Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt is meg éltük hiba nélkül :) Honda XR650R
Akkor vele beszeltem telefonon tegnap elott.Mondta hogy felhiv masnap de nem hivott.havernak meg tetszett es kifizette.abba allapodtunk meg hogy ha nem lesz neki tul eros akkor marad nala ha nem bir vele akkor vissza veszem.meg sosem volt motorja.nagy az esely ra hogy hetfon vissza jon :) de nem is baj mert mar most hianyzik :)ha vissza jon akkor crf idomokat fog kapni es valto cseret szelep allitas stb
Kár,elhoztuk volna,van hozzá alkatrésze havernak.
Értem :(
egy sima visszacsapó szelep ?
Sziasztok!
Honda XR 400 blokk alkatrészekre lenne szükségem (kuplung oldal)
Amennyiben tud valaki segíteni, kérem írjon. Köszi
van egy golyós szelep az alján ami nem engedi, ez szokott retkes lenni és emiatt teljes káosz szokott az olajszint ellenőrzés
de ami nem enged vissza(pl havernak hónapokig megvolt a szint) ott nincs gond
Üdv...
Valaki tudna nekem segíteni abban , hogy elmondja , hogy van megoldva , hogy a külön tartályból nem folyik vissza az olaj a karterbe? ?
Szia!
Nem,de lehet elhoztuk volna havernak.
Szia!
Te lettel volna a vevő ?
Mi gyártottunk a B&O-nak tv készüléket pár éve Tabon a Flextronicsba és hangfalba épithető tápegységet házimozi rendszerhez,az itteni koponyák is azt mondták,hogy nem semmi dolgok ezek és persze nem olcsók! A tv fel ismerte az arcod és bárhova mentél a szobába követte az arcodat! A tápegység pedig 4x 200wattot tudott úgy hogy egyszerűen tök hangerőn se volt brumm zaj neljesen néma volt,ezt 99% a mai erősítők nem tudják!
Szia!
Mégsem adtad el a gépet?
xl 600 r keress hozzá....
én ugy vettem hogy darál a 4 es fokozat
baszki
szentjános bogár
nyáron románoknál sátraztunk egy patak melletti réten egy aszfalt út mellett(le volt szakadva senki sem járt arra tavasz óta)
egyszer nézzük mi a picsa villog és halad egyenesen de kurva csendben
már kezdtünk parázni hogy visznek az ufók mire rájöttünk hogy a bogarak repkednek a sötétben
Ne mond már Ini Abba az időbe még villany se volt ott a tanya világba Befőttes üvegbe befogott szentjános bogarakkal világítottatok
nekünk már a 80as években olyan tévénk volt amiben a csatornaválasztó nem nyomógombos volt hanem csak érintős
az is nagy királyság volt, nem volt elég rá fater 1 havi zsetonja pedig művezető volt
Tény és való,hogy irreálisan drágák a cuccaik és annyit valóban nem érnek.Igazából a B&O olyan a műszaki cikkbe mint a kocsik közt a Rolls Royce
régen jobban beleástam magam a technikába, azt vettem észre hogy az "úri" cucc lényegesebben szebb hangzású, de nem annyival mint amennyivel többe kerül
ezért is lett jbl a hangfal mert az még emberi áron volt de ilyen sony klón jamo-tól klasszisokkal szebb volt a hangja
persze a vájt fülűek leszarozzák még a jbl-infinity hangfalakat is
Én azt szeretem benne,hogy évtizedekkel megelőzte már a korát Pl már a 90 es évekbe olyan cd lejátszót gyártott aminek az üveg ajtója már a kéz közeledésére kinyílott fotocellásan
Technics erősítő videoton hangfalak
ini erről van szó annyival nem jobb mint amennyivel lehúzzák a sok pöcsfejet a hangzásért amit egy jó képességű amatör egy sokol 403 ból is elöcsal
bele kell tenni zongora váltót nem egyet ismerek amiben 200 fölötti méter van
mindenkinek megdöglik a váltó xr 600 ba vagy mi van ? idén te vagy a 3 ik akiről hallok..