Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

max 1-1.5 hét
Nyugi van Töki Én ma már be röffentettem a szörnyet A tiéd mikor fog berregni?
me tudod? mikor lesz kész a szecskavágód?mehetnének majd vidékre hozzánk is csapatni nem lenne messze ini:)
Miért nem inkább az 5-ös lottó nyerő számait kérdezed meg?
leginkább az lehet a gond hogy xl 600 hengerfeje nem annyira tűri a szélsőséges beállításokat aztán gátasra bassza magát biztos h be lehet álltani ezeket a karbikat is de szerintem ahhoz komolyabb műszerek kellenek engem az ideg baszott szét tőle h torpan...
honda xl 600 műszerfal jó Honda Mbx-hez? spirál menet meg ilyesmi.
XL-hez itt mindent megtalálsz.
http://www.hxl.it/
RunnerRs milyen motorhoz kell?
nem vicc
a cagivának 3x futottam neki mire jó lett
de már az idegösszeroppanás szélén álltam
Szevasztok! Xl 250r hez kellene nekem service manual,ha tudna linkelni valaki azt meg köszönném!
Sziasztok valaki Service Manual -t tudna linkelni ahonét letudom tölteni? Fontos lenne? Vagy hogy mennyire kell lehúzni a henger + hengerfejcsavarokat? Nm-re?
lehet belepakoltak 1-2 üzemórát
http://youtu.be/qbo3sWALw_w még csengőhang-nak is jó amit ezek a barmok leművelnek :DDD
ez jó vicc...
először is legyen a karbi fémtiszta, a járatok is
ezt egy pumpás kifújatással nem tudod elérni
ultrahangos mosó vagy beáztatod bioetanolba vagy hasonló
utána beállítod a benzinszintet, aztán lehet állítgatni a keverékcsavaron
ha így sem lesz jó akkor fúvókákkal kell agyalni
nagyvonalakban
és olyan nincs hogy majdnem jó annak tökéletesnek kell lennie
Azt hiszem ezzel az olajfeltöltéses bakival teljesen elvágtam magam.
Némi támpontot azért adhatnál. Amikor megvettem ezt a motort, akkor egyáltalán nem indult. Na jó, néha 5-10 mp-ig pöfögött.
A karbit én szedtem le (lehet, hogy itt a gond... ), kitisztítottam a fúvókákat az úszóházat, levegőszűrőt cseréltem stb. Mindenben állt a zöld trutyi. Gondolom jó régen nem ment már a gép.
Nem is azt várom, hogy tökéletes legyen a gép, de ha lehet valamin javítani, meg akarom próbálni.
ha ezt megkérdezted, úgysem fog menni
megpróbálhatod a keverékcsavart állítgatni, de ha nagyon torpan akkor valószínűleg az alapjárati rendszerrel is kell mókolni
az a baj hogy a gyáritől eltérő a kipufogó, a légszűrő kopik is ez-az szóval lehet ügyeskedni
ráadásul hideg is van szóval ami nyáron 100%-os az télen már nem lesz az
bár erre a régi vasak annyira nem érzékenyek
Mi az amin kellene állítani és hogyan?
be kell állítani
amúgy mind megtorpan egy kicsit, a gyorsítópumpás kivitel amin nem lehet igazán észrevenni
nekem volt olyan ami hirtelen gázadásra le is állt
Köszönöm az infókat lenne még itt egy kérdésem, valaki tudna adni egy linket vagy valamit ahonét letudok tölteni egy normális Service Manual -t vagy ha valaki tudja akkor kérem mondja meg hogy hengert és hengerfejet hány Nm-re kell meghúzni a csavarokat?
A "kövérebb gázadásba belefullad"-ra nincs senkinek ötlete?
az precíz helyekre nem jó, mert gyorsan elveszíti a gyárias méretét
Kicsit felmelegíted, bekened képzsírral aztán használhatod annak is ha belefér.
Pina?
régiekben szinte mindenhol ntn volt a golyós
a tűgörgősben néha előfordul ina