leginkább az lehet a gond hogy xl 600 hengerfeje nem annyira tűri a szélsőséges beállításokat aztán gátasra bassza magát biztos h be lehet álltani ezeket a karbikat is de szerintem ahhoz komolyabb műszerek kellenek engem az ideg baszott szét tőle h torpan...
Sziasztok valaki Service Manual -t tudna linkelni ahonét letudom tölteni? Fontos lenne? Vagy hogy mennyire kell lehúzni a henger + hengerfejcsavarokat? Nm-re?
először is legyen a karbi fémtiszta, a járatok is
ezt egy pumpás kifújatással nem tudod elérni
ultrahangos mosó vagy beáztatod bioetanolba vagy hasonló
utána beállítod a benzinszintet, aztán lehet állítgatni a keverékcsavaron
ha így sem lesz jó akkor fúvókákkal kell agyalni
nagyvonalakban
és olyan nincs hogy majdnem jó annak tökéletesnek kell lennie
Azt hiszem ezzel az olajfeltöltéses bakival teljesen elvágtam magam.
Némi támpontot azért adhatnál. Amikor megvettem ezt a motort, akkor egyáltalán nem indult. Na jó, néha 5-10 mp-ig pöfögött.
A karbit én szedtem le (lehet, hogy itt a gond... ), kitisztítottam a fúvókákat az úszóházat, levegőszűrőt cseréltem stb. Mindenben állt a zöld trutyi. Gondolom jó régen nem ment már a gép.
Nem is azt várom, hogy tökéletes legyen a gép, de ha lehet valamin javítani, meg akarom próbálni.
ha ezt megkérdezted, úgysem fog menni
megpróbálhatod a keverékcsavart állítgatni, de ha nagyon torpan akkor valószínűleg az alapjárati rendszerrel is kell mókolni
az a baj hogy a gyáritől eltérő a kipufogó, a légszűrő kopik is ez-az szóval lehet ügyeskedni
ráadásul hideg is van szóval ami nyáron 100%-os az télen már nem lesz az
bár erre a régi vasak annyira nem érzékenyek
be kell állítani
amúgy mind megtorpan egy kicsit, a gyorsítópumpás kivitel amin nem lehet igazán észrevenni
nekem volt olyan ami hirtelen gázadásra le is állt
Köszönöm az infókat lenne még itt egy kérdésem, valaki tudna adni egy linket vagy valamit ahonét letudok tölteni egy normális Service Manual -t vagy ha valaki tudja akkor kérem mondja meg hogy hengert és hengerfejet hány Nm-re kell meghúzni a csavarokat?
http://www.hxl.it/
a cagivának 3x futottam neki mire jó lett
de már az idegösszeroppanás szélén álltam
ezt egy pumpás kifújatással nem tudod elérni
ultrahangos mosó vagy beáztatod bioetanolba vagy hasonló
utána beállítod a benzinszintet, aztán lehet állítgatni a keverékcsavaron
ha így sem lesz jó akkor fúvókákkal kell agyalni
nagyvonalakban
és olyan nincs hogy majdnem jó annak tökéletesnek kell lennie
Némi támpontot azért adhatnál. Amikor megvettem ezt a motort, akkor egyáltalán nem indult. Na jó, néha 5-10 mp-ig pöfögött.
A karbit én szedtem le (lehet, hogy itt a gond... ), kitisztítottam a fúvókákat az úszóházat, levegőszűrőt cseréltem stb. Mindenben állt a zöld trutyi. Gondolom jó régen nem ment már a gép.
Nem is azt várom, hogy tökéletes legyen a gép, de ha lehet valamin javítani, meg akarom próbálni.
megpróbálhatod a keverékcsavart állítgatni, de ha nagyon torpan akkor valószínűleg az alapjárati rendszerrel is kell mókolni
az a baj hogy a gyáritől eltérő a kipufogó, a légszűrő kopik is ez-az szóval lehet ügyeskedni
ráadásul hideg is van szóval ami nyáron 100%-os az télen már nem lesz az
bár erre a régi vasak annyira nem érzékenyek
amúgy mind megtorpan egy kicsit, a gyorsítópumpás kivitel amin nem lehet igazán észrevenni
nekem volt olyan ami hirtelen gázadásra le is állt
a tűgörgősben néha előfordul ina