Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láncvezető installll ..... alakul a vas:)
hát igen a honda már csak honda
persze nem zongora de akkor is
nem is nagyon hallani domit ami ne lett volna még cdi hibás....
Mastaeron cdi .je ugyan ilyen hol szikra hol nem szikra ....cserére számolj
Sajna a vezetékek utolsó 20 centije ki lett cserélve a többi része meg szinte kizárt hogy mozogna, ha csak a csatlakozót csesztetem szinte kizárt hogy elmenne a szikra, általában csak akkor csinálja ha a cdi-t basztatom.
megnézném egyesével a vezetékeket, és a sarukat
utána(vagy előtte) a cdi-ből kijövő pöcköket is
szerezz kis sarukat(vagy szedd ki a foglalatból) és egyesével dugdosd össze csak szigeteld le előtte
ha retkes vidd el a fogorvoshoz felpolírozza a cdi érintkezőit
Kontakthibás lehet a CDI?
http://youtu.be/mZh8zOZtb4s
Olyan kérdés foglalkoztat hogy ilyenkor gondolom a váz papírjaiban bent van a blokkszám is. Átütik a blokkon? Vagy hogy viszik vizsgára?
Sziasztok! Van egy Dominator kormányom 3e ért nincs szükségetek rá?Most ingyen postával van! Illetve maradt még egy komplett csoport kábelem, kuplung kosár ebből egy rögzítő csap le van törve... ez így nem hiszem h ér vmit... de ha érdekelne vkit olcsón megválnék tőle mert itt csak pakolászom de nem nagyon férek.... kidobni meg sajnálom!Illetve kézvédőm is van.. azt is vmi potom áron adnám majd megkeresem már és teszek fel képeket róla ha esetleg érdekelne vkit!
oké köszi.......
azzal kellene........
Azzal Ami a képen is látszik ?
talán a legalsóval?
estét! meik csavarral engedem le az úszó házból a benzint ? ez a 2 karbis fos van fenn
Én is így gondolom..........
Köszi, de a fix gáztartály miatt ez tuti nem férne el.
nekem szerencsére akkor pont a környéken volt a praktiker aztán ott volt csőkulcs
csak olyan bazi kemény volt hogy nem tudtam kifúrni a tüskének a lyukakat
aztán kisebbre vágtam és ráhegesztettem egy 11es krovafejet pont akkor a volt a külső átmérője mint a csőkulcsnak, a 11es fej meg extraszűz volt mert sose kellett még, szóval úgy gondoltam ezután se fog kelleni
Bocsáss meg a pontatlanságomért A bolt polcára gondoltam.Amúgy az is ezer pénz környékén volt.
bár nemrég ráhuztam egy csővet nyomaték növelés céljábol a crova szárra jol szét is basztam vele
aszem vagy 800 ft a csőkulcs meg némi csiszolás én a crova készeltem nem hekkelném meg
Lehet hogy egyszerűbb lett volna a csőkulcs de az sem volt.Hosszított krovafejet meg csak leemeltem a polcról.
sima csőkulcs kicsit körbe mecsiszolva teljesen jó ....
csőkulcs nem lett volna jobb?
nekem az van egy krovafej van a végére hegesztve
bár domi gyertyát még nem szedtem ki vele de xr-xl-xt kompatibilis
Anyagvastagság miatt nem fér el.Esztergályossal leszedettem a fölösleget.Azt mondta hogy több ilyen melót ne vigyek hozzá.