Most nézem hogy NX be kell... akkor tárgytalan
18 as tárcsás felni CR 250 vagy CR 500 ami gond nélkül belemenne szerintem , nekem is az XR be CR kerék van ...
Féktárcsa átmérő ugyan az 1-2 távtartó csapágy csere és a helyén is van
Nekem is... már 4 napja
Még csak most ismerkedünk. Nem volt ez előtt ilyen gépem, úgyhogy nincs összehasonlítási alapom, de amit eddig tapasztaltam, attól csak kapkodom a levegőt. Hihetetlen...
Arra gondoltál ami a karbi felett megy? mert az nem ereszt, viszont a karbi tetejében a membrán olyan mintha elkezdett volna feloldódni, viszont még nem lyukas.
Olyan létezik,hogy ha gyenge az akksi és nem indít hirtelen akkor nem tud beakadni a szabadonfutó és akkor elcsúszik.Amúgy tutira jó az a szabadonfutó?Mert azt nem értem,hogy betolásnál mitől ment szét az önindítónál a közlő kerék és ház?Az csak akkor lehetne ha hátra fele akarnád betolni.
A cdi-t érdemes lenne megnézni,megmozgatni a csatlakozójánál mert az a tipus hibájuk,hogy a csatlakozónál belül megrepednek a forrasztások.Vagy szerezni egyet próbára.Esetleg ránézhetnél a karbin lévő kicsi gyorsító membránra is mert az ha kilyukad,elöregszik akkor alacsony fordulaton csinál érdekességeket.
650-es dominator rd02, alapjárathoz közeli fordulatszámon ledurrog mostmár hidegen-melegen, eleinte csak hidegen csinálta, mostmár melegen is, néha akkorákat szól mint egy petárda, gyertyát cseréltem de nem javult meg.. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet?
18 as tárcsás felni CR 250 vagy CR 500 ami gond nélkül belemenne szerintem , nekem is az XR be CR kerék van ...
Féktárcsa átmérő ugyan az 1-2 távtartó csapágy csere és a helyén is van