Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megnéztem. Megtaláltam a nívópálcát ill. a beöntő nyílást. A tank előtt...
Hát egy kicsit túltöltöttem. Engedek le belőle. Remélem nem baj, hogy öntöttem az 1. nyílásba(képen).
Igazad lehet... néztem videót a 600-asról. Hát ezért nem találtam a beöntő nyílást. Szerinted baj, hogy az általam leírtak alapján csináltam?
Nem láttam még 500ast. De szerintem, ha olyan mint a 600 akkor a vázba is van olaj. Kivenném a váz aljából a durva szűrőt. Kipucolnám. Mindenhonnan leengedném az olajat. Felét beleönteném a vázba felét meg a szelepállító kupaknál a blokkba. Én így csinálnám
Bővebben?
Nem jaó. Gondolja tovább kérem.
Egy kis segítség kellene.
XL 500R olajcsere (ELF 10W40 olajat vettem)
Az olajcsere lépéseit jól gondolom?
- Miután az olajat leengedtem és a leengedő csavart visszacsavartam(ez megvolt)
- 1. és 2. csavarokat kiveszem
- 1. csavarnál öntöm az olajat mindaddig, amíg a 2. csavarnál el nem kezd kifolyni az olaj.
Találtam egy Dominator alig használt levegő szűrőt!
ja Ügyes vagy .így látatlanba.
Akkor nálam a pont
Ja rájöttem menetközben szétszedtem énis tényleg bement forditva
Szia! Nincs önindító kapcsolóm sajna csak a lámpa duda és az indexét találtam meg.... Van egy stenderem egy kormányom egy lámpa alatti müanyag rácsom....
Szia! Nem nem! Bemegy az fordítva is én is jártam így és simán beszereltem fordítva a szabadonfutót :) nem is lett jó szedhettem szét az egészet!
én is csak az indulásnál gondoltam
nem lenne az mellette, hanem utána
hát a dominátor nem éppen extrém enduro-ra való motor Elég mulatságosan nézne ki a pehelykönnyű Ktm-ek mellett.
Sziasztok ...
Tudna nekem segíteni valaki oly ügyben , hogy van egy XLV750R blokkom ,(ez lenne egy chopper szive) s úgy tudom , hogy eredetileg az endúró vázban is van tartály az olajnak...namost a kérdésem , hogy milyen magasságban kell legyen ez a tartály a megfelelő működéshez ? ill. lenne valakinek robbantott ábrája erről a blokkról , vagy az olajzás részről ?
Kösz ...
oda régebben pecázni jártunk
csak amióta ilyen flancos úri hely lett nem járunk
múlt évben voltam ott átutazóban
a szervezők nem álltak a helyzet magaslatán azt látom aztán ha baj van akkor meg a motoros vagy az autós a hibás
Szevasztok,gyertek el erre,Május 16.-án lesz!
(Masteron Ini,nektek való hely versenyezni mert nem hazai pálya számotokra! )
http://extremnapretsag.hu/
nincs valakinek elfekvőben az a kipufogó bilincse vagy mi a szösz? raktunk oda ilyen bilincs szerűséget de nem az igazi :D .. picikét kifúj még mindig
A spirál az tökéletesen forog csak az a kis műanyag meghajtó nem forog amit az első tengelyre kell tenni a villa és a kerék közé.Nekem olyan kéne használt vagy új ha esetleg tud valaki ?
Xr600 motorhoz, de az Xl-é is jó
Sziasztok valakinek nincsen elfekvőben egy berúgókarja, lényeg hogy az alja legyen rendben a bordázott része. Az kérem jelezze!
Milyen olajat javasoltok? Kb. 2,5 l kell ugye?
Lehet találni csak gyorsnak kell lenni