Persze emiatt nincsenek álmatlan éjszakáim, csak furcsa volt hogy lötyögős egy kicsit! Persze lehet ha az sv-n meglazítanám az anyát az is lötyögne. Na majd a következő cserénél megfigyelem.
Nem tudom mi lenne a jó beállítás menete, de úgy képzelem, hogy betekerem teljesen, majd ki kb. 2-t és tesztelem egy kicsit. Ha nem jó, 1/4-eket kifelé és így tovább. Mindezt melegen. Ha nem terhelem túl, csak nem reped meg a hengerfej... jól gondolom?
Ne vidd már túlzásba az aggódást Mindegyik motornál van egy kis mozgása ha nem csavaros,de ha aggaszt akkor inkább vegyél Hondát azokat gépész mérnökök tervezték míg a te gépedet hangmérnökök
Kérdésem lenne. Mivel az xt fórum eléggé kihalt itt teszem fel. Nos, az első lánkerék picit kotyog forgásirányban. Levettem, de a kihajtás nincs beverődve egyáltalán, élesek a "csapok". Ez mennyire normális jelenség? Xt600-ról van szó egyébként.
Na oké, verem én neki, csak ilyen gépem nem volt még, nem tudom milyen a technika. Valahol valaki írta hogy a gs500-ok is kotyogó és hogy ez "normális". Kicsit azért furcsa ez így nekem. Veszek egy új lánckereket, csak gondoltam rákérdezek, mert ha ez alapból ilyen akkor nem bintom meg az összekopott rendszert. (Lánc + lánckerekek)
Kérdésem lenne. Mivel az xt fórum eléggé kihalt itt teszem fel. Nos, az első lánkerék picit kotyog forgásirányban. Levettem, de a kihajtás nincs beverődve egyáltalán, élesek a "csapok". Ez mennyire normális jelenség? Xt600-ról van szó egyébként.
szóval nem kellene általánosítani
olyan kemény az a tengely hogy sosem kopik el
a ténérén csavar van az megszorítja úgy hogy nem mozog
Érdeklődnék xr 400-at bont e valaki?.. vagy tudtok e olyat aki bont?..
fontos lenne,..kéne pár dolog..köszi
Levegőcsavar bedugózva(gyári)
Benzincsavar(hiányzik a műanyag fej a csavarról)