Igen az a gyári benne.
Hajtókar csere történt, és a gyujtásfelőli oldalról csapágyleszedés közben összetört a gyapágy belső gyűrűje, ezért rendeltem másikat. Csak ilyet küldtek.
Akkor ez megegyező minőségű.
Sziasztok használtatok már Xr600-ba főtengelycsapágyként Koyo márkájút? Mert én gyári NTN-t rendeltem a webshopból és ma ezt kaptam a futártól Koyo csapágyat. Szerintetek? Van olyan mint a NTN? Fogja birni?
gps csak akkor kell ha van valami olyan célod ahol még nem jártál
pl múlt évben elkocogtunk mátészalkára
gps-el 2 nap volt, térkép-gps nélkül szerintem eltartott volna 2 hétig
bár ha én lettem volna a vezető akkor 2 év alatt se értünk volna oda
én a környékünkben el tudok úgy tévedni hogy az cél település helyett 30 kilométerrel odébb lyukadunk ki
Letöltöttem. Tényleg jó. Töltöttem le turista útvonalat. Durva, hogy milyen utak fel vannak tüntetve. Ráadásul magyar nyelvű. Csak lenne már egy kicsivel jobb idő és ki tudnám próbálni.
Nekem van navitelem,de annál is meg kell rajzolni az útvonalat mapsource-ön.Legalább is én úgy szoktam,mert ha saját maga tervezi akkor ki visz az autóútra is.Amúgy nagyon fasza kis program és minden windows-os gps szépen viszi.
a garmin se tud földutakon navigálni
annyi van hogy megrajzolod a pc-n feltöltöd a gps-re aztán végighaladsz a csíkon
elsőre bonyolultnak tűnik de olyan mint a hegesztés a hülye is megtanulja, max nem lesz tökéletes
olyan nincs a világon se
legalábbis ami földutat is tud
régen volt a navitel, de a mostanin nem találtam földutakat, pedig amikor haver az s2 vette arra azt tettük fel és akkor rajta volt a földút is
Hajtókar csere történt, és a gyujtásfelőli oldalról csapágyleszedés közben összetört a gyapágy belső gyűrűje, ezért rendeltem másikat. Csak ilyet küldtek.
Akkor ez megegyező minőségű.