én majdnem ilyen villanybuzerátor lettem de a színtévesztés miatt nem jött össze.
utána rendőr akartam lenni de az is emiatt nem sikerült, már vagy 2 éve nyugdíjas lennék
vagyis diódát
de az meg leszedi az áramot kb 0,7 volttal
szóval akkor inkább egy relét tegyél rá hogy amikor nyomod az indítógombot szakítsa meg az összeköttetést a 2 akku között
Közvetlen az akksira van kötve és nincs benne belső akku.Valószínű nagy az áram szükséglete és az önindító sok áramot vesz fel ezáltal ami marad az kevés neki.Úgy mint mikor rajt hagyod a világítást mikor indítózol.Az is elhalványodik.
csak előre .mint a tank árkon bokron.vagy kövér gáz és helyben fordul .egyébként még semmi baj nemvolt velle mióta a össze raktam .a gyujtó tekercs hibás az egy német szemét.
tuti nem
a vége felé egy kicsivel több lesz mint 13.5 de nem sokkal
takarítsd meg a csatlakozásokat fémtisztára így nyerhetsz pár tizedet
mi ez? szünetmentes akku? nem feltétlen kell ám annak az a 15 volt
asszony robogójába évek óta ilyen van abban sincs még 14v töltés se
ennyiből sajnálom nagyon hogy nem lett trx blokk az xr4-be
mekkora királyság lett volna már a hátramenet
ittasan lehetett volna versenyeket is rendezni
Azt aztán még véletlenül se Inkább vegyen egy Honda Trx 700 at Amúgy azt nem értem,hogy miképp lehet használni ezeket a Quad vázba bele kóperált motorblokkos szörnyeket úgy,hogy nincs rajtuk rükverc?
hogy a picsába ne számítana ha dörzsölt
egyrészt ha nem jó a szigetelés megy az áram össze-vissza
másrészt meg ha a tekercshez hozzáér valami akkor ott nagy bajok vannak
Irigylem az idegrendszered. Mondanám a megoldást a problémára Végy egy kanna benzint(kb 10 liter)Alaposan locsold rá arra a kis traktorra úgy,hogy locsolj ki egy gyújtó sávot is kb 10 méterre ahol már biztonságba vagy.Utána gyufával vagy öngyújtóval gyújtsd be és mindenképp készíts róla videót.Onnantól minden problémád megoldódik azt garantálom.
utána rendőr akartam lenni de az is emiatt nem sikerült, már vagy 2 éve nyugdíjas lennék
de az meg leszedi az áramot kb 0,7 volttal
szóval akkor inkább egy relét tegyél rá hogy amikor nyomod az indítógombot szakítsa meg az összeköttetést a 2 akku között
nekem úgy volt bekötve sosem kapcsolt ki pedig elég kicsike az akku
a vége felé egy kicsivel több lesz mint 13.5 de nem sokkal
takarítsd meg a csatlakozásokat fémtisztára így nyerhetsz pár tizedet
mi ez? szünetmentes akku? nem feltétlen kell ám annak az a 15 volt
asszony robogójába évek óta ilyen van abban sincs még 14v töltés se
ennyiből sajnálom nagyon hogy nem lett trx blokk az xr4-be
mekkora királyság lett volna már a hátramenet
ittasan lehetett volna versenyeket is rendezni
egyrészt ha nem jó a szigetelés megy az áram össze-vissza
másrészt meg ha a tekercshez hozzáér valami akkor ott nagy bajok vannak