http://www.rollerchain.hu/roll...
állítólag van olyan tartós mint a did és kb félárban van
hátsó lánckereket is vágnak minta alapján, vagy ha volt már olyan típus vágva(legutóbb kb 2-3ezerért hallottam egy ktm lánckerék vágást)
horgany olyan 5-600 forint lehet, de ezt nem hinném hogy vállalnák
Hogyha érdekel hengerfej hiányzik csak de amúgy komplett blokkot tudok adni olcsó pénzért! Ha érdekel megbeszéljük hogy így neked mennyit érne meg és a tied ;)
Sziasztok!
Haverom most akar venni XL Varadero 1000-est 2004-es 42.000 km van benne. Valami infot tudtok mondani? Mire kell figyelni, van-e valami tip. hibája, egyáltalán jó motor-e, vagy valami szar. Én nem tudok róla semmit Köszönöm a segitségeteket előre is.
És független hátsó kerékfelfüggesztés ami szintén különlegesség teszi a quadoknál...pár éve próbáltam Honda tesztnapon,elég parasztul szedi a lábát! :D
gondolom jól odabasz a láncnak az a két kis 125ös henger 3-4 ezres fordulaton
más
épp most határoztuk el a gyerekkel hogy veszünk egy ilyet: link
a hátsó 4 karakter már megvan az árából
nem tudom mennyit tudhat ez a kisberregő
havernak volt egy sr250 az kb egy szimó 1.5x
amúgy tetszett a motor, ilyen boltbajárni és hasonló dologra nem lett volna rossz, ilyen 70es tempóval szerintem simán megkerülte volna a földet akár 3x is
állítólag van olyan tartós mint a did és kb félárban van
hátsó lánckereket is vágnak minta alapján, vagy ha volt már olyan típus vágva(legutóbb kb 2-3ezerért hallottam egy ktm lánckerék vágást)
horgany olyan 5-600 forint lehet, de ezt nem hinném hogy vállalnák
Anno téma volt valami kiskőrösi lánc itt fórumon
egy ismerős akar láncot cserélni milyen árban megy ez felétek ? 520 as lán kellene ..
35 e ft
Kérdeztem valamit......... Na
Haverom most akar venni XL Varadero 1000-est 2004-es 42.000 km van benne. Valami infot tudtok mondani? Mire kell figyelni, van-e valami tip. hibája, egyáltalán jó motor-e, vagy valami szar. Én nem tudok róla semmit Köszönöm a segitségeteket előre is.
Valakinek valami esetleg?
Mondj egy reális árat és vidd olcsón!
Vannak még xl tank - idomok - kerekek - teleszkópok!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
mondjuk vázba idomba trx 400..
más
épp most határoztuk el a gyerekkel hogy veszünk egy ilyet: link
a hátsó 4 karakter már megvan az árából
havernak volt egy sr250 az kb egy szimó 1.5x
amúgy tetszett a motor, ilyen boltbajárni és hasonló dologra nem lett volna rossz, ilyen 70es tempóval szerintem simán megkerülte volna a földet akár 3x is