Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nézem hogy NX be kell... akkor tárgytalan
18 as tárcsás felni CR 250 vagy CR 500 ami gond nélkül belemenne szerintem , nekem is az XR be CR kerék van ...
Féktárcsa átmérő ugyan az 1-2 távtartó csapágy csere és a helyén is van
Gondolom ti hívtatok fél órája kb...
Van 18 as dobfékes felnim ami XL be is passzol ;)

Nem hiszem, hogy fogok találni. Megpróbálok 18-as felnit szerezni.
màr nincs meg.
Nem találtam. Küldenél linket?
olx ott talàlsz ma néztem én is
Hátsó (17-es) cross gumit keresek. Nem tud valaki?
Nekem is... már 4 napja
Még csak most ismerkedünk. Nem volt ez előtt ilyen gépem, úgyhogy nincs összehasonlítási alapom, de amit eddig tapasztaltam, attól csak kapkodom a levegőt. Hihetetlen...
Nekem is az xl500r PD05 van. Drágaszág
Arra gondoltál ami a karbi felett megy? mert az nem ereszt, viszont a karbi tetejében a membrán olyan mintha elkezdett volna feloldódni, viszont még nem lyukas.
Szevasztok.
Kinek van még 500-asa rajtam kívűl?
Esetleg PD05-ös 500-as(nekem ilyen van)
köszi.
Két féle gyári fúvókázásról tudok.Az egyik Alapjárati 48 fő 155 a másik alapjárati 50 fő 145
Bocs... telefonon bénázok.

Szóval el tudnád nekem is küldeni a pdf-et?
Előre is köszi
Szia
El t
jano72 kösz a tippet! Erre még nem gondoltam,látok benne rációt én is,kérdés mekkora lehet az eredeti. Megpróbálok utánajárni vagy esetleg megfűzni.
sziasztok. nx 650 be mi a gyàri fuvoka a karbiban?
Gyári új vagy felújított?Mennyibe került?
vadi újj szabadonfutó .
Olyan létezik,hogy ha gyenge az akksi és nem indít hirtelen akkor nem tud beakadni a szabadonfutó és akkor elcsúszik.Amúgy tutira jó az a szabadonfutó?Mert azt nem értem,hogy betolásnál mitől ment szét az önindítónál a közlő kerék és ház?Az csak akkor lehetne ha hátra fele akarnád betolni.
Köszi!
csak egyféle képpen megy be
A cdi-t érdemes lenne megnézni,megmozgatni a csatlakozójánál mert az a tipus hibájuk,hogy a csatlakozónál belül megrepednek a forrasztások.Vagy szerezni egyet próbára.Esetleg ránézhetnél a karbin lévő kicsi gyorsító membránra is mert az ha kilyukad,elöregszik akkor alacsony fordulaton csinál érdekességeket.
Nem fordítva raktad be a szabadonfutót?
650-es dominator rd02, alapjárathoz közeli fordulatszámon ledurrog mostmár hidegen-melegen, eleinte csak hidegen csinálta, mostmár melegen is, néha akkorákat szól mint egy petárda, gyertyát cseréltem de nem javult meg.. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet?