Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hatekony-nyomkovetes.com/?id=1...álat

Szevasztok! Használt már valaki ilyet vagy hasonlót ?
kösz.
A bal oldalon ahova kapcsolódik az önindító.
szevasztok .öninditós blokknàl hol keressem a szabadon futót meik oldaldeknit kell le venni .gyanitom hogy az a baj mert csak üresen forog az öninditó.
Nincs valakinek elfekvőbe domihoz vagy xl 600 rmg hez vagy fmx hez való generátor fedél tömítése?
ezt a lepapiroztatás dologgal mennyit kell szopni? kb mennyi pénzbe fájhat?
elkelt
A tied régi 88 előtti xr azonos vele az xl cucc.Amúgy nem kell egy jó állapotú 50 es lánckerék rá?
Sziasztok!

Segítség kellene tőletek.

Az xl 600 első tárcsája rá megy az xr600 éra? az xl 600 az még a 17 colos felnivel szerelt kiadás.gondolom akkor a hátsó fogaskereke és az első is azonos lehet az enyémmel.
Helló az emelö megvan mégy eladó?
Itt nálunk Püspökladányban biztos hogy van de utána kell járni,hogy bevállalnak-e ilyesmit. Jövőhéten megérdeklődöm hogy mi a pálya
Szia! Olasz papíros volt ! Eladtam....
hol van ezz az fmf?
elvileg ezen van ki cipzározható zseb ott szellőzik. nekem bevált igaz 40fokba nem volt még rajttam.
XR műanyag tankra ki tud matricát? :)

Ezt a grafikát szeretném. És benzinálló kivitel kéne, valakinek vmi tapasztalata ilyen téren?
Köszi de nem.. alkatrésznek túl drága
mennyire szellőzik?
mert nekem is van m-rush vagy mifene de csorog a tökömről a víz ha rajtam van
akkor veszem fel ha messzire megyünk hidegben elég jó a szélvédelme
aztán a terep előtt megy a zsákba mert 3 perc és csorog a víz
újkorában full vízhatlan volt, azóta átesett pár mosáson és beázik igaz lassan, de akkor is
Fém és műanyag feldolgozó
Édekel? Ha nem holnap bontom.
csak mert én is a szivó csonk legyártásánàl akadtam el
Tulajdonképpen sokat nem tudok róla mondani,funkcióját betölti de mióta beleraktam a motorba a fordulatszámmérő megőrült. Alapjáraton mér (ha olyan kedve van) ha húzok egy kis gázt azonnal visszaesik a mutató, meg ugrál mint egy idióta. Nem tudom ezzel van-e összefüggésben de ezt azóta csinálja. Gerecsénél vettem azthiszem 19000 pénz volt
mi az az fmf?
Köszi !
Megfordult a fejemben ez a sportlégszúrős megoldás is. FMF-be megcsinálják a csonkot ha minden igaz. olcsóbban kijönnék így,sajnos szűk idők járnak.
Nekem is elpusztult a cdi-m a domiba Mi a véleményed az utángyártott cdi ről?Mennyiért vetted és hol?