újjabb problèma az xl 600 r el .Ma reggel menet közben mimtha ledobta volna a láncot.Egyszerre csak felpörgött .hiába kapcsoltam akárhova meg se mozdul .kuplung ki emel szépen. sebességeket veszi de sehova nem megy. ötlet ?holkezdjek kutakodni?ja mégmindig várom az felvilágositást a gyujtótekercshez.(számit e ha megvan dörzsölődve?
Tegnap én is rátaláltam, persze csak azután miután megrendeltem egy újat, mert már feladtam a keresgélést. Mindegy, legalább egy darabig ezzel elleszek.
Na szikra még mindig nincs.megnéztem ma a gyujtótekercset.Az eggyik tekercset mintha kidörzsölte volna a lendkerék .De csak egy picit .nem igazán tudom lehet e ez a baj .(nem vágom az elektronikát)de gondolom a réz vezeti az áramot igy ha egy -egy szál megvan szakadva attól még érintkeznie kellene.(vagy nem?)a tekercseken levő vezetékek a melegtől meg keményedtek itt ott töredeznek. próbáltam leszigetelgetni de szikra még mindig nincs.Azt meg hogy hogy méregessem ki fogalmam.sincs. lehet elviszem villamosàgishoz .ha csak nincs más ötletetek.
a zongora meg csak halad és halad, hiba és mindenféle extra hang nélkül
simán el mernék menni vele akár holnap is egy több ezres túrára(nem mintha az xr4 nem vitt volna el bárhová is)
engem szeretnek a motorok
mai motorozás esemény dús volt enduro pálya lközepén elkezdett kibaszottul csattogni a xl mintha ki tört volna belöle valami le is állitottam fel a futóra és haza remélem nincs nagy baj még jó hogy 2 hete lett össze rakva
Az önindítónak semmi köze a szikrához.Kezd el kiméregetni a dolgokat.Kezd a gyújtó tekercsel.Lehet megtört egy vezeték vagy valamit fordítva kötöttél be.
Hátha van ötletetek ami segit kicsit.szabadonfutót cseréltem a motorba .mert csak pörgött az öninditó .de sikerült forditva betenni.mivel igy sem inditott megtoltuk .mire rommá törte az öninditó belsejét .Na most a szabadon futót meg fordigottam .minden fasza . de most vqlamié nincs szikra lehet köze az öninditóhoz ?vagy mi van .minden egyszerre jött össze?
Nem panaszkodom, jobban élvezem a csúszkálást endurora ez is teljesen jó olyan szinten ahol én megyek :) ma jött meg az új gumi arra várok hogy ez lekopjon,aztán akkor lehet rendesen is menni,régiek is a képek itt még csak ismerkedtünk akkor volt meg 3-4 napos a motor.
Van rajta 2 gerjesztő tekercs? Mekkora az ellenállása a tekercsnek?
minden jól van bekötve?
simán el mernék menni vele akár holnap is egy több ezres túrára(nem mintha az xr4 nem vitt volna el bárhová is)
engem szeretnek a motorok
Berugó rugó valakinél?
Xr6-xl6-hoz?
80 felé kezdett füstölni