Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Honda nx 650-ben ti hogy cseréltek gyertyát? mert a mérete 17,5mm. hosszított 18as krovafej elfér ott? vagy van valakinek valami bevált trükk?
szeretem ha valaki naprakész információval tud szolgálni!
vissza fojtod?
5-10.000 ft között megy egy használt domi központi teló általában.A felújításuk kb 15-20 között van.
Sziasztok nincs valakinek eladó spirálmeghajtója xr 400-es?
eddig még egy jelentkező sem volt, lehet félnek a márkától
annyira nem erőltetem, az a helyzet hogy egy kicsit sok nekem az a gép
ha marad akkor valahogy visszafojtom egy kicsit aztán eltatáskodok vele egy darabig még
wp suspension
tesóját vagy domiba vagy xt-be építették be, aztóa nem jeleztek hogy rossz lett volna
20 e ft
Nem érlek el sem telefonon, sem e-mail-en az xl vázzal kapcsolatban
Csemetr
20/3496848
Köszönöm a segítséget végül is hagytam és nem vettem meg az xl blokkot 50 ért , a tkrj dugóról mi a véleményetek?
Zongora lett volna az első gondolat ilyen mindenesnek - túrázósnak, pontosabban 2KF XT, de amikor kellett nem volt, aztán találtam egy szép dominatort, pedig előtte még csak nem is tetszettek ezek a vasak. Azóta (2éve), azért sok lóvét locsoltam rá és lassan tökéletes, csak ez a hátsó csillapítás zavar....
Huskyt végül hogyhogy eladod? Jelentkeztek rá?
pedig még a postán is tudtál volna spórolni, mert megyek székesfehérvárra 28-án
add el a fenébe, és vegyél egy zongorát helyette
sokkal szebb
Dominatorba kell, úgyhogy igen. 2verzió van: 1. veszek egy jobb állapotút - ez lutri, mert korántsem biztos h. a csak mert szebb mint a régi 2. felújíttatom az (elvileg) szétszedhetetlen régit, amit kb. 35e körüli pénzért vállalna a szerelő előnye: biztos jó lesz + szétszedhetőre lenne összerakva hátránya: ronda marad (na jó a rugót le tudom festeni)
Azt hiszem meg is győztem magam............
pont domié kell?
nekem van egy xt600 hátsó rugóstagom 10ért a tiéd
Szerintetek egy bontott dominator gátlóért mennyit lehet kérni? 20-at kér ezért az ember: http://olx.hu/hirdetes/elado-honda-dominator-nx500-650-alkatreszek-ID2zmVw.html
Én vagyok túl érzékeny az ilyen bontott szarok árára? De hát a domi hátsó teló amúgy sem egy csoda.............
Wössner hajtókarról mi a véleményetek? Xr600 gépbe lenne beépitve! Valaki tett már ilyet a gépébe? Mik a tapasztalatok vele?
A prox -tól olcsóbb viszont a tkrj - márkájútól drágább
Keresek papíros XR 400-at megvételre!... ha tud valaki valami lehetőséget...legyen szíves írni..köszi
06 30 635 9305
én ez mellé akartam enduro szettet...egyetlen egy garnitúra van eladó ....itt a sportmotoron felni hirdetésbe, de jó régi hirdetés..talán 2013 öszi....100ezerért hirdetik...80-ig lealkudtam már egyszer...(de én sokalltam érte így is) ha megvan probáld meg...mert szerintem nem fogsz taláni bele... aztán add el ezt...így jobban is jössz ki ...de az az én véleményem!.....Üdv..a volt tulaj!..
Sziasztok! cserélném supermoto szettemet cross szettre! Rexfelgen felnik talon agyak!
a 20 as elég sűrű a zongorán is hallom hogy ilyen 0-10 fok körül sokkal lassabban tekeri
a váltós rész meg lehet csak a 10w és a 20w közti különbség miatt van
az xr4 be semmit sem vettem észre, mert az utolsó pár csere már 20w50 volt, abból is a létező legolcsóbb elf olajjal
a huskynál sem látok-érzek semmi változást a 4500 forintos 7110 és a 2200forintos eni közütt
Én vettem észre óriási különbségeket a az 5100 as 10w-50 és az actevo 20w-50 között.A motulal nagy melegbe ahol az olaj kb 130-140 fok volt zajosabb lett a blokk pedig amúgy nincs rossz hangja a blokknak.A váltó túl lágy lett és a visszaváltásoknál rá kellett engedni a kuplungot,hogy vissza menjen 5 ből 1 be.Az actevo 20w-50 el csupán annyi bajom volt,hogy 10 fok alatt túl sűrű.
azt leszartam, mert a legócskább olaj is jó volt bele
én eddig soha nem vettem észre semmi változást az olajokkal kapcsolatban
de a szaga jó volt, és ennyit nekem simán megért
még amikor lett az xr4 vásárolva akkor rendeltünk egy kartonnal és valami egész olcsó volt, alig volt pár százzal több mint az actevo nálunk a kúton
szóval full büdös 2100ért vagy jó szagú 2300ért lehetett választani(pontos forintot nem tudok, de kb ilyesmi lehetett)
Nekem is belemegy 2,5 liter
jó de a szagon kivül?
az nekem mindig bevett 2 litert ekkor volt maximumon
haver xl600asa meg szűk 3 literel volt maximum feltöltésen alig maradt 1-2 deci a flakon alján