Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja ini meg néztem a gatya márkáját "probikker "szerintem elég jó .corduba anyag elég olcsó viszont birja faszán az erdőbe a csipke bozótott is .
elég ha szivó csonkot csináltatsz . +sport légszűrő.
bekakált
Hasonlóra gondoltam én is csak nem voltam benne biztos, hogy a km óra vagy fordulatszámmérő sikítózik ennyire. Mióta bebakált a CDI és vettem bele egy új utángyártottat azóta megőrült a fordszámmérő is és az is megfordult a fejemben hogy esetleg az csinál ilyet. Kössz a tippet! Adok neki egy kis kenést
nekem is ez volt az első ilyen hangom pedig volt pár spirálos km órás motorom
azóta mentem vele legalább 2 ezret és hallgat
Én még ilyen hibajelenséggel nem találkoztam mert nekem a GPS méri a sebességet és a műholdak nem adnak ki visító hangot
Őszintén szólva lövésem nincs.
nekem is ez volt a zongorán olyan idegesítően elkezdett visítani hogy inkább letekertem a spirát és kivettem a belét amíg nem érek haza
2 csepp híg olaj és kussba lesz
szét se kell szedni, az óránál oda cseppentsd ahol a belső rész forog egy csőben a 2 rész közé
Ez a szám vérnyomásnak alacsony viszont alkatrész árnak baszott magas
Akkor hengerfej csere lesz. Köszönöm a felvilágosítást. Lenne még egy olyan kérdésem,hogy a műszerfal felől iszonyatos nagy visító hang jön de csak menet közben. Mi okozhatja,talán a spirál?
115?
Igen én. 115000
lenne más hely de ott egész nap állni kellene, azt meg nem bírja a bokám
sok éve kitekerte a zongora aztán azóta eléggé fájós
a tangapapucs nem biztosított kellő védelmet.......
csak ha kevés a víz jobb ha odébb áll a halacska mert hamar kitikkad
Az se baj ha kiszárad a tó Tavaszra lefogysz aztán elmész GIGOLÓ-nak
Ha tudsz készíttetni egy olyan közösítő csövet ami egybe hozza a két torkot és arra rakod a domi karbit akkor úgy is jó.Láttam már ilyent és működött Vagy esetleg megpróbálkozol egy yamaha xt 600 dupla karbival az egy jobb fajta karbi és egyszerűbben működik,de nem tudok konkrét esetet említeni,hogy ilyen átalakítást végzett e volna valaki
nem derült még ki?
vasakat reszelgetek
az a gáz hogy 20 évig voltam vasutas, aztán ilyen múlttal nehéz bárhová is elmenni
sajnos a közúti szállítmányozás-logisztika teljesen más rendszer mint a vasúté, szóval hiába van 1000vizsgám szart sem érek el vele
stb
meg nem is akarok már ideget nyelni a sok hülye miatt, kerestem egy fos melót ahol nyugi van aztán elvagyok mint ponty a tóban
csak erősen csökken a vízszint
Tehát domi karbi... És ezt össze lehet hozni hengerfej csere nélkül is mert egyenlőre az erőviszony megfelelőnek tűnik,viszont a duplakarbival sok gond van. Nagy "átalakítással" járna fellökni domi karbit,légszűrőt is cserélni kell? Nagyon megköszönném ha leírnád mit hogyan mert nem nagyon vágom a borsót
Nopek te árulod ezeket a cuccokat ?
Ha igen egyben mi lenne az ára ?
mit melózol ?
Fasz szívó egy ország ez Mikor kint voltam Norvégiába volt olyan mikor egy nap alatt ennyit kerestem mint a te havi fizetésed.Siralmas ami itthon megy
kis pénz kis foci....
szerinted miért állnak hónapokat a motorok?
mondjuk a májusi erdélyi turnéra már megvan a zseton, meg kb fel is cuccoltam magam mindennel ami kell idén
90et én se nagyon értem ha annyiból ki jössz varázsló vagy.
ez volt a legutóbbi full fizetésem
2 éve még ilyen 130 felé volt ugyanitt
érik a polgárháború, de mikor sorokban áll a sok munkanélküli melóért akkor nemigen lesz változás
ebbe a reszelgetésbe nekem is nagy gykorlatom van de kis cserkész vagyok hozzád képest