen már nem. Mi lehet ennek az oka? Eszi az olajat vagy mástól is lehet ez?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
mert nem olyan egyszerű ahogy elképzeled
Egy Úr vagy!
akkor kaptál mailben egy service manualt XR hez
H.fej 36 Nm