nálunk tök olcsóért csinálnak több 10 báros csöveket, de akár 300ig is megoldják de azt már nemigen kell hajlítgatni
kompresszorra is ezerpárszáz ft volt a cső ott helyben rányomkodják a végeket 10 perc és kész
Ne röhögj te szégyentelen A hidraulika csőre én is gondoltam de ez a flexibilis cső könnyebben elérhetőbb mert van itthon is és ha bírná 150 fokig akár még jó is lehetett volna,de ezek szerint baromság
az a baj hogy a "mostaniak" eléggé bonyolultak
mostaninak számít a 20 éves is
szóval néha gondolkodni kell órákig, meg az sem árt ha van egy kapcsolási rajz
amúgy felhagytam a szerelgetéssel, az a múltkori robogó szervizeléstől lett 10ezer ősz hajszálam akkor elhatároztam hogy leteszem a villáskulcsot
pl holnap viszik az opelt is önindító bendix cserére, leszarom az egészet 1 ujjal sem nyúlok hozzá többet
kompresszorra is ezerpárszáz ft volt a cső ott helyben rányomkodják a végeket 10 perc és kész
az olaj tuti megenné még akkor is ha hideg
mit akarsz te evvel?
szanaszét eszi a forró olaj
csináltass méretre hidraulika csövet az bírni is fogja
email: tominsr@yahoo.com
köszi
aztán lehet titánból van
ha jobban leszek kipróbálom rádobok pár alátétet aztán megtépem
ránézésre nem szar, de nem vagyok anyagvizsgáló robot
mostaninak számít a 20 éves is
szóval néha gondolkodni kell órákig, meg az sem árt ha van egy kapcsolási rajz
amúgy felhagytam a szerelgetéssel, az a múltkori robogó szervizeléstől lett 10ezer ősz hajszálam akkor elhatároztam hogy leteszem a villáskulcsot
pl holnap viszik az opelt is önindító bendix cserére, leszarom az egészet 1 ujjal sem nyúlok hozzá többet
még nem tettem be a helyére lehet az első meghúzáskor szétszakad