Sajna a vezetékek utolsó 20 centije ki lett cserélve a többi része meg szinte kizárt hogy mozogna, ha csak a csatlakozót csesztetem szinte kizárt hogy elmenne a szikra, általában csak akkor csinálja ha a cdi-t basztatom.
megnézném egyesével a vezetékeket, és a sarukat
utána(vagy előtte) a cdi-ből kijövő pöcköket is
szerezz kis sarukat(vagy szedd ki a foglalatból) és egyesével dugdosd össze csak szigeteld le előtte
ha retkes vidd el a fogorvoshoz felpolírozza a cdi érintkezőit
Sziasztok! Van egy Dominator kormányom 3e ért nincs szükségetek rá?Most ingyen postával van! Illetve maradt még egy komplett csoport kábelem, kuplung kosár ebből egy rögzítő csap le van törve... ez így nem hiszem h ér vmit... de ha érdekelne vkit olcsón megválnék tőle mert itt csak pakolászom de nem nagyon férek.... kidobni meg sajnálom!Illetve kézvédőm is van.. azt is vmi potom áron adnám majd megkeresem már és teszek fel képeket róla ha esetleg érdekelne vkit!
nekem szerencsére akkor pont a környéken volt a praktiker aztán ott volt csőkulcs
csak olyan bazi kemény volt hogy nem tudtam kifúrni a tüskének a lyukakat
aztán kisebbre vágtam és ráhegesztettem egy 11es krovafejet pont akkor a volt a külső átmérője mint a csőkulcsnak, a 11es fej meg extraszűz volt mert sose kellett még, szóval úgy gondoltam ezután se fog kelleni
persze nem zongora de akkor is
nem is nagyon hallani domit ami ne lett volna még cdi hibás....
utána(vagy előtte) a cdi-ből kijövő pöcköket is
szerezz kis sarukat(vagy szedd ki a foglalatból) és egyesével dugdosd össze csak szigeteld le előtte
ha retkes vidd el a fogorvoshoz felpolírozza a cdi érintkezőit
http://youtu.be/mZh8zOZtb4s
csak olyan bazi kemény volt hogy nem tudtam kifúrni a tüskének a lyukakat
aztán kisebbre vágtam és ráhegesztettem egy 11es krovafejet pont akkor a volt a külső átmérője mint a csőkulcsnak, a 11es fej meg extraszűz volt mert sose kellett még, szóval úgy gondoltam ezután se fog kelleni
nekem az van egy krovafej van a végére hegesztve
bár domi gyertyát még nem szedtem ki vele de xr-xl-xt kompatibilis