Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez igen
persze hogy jól motorozik, mert ugye homokba nem jön, se sárba, szóval persze hogy jól tud motorozni az egyenes földúton
a tudás nem mindig jön össze
a jó gép meg adott
néha elkap a lelkesedés akkor kibebaszott jól tudom kenni, máskor meg egy félbetört lószaron elszállok a fenébe
leginkább erdőben kap el az indulat, aztán általában nekimegyek valaminek és megnyugszom
2-3 éve még az xr4 el volt úgy hogy egy erdőirtáson mentem keresztül-kasul nem számított hogy mi van a kerék alatt, toni bou nem jött volna utánam
aztán fennakadtam egy fatuskóban és sajgó golyókkal megnyugodtam
ez volt a könnyű szakasz:
egyébként itt csak Masteron mondta hogy ő jól motorozik én egy szóval sem... viszont nekem van ehhez egy jó motorom mig neki egy orrnehéz dülöngélő csatalova ,szóval végül-is már az is teljesítmény ha sarat kerülgetve nem esik el vele
Sajnos Ini nálad egyik se adott
szavakkal itt már sokan bizonygattak sok mindent :) ideje lenne tettekkel bizonyítanod
csak úgy mellékesen megjegyzem: múlt évben a zongora kormánya egyszer sem érintette a földet
szóval csak egy jó motor kell, meg egy kis tudás
Hogyne emlékeznék mikor belehasaltál abba nagy sártócsába csak azt bántam,hogy nem volt kamera még a turisták is sirtak a röhögéstől
noss majd ha a küllőket szedegetik ki abból a baszottul óvatos picsádból:) akkor majd emlékeztelek erre :) emlékeim szerint még mindig te vagy az aki felháborodott mikor sarat csaptam a motorommal rá szóval én használom lapjával is meg ahogy kell
Figyelj ide Tökös Nem mindenki lapjával használja a motort mint te
töki tele bele kalkuláltál ebbe a ledes témába egy alapos bukfencet?
én 0,6 al toltam végig egy 3 napos erélyi túrát transfogaras-transalpina szerpentinestül mindenestül
ja és a 2 mázsás ténérével +a cuccok
meg kell szokni hogy kicsit más a hátulja aztán észre sem veszed
szerencsére nekem szálszakadt volt az első gumim aztán annyira ment össze-vissza hogy a hátulja fel sem tűnt
Tehát az úgy nem lenne jó,ha a világítás kábeljétől kapná az áramot? Mert ha arra rátudnám tenni,akkor kapcsoló sem kéne.Ez majd megnézetem valakivel azért..
Gumisok meg bele raktak 1,5 bart..0,6 nem lesz lapos már nagyon?Sima erdőzésre? Mondjuk hiszek neked,holnap megnézem úgy.
a led nem sokat fogyaszt, csak nézd meg hogy egyenáramot kapjon, sok motor a világításhoz nem használ egyenáramot
a 6napossal olyan 0,4-0,6 bar nyomással már el lehet közlekedni vele
Hali Srácok!

Gondolkoztam egy ilyen "tuning" világításban..
Maga az elképzelés az lenne,hogy a két kézvédőre felszerelni egy autóra valólámpát.Unix árul ilyen ledes cuccot.Na most kérdésem az lenne,hogy elbírna annyit vagy aksi kellene hozzá? Nem hinném,hogy olyan sok kraft kellene nekik de lehet,hogy így van..
Még egy kérdés,hogy mennyi az ideális nyomás a hátsókerékben? 6days van rajta.
már ott vagyok ettől már nincs lejjebb........
padlót fognál ha megtudnád, de inkább nem is mondom neked

ez pont olyan duma mint a 150ért felújított 180 ezres motor
szia!

igen tudok engedni az árból pár ezer ft-ot ha kiveszem belőle azokat a gumi tömítéseket, gyorsítópumpa membránt stb, amiket nemrég vásároltam bele 32 e ft-ért
06 30 635 9305
Mondjál rá egy jó árat és a tied
Adatlapomon megtalálod az e-mail címem
mail címed?
Hali! Érdekelne a karbi. Mennyit vagy hajlandó engedni az árból?
Igen!
Köszi !