jó a szaga.én kedveltem akkor amikor csak egy picit csipegette az olajat
a többi nem jó szagú, sőt ezek az ásványiak kifejezetten büdösek
levegős gépeknél mindig jobban van szaga az olajnak
75mm löket/100mm furat (magasabb dugó)= XL 600 R
80mm löket/97mm furat = XL 600 LM/RMG és XR 600 R
82mm löket/ 100mm furat = NX 650/ XR 650L devilke látná hogy megint furat löket a téma rosszul lenne szóval azert belinkelem amit írt így világosabb a dolog
ez attól is függ milyen évjárat az xr - mert 2szer sem biztos hogy jó lesz de könynedén lehet elelnörizni a mostani hengered oldalára mekkora ccm van beütve?bár sokan állítják más a váltó de szerintem xl 600r és xr válto egyezik most küldtem el egy srácnak a régi xl-em váltóját aszem pont xr-be rakta szóval azzal nem lesz gond de a hegnger dugó kétséges
Sziasztok SOS segitseg kellene már az egykarbis xr 600 asom van ,lényeg dugó gyűrü kellene bele meg a váltó is kuka letörtek a fogak, ma beszéltem egy mukival akinek van XL 600 henger dugó gyűrü fasza állapotban komplett blokkal és azt mondja jó a váltó is az xr be ugyanaz meg a hengert dugóval rárakom saját hengerfej veztengely szelepfedél tehát sajátja össze uj tömitésekkel és kész ? Szerintetek ? A dugónál én úgy tudom van 1 mm különbség az nem gond mert az xr teteje be van marva üzembiztos lessz így ? Holnap mennék érte a cuccért 50 ért adná cakk pakk mit tanácsoltok kösz srácok
Kisebb felújítás után járatás okoskodók kedvéért le írom hogy ami hallható zörej azt a szét esett kipufogó folytás adja mielőtt kapnam az oltást hogy a fél blokkot cserélni kell ui: festés valami ocsmány módon le pattogott a fej idomrol vmi ötlet hogy fessem ujra ?
ha valaki ledesíteni akar akkor nekem is van piros ledes cuccom
12volt 3 led ilyen vízálló francba ilyesmi csak 3 leddel
6 db van egyenlőre párhuzamosan összekötve
csak nem fér bele a husky lámpába 4db roncsolás nélkül
Ha csak nappali menetfényként szeretnéd használni, akkor akkor inkább tegyél fel a kézvédőre 14 cm-es COB LED cskot. Sokkal kisebb a tömege, nagyon kis fogyasztású (2 db led csík 2x2W).
Ha esti motorozáshoz kell a kiegészítő lámpa, akkor tegyél fel 2x18W off-road lámpát, azzal nappali fényt tudsz varázsolni a a motor elé
A COB LED csíkokat én a DRZ-n a fényszóró alá és fölé, illetve a kézvédőkre tettem, elég hatásos. Fater TDM-jén csak a a kézvédőkre kerültek.
Ha érdekel, van eladó COB LED csíkom és off-road lámpa is
egyébként egy használt karbinál ami 35 ezer azt mondod 32-költöttél rá, noss attól még h nem mindenki szól magában azért lehet véleménye az ilyen beszólásokat nemárt alátámasztani minimum számlával igazolni.. a másik nagyon egyszerű dolog postán keresztül ilyesmit ne vegyen az ember mert átbasszák mint a szart... és utána persze hiába telefonálsz jön a magyarázkodás a nálam még jó volt meg biztos a posta közeben tört le és egyéb... kevesen ismerik a korrekt üzletelés szabályait de egyszer minden sánta kutyát utolérnek
A sok lehúzás, átvágás zavar, még akkor is ha nem engem ér.
Most nem csak rólad van szó, hanem úgy általában.
Pl: nemrég vettünk havernak motort szemrebbenés nélkül hazudoztak a telefonba, egy negyed motor ára élmény a hiábavaló utaztatás
nagyon panaszos egy ember vagy
mi tört meg téged ennyire fiatal korodban?
nem lennél te rossz ember a szíved mélyén, csak kis korodban valami trauma ért ami mostanra így fejti ki hatását
vasárnap csörögj már rám telón, megismernélek szívesen,!
vagy küldd el a számod és felhívlak
akkor jó ?
a többi nem jó szagú, sőt ezek az ásványiak kifejezetten büdösek
levegős gépeknél mindig jobban van szaga az olajnak
80mm löket/97mm furat = XL 600 LM/RMG és XR 600 R
82mm löket/ 100mm furat = NX 650/ XR 650L devilke látná hogy megint furat löket a téma rosszul lenne szóval azert belinkelem amit írt így világosabb a dolog
most cserélnék olajat az xr- be.Milyen olajat tegyek bele és mennyit ?
12volt 3 led ilyen vízálló francba ilyesmi csak 3 leddel
6 db van egyenlőre párhuzamosan összekötve
csak nem fér bele a husky lámpába 4db roncsolás nélkül
Ha csak nappali menetfényként szeretnéd használni, akkor akkor inkább tegyél fel a kézvédőre 14 cm-es COB LED cskot. Sokkal kisebb a tömege, nagyon kis fogyasztású (2 db led csík 2x2W).
Ha esti motorozáshoz kell a kiegészítő lámpa, akkor tegyél fel 2x18W off-road lámpát, azzal nappali fényt tudsz varázsolni a a motor elé
A COB LED csíkokat én a DRZ-n a fényszóró alá és fölé, illetve a kézvédőkre tettem, elég hatásos. Fater TDM-jén csak a a kézvédőkre kerültek.
Ha érdekel, van eladó COB LED csíkom és off-road lámpa is
Szóval élmény =elment
Most nem csak rólad van szó, hanem úgy általában.
Pl: nemrég vettünk havernak motort szemrebbenés nélkül hazudoztak a telefonba, egy negyed motor ára élmény a hiábavaló utaztatás
mi tört meg téged ennyire fiatal korodban?
nem lennél te rossz ember a szíved mélyén, csak kis korodban valami trauma ért ami mostanra így fejti ki hatását
vasárnap csörögj már rám telón, megismernélek szívesen,!
vagy küldd el a számod és felhívlak
amikor elszúrtam a megállást lett is gipsz 6 hétig