Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csodák nincsenek, csak kurva nagy hasznok
pl haver megcsinál egy egyedi hangváltót ezer forintból a bang meg ezer juróért
Halihó

XR600 ba jó az xl 600-as váltó?
Szerintem te kevered valamivel,mert a B&O nem gyártott walkman-t csak minőségi cuccokat gyárt mint hangzásba és külsőbe.Nem a csóró népnek gyárt cuccokat mert egy cd lejátszó is újonnan kb 1 misi.Egyedi a hangzás világa,nem véletlen ezt rakják a luxus autókba
ez olyan mint az ikea, dizájnos és drága de ugyanolyan fos mint a többi kínai
a nagy hangfal tud szólni halkan is
a jbl az eredeti hangszóróival nagyon szépen muzsikált
a mostani mély hangszóró egy kicsit keményebb hangzású, bár lehet csak a hangváltót kellene alakítani hozzá
meg kicsit izmosabb is mint eredeti
jah.. havernak volt olyan walkman egy normális kazettát nem tudott lejátszani mert ette a szalagot, és elemből meg egy komplett készlet kellet hozzá szarkupac
Már annyira nem is a hangerő érdekel ... nincsenek is nagy hangfalaim :) néha bakelitezek szentimentális okokból:) hangfalban a jamo d365 amit szívesen tesztelnék itthon:) hangfalban 2 nagyon jó állapotú canton le 500 asom van meg 2 db hibátlan pioneer cs-656 1982 évjárat makulátlan apróbb felületi karcoktól eltekintve..
Reggel megkeresem. Most mennem kell melózni.
ha műszaki cikk akkor csak is Bang & Olufsen A többi márkára rá se nézek
nekem az első élmény az volt hogy nézegettük a boltban az erősítőket
mondja az ember nagyon jó cucc
hallgatjuk semmi extra
azt mondja hogy várjunk 3 percet ráköt rendes hangfalakat
vártunk.....
na odaküldte neki aztán borultak a polcon lévő dobozok
vadásztam mellé 2 jbl 120w-os hangfalat avval elmuzsikál, anyáméknál pergett a vakolat maxi hangerőn a stukatúrozás repedésein
lassan 20 éves aztán csak a balance potmétert kellett kikötni mert költözéskor megsérült és recsegett egy picit
én is a szelephézag beállító kupakon töltöm legalább 1.5 litert többit a vázba .... nívónak nemigen lehet hinni motorja válogatja.. nekem momentán még egyszer sem sikerült kb annyi olajt leengednem mint amennyit bele raktam mert vagy szórta imitt amott vagy meg eszegette de 1000ként azért cserélem... de van a másik oldal aki akár vonalakat is húzgál a nívóra hogy lássa mikor mennyi van benne
A blokk másik oldalán a fékpedál környékén van egy 10-es fejű csavar pár centire a blokk aljától felfelé az a nívó ablakocska.ott kezd kifolyni az olaj (mint a simsonoknál meg a mustángoknál is meg az mtxeknél is stb...) amikor töltesz bele és elég mennyiség van benne.utána feltöltöd a vázat is.ha később elfolyik akkor nagy az esélye hogy olajszivattyút kell cserélni benne...jól mondom Mocis?
Lassan folyik le. Azért csak egy részét szoktam oda.
Rendben. Biztos vagyok benne, hogy itt a fórumon sok tapasztalatot szerezhetek.
Őszintén szólva ezt a motort hirtelen felindulásból vettem meg. Mindig is szerettem volna motorozni, de csak robogóig jutottam.
Vannak motoros munkatársaim. Folyton sztoriznak... Én meg csak hallgattam...
Hirtelen döntöttem. Ezt a Hondát megnéztem és nagyon megtetszett. Az ár is jó volt, megvettem. A kérdéseimre ennek fényében válaszoljatok .
metz nekem most ez van eddig ezzel vagyok a legelégedettebb ez 4 hagngfalat is úgy hajt h nem veszt a teljesítményéből ésa hangja is klassz pedig ettől csak drágábbak volta ez elött..
sajnos annyira nem mert akkor már műhelyem lenne eddig még nem mondták h nyers vagyok
erősítőben nekem aiwa van
nem is veszített sokat az árából, 96ban 60ért vettem
masteronnal meg nem tudunk rendesen csatázni mert nem egy kategória a 2 motor
neki csak a tuning többe van mint nekem a komplett motor
ellenben egy gyári domival bármikor tesztelhetünk aszfalton kívül bárhol
Nyugi .mocis kicsit nyers de baromira ért a hondához.Itt a srácoktól sokat tanulhatsz.
nem vóót itt semmiféle rossz szándék csupán megsorolnál pár deci olajat ha előbb kérdezel... mert aztán meg jön az hogy, hova tűnt az olaj mikor már 3 liter benne van stb.. de tőlem aztán bárki csurig töltheti legalább lesz kenése alul felül ini nekem eddig yamahában csak erősítőm volt de ott is gyengén muzsikált szóval eladtam és vettem egy Metz tipust :D én jókat vigyorgok Materon és közted levő párharcon egyszer eldönthetnétek már
ilyenek ezek a hondások....
amióta zongorám van azóta engem is szaroznak ám rendesen
de én megbocsájtom, mert tudom, hogy csak irigyek
A jó szándékot nem éreztem ki... de tényleg nem akarok ilyenbe belemenni.
Abba igazad van, hogy kérdezhettem volna előbb, de akitől a motort megvettem, ezt mondta. Komolyan. Csak nekem gyanús volt, azért kérdeztem.
jó szándékkal írta......
de még finomabban: előbb kérdezz utána cselekedj

amikor a rutintalansághoz nagyobb fokú önérzet is adódik ott nagy bajok lesznek
Ilyen "fórumozásba" nem megyek bele. Ha megoldható, ne kommentálj.
aszem fogod te még kavarni a szezont a fazonnal ha olaj feltöltést előbb csinálsz minthogy megtalálnád az olajbeöntőt a nívóval főleg ha véletlen le engedi a szivattyú az olajat össze vissza fogod le fel töltögetni a motor hátulját megismered?
én mindig a vázba(olajtartályba) öntögettem mindnek
kivéve a husky mert annak a blokkban van az az 1,4 liter