Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

600 r-t?
http://www.rollerchain.hu/roll...
állítólag van olyan tartós mint a did és kb félárban van
hátsó lánckereket is vágnak minta alapján, vagy ha volt már olyan típus vágva(legutóbb kb 2-3ezerért hallottam egy ktm lánckerék vágást)
horgany olyan 5-600 forint lehet, de ezt nem hinném hogy vállalnák
Szia ini !
Anno téma volt valami kiskőrösi lánc itt fórumon
egy ismerős akar láncot cserélni milyen árban megy ez felétek ? 520 as lán kellene ..
Ha valaki építésbe kezdene, akkor nálam hánykolódik egy fcr karbi 39-es változatban
35 e ft
Hogyha érdekel hengerfej hiányzik csak de amúgy komplett blokkot tudok adni olcsó pénzért! Ha érdekel megbeszéljük hogy így neked mennyit érne meg és a tied ;)
Szia, az adatlapomon megtalálod az e-mail címem ;)
szia .email cím?
XR 400 R- t Vásárolnék!...papíros érdekel!
Köszönöm szépen
suzuki drz topikban van egy bucho nevű úriember, az asszonyának valami ilyesmi motorja van. nem 100%, de az biztos hogy fekete
egy komplett láthatóan klassz állapotu xl 600r blokkon elgondolkodnék
melus nemigen emlékszem rá hogy lenne itt aktiv Varadero tulajdonos.... persze ettől még
Hahó!
Kérdeztem valamit......... Na
Már így került hozzám
ejjjjjjj miért kell így szétborítani? egyben nem ment volna el?
Sziasztok!
Haverom most akar venni XL Varadero 1000-est 2004-es 42.000 km van benne. Valami infot tudtok mondani? Mire kell figyelni, van-e valami tip. hibája, egyáltalán jó motor-e, vagy valami szar. Én nem tudok róla semmit Köszönöm a segitségeteket előre is.
Sziasztok
Valakinek valami esetleg?
Mondj egy reális árat és vidd olcsón!
Vannak még xl tank - idomok - kerekek - teleszkópok!
nekem mindig is bejött ez a stílus, legalább így van életcél, mert kiderült mégsincs meg minden kacat ami kell
És független hátsó kerékfelfüggesztés ami szintén különlegesség teszi a quadoknál...pár éve próbáltam Honda tesztnapon,elég parasztul szedi a lábát! :D
Ez egy gyári 700 as trx.Nincs ezen semmi építve,csupán van benne egy xr 650 r hez hasonló blokk amin van önindító és hátramenet.Ennyi!
Akkor röpke 1,5 milláért egy épített quad lenne?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
mondjuk vázba idomba trx 400..
Mi van veled Ini be bélyegeztél?
gondolom jól odabasz a láncnak az a két kis 125ös henger 3-4 ezres fordulaton
más
épp most határoztuk el a gyerekkel hogy veszünk egy ilyet: link
a hátsó 4 karakter már megvan az árából
Ez a virago jobb lehet picivel mert v2 es.
nem tudom mennyit tudhat ez a kisberregő
havernak volt egy sr250 az kb egy szimó 1.5x
amúgy tetszett a motor, ilyen boltbajárni és hasonló dologra nem lett volna rossz, ilyen 70es tempóval szerintem simán megkerülte volna a földet akár 3x is