Megnéztem. Megtaláltam a nívópálcát ill. a beöntő nyílást. A tank előtt...
Hát egy kicsit túltöltöttem. Engedek le belőle. Remélem nem baj, hogy öntöttem az 1. nyílásba(képen).
Nem láttam még 500ast. De szerintem, ha olyan mint a 600 akkor a vázba is van olaj. Kivenném a váz aljából a durva szűrőt. Kipucolnám. Mindenhonnan leengedném az olajat. Felét beleönteném a vázba felét meg a szelepállító kupaknál a blokkba. Én így csinálnám
Egy kis segítség kellene.
XL 500R olajcsere (ELF 10W40 olajat vettem)
Az olajcsere lépéseit jól gondolom?
- Miután az olajat leengedtem és a leengedő csavart visszacsavartam(ez megvolt)
- 1. és 2. csavarokat kiveszem
- 1. csavarnál öntöm az olajat mindaddig, amíg a 2. csavarnál el nem kezd kifolyni az olaj.
Szia! Nincs önindító kapcsolóm sajna csak a lámpa duda és az indexét találtam meg.... Van egy stenderem egy kormányom egy lámpa alatti müanyag rácsom....
Sziasztok ...
Tudna nekem segíteni valaki oly ügyben , hogy van egy XLV750R blokkom ,(ez lenne egy chopper szive) s úgy tudom , hogy eredetileg az endúró vázban is van tartály az olajnak...namost a kérdésem , hogy milyen magasságban kell legyen ez a tartály a megfelelő működéshez ? ill. lenne valakinek robbantott ábrája erről a blokkról , vagy az olajzás részről ?
Kösz ...
A spirál az tökéletesen forog csak az a kis műanyag meghajtó nem forog amit az első tengelyre kell tenni a villa és a kerék közé.Nekem olyan kéne használt vagy új ha esetleg tud valaki ?
Hát egy kicsit túltöltöttem. Engedek le belőle. Remélem nem baj, hogy öntöttem az 1. nyílásba(képen).