Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az 1,8 liter kevés,az csak az xr 400 ba elég.
xl 600 r nek 589 ccm van és 100 as dugó szóval az nem jó neked amit a fószer kínál
599 ccm mostani az xlnek is ugyanez kell legyen ráirva vagy mi a
akkor jó ?
jó a szaga.én kedveltem akkor amikor csak egy picit csipegette az olajat
a többi nem jó szagú, sőt ezek az ásványiak kifejezetten büdösek
levegős gépeknél mindig jobban van szaga az olajnak
75mm löket/100mm furat (magasabb dugó)= XL 600 R
80mm löket/97mm furat = XL 600 LM/RMG és XR 600 R
82mm löket/ 100mm furat = NX 650/ XR 650L devilke látná hogy megint furat löket a téma rosszul lenne szóval azert belinkelem amit írt így világosabb a dolog
mi a faszt esztek ezen a motulon?
ez attól is függ milyen évjárat az xr - mert 2szer sem biztos hogy jó lesz de könynedén lehet elelnörizni a mostani hengered oldalára mekkora ccm van beütve?bár sokan állítják más a váltó de szerintem xl 600r és xr válto egyezik most küldtem el egy srácnak a régi xl-em váltóját aszem pont xr-be rakta szóval azzal nem lesz gond de a hegnger dugó kétséges
1.8 l Motul 5100 10w40
Sziasztok SOS segitseg kellene már az egykarbis xr 600 asom van ,lényeg dugó gyűrü kellene bele meg a váltó is kuka letörtek a fogak, ma beszéltem egy mukival akinek van XL 600 henger dugó gyűrü fasza állapotban komplett blokkal és azt mondja jó a váltó is az xr be ugyanaz meg a hengert dugóval rárakom saját hengerfej veztengely szelepfedél tehát sajátja össze uj tömitésekkel és kész ? Szerintetek ? A dugónál én úgy tudom van 1 mm különbség az nem gond mert az xr teteje be van marva üzembiztos lessz így ? Holnap mennék érte a cuccért 50 ért adná cakk pakk mit tanácsoltok kösz srácok
videót meg felsem töltötte ez a ganaj...
Kisebb felújítás után járatás okoskodók kedvéért le írom hogy ami hallható zörej azt a szét esett kipufogó folytás adja mielőtt kapnam az oltást hogy a fél blokkot cserélni kell ui: festés valami ocsmány módon le pattogott a fej idomrol vmi ötlet hogy fessem ujra ?
Jó bele az ELF 10W-40 moto road.
Köszönöm :-)
2,5 liter Castrol actevo 10w-40
Sziasztok.

most cserélnék olajat az xr- be.Milyen olajat tegyek bele és mennyit ?
ha valaki ledesíteni akar akkor nekem is van piros ledes cuccom
12volt 3 led ilyen vízálló francba ilyesmi csak 3 leddel
6 db van egyenlőre párhuzamosan összekötve
csak nem fér bele a husky lámpába 4db roncsolás nélkül
Szia,

Ha csak nappali menetfényként szeretnéd használni, akkor akkor inkább tegyél fel a kézvédőre 14 cm-es COB LED cskot. Sokkal kisebb a tömege, nagyon kis fogyasztású (2 db led csík 2x2W).
Ha esti motorozáshoz kell a kiegészítő lámpa, akkor tegyél fel 2x18W off-road lámpát, azzal nappali fényt tudsz varázsolni a a motor elé

A COB LED csíkokat én a DRZ-n a fényszóró alá és fölé, illetve a kézvédőkre tettem, elég hatásos. Fater TDM-jén csak a a kézvédőkre kerültek.

Ha érdekel, van eladó COB LED csíkom és off-road lámpa is
igen ez igy van.
egyébként egy használt karbinál ami 35 ezer azt mondod 32-költöttél rá, noss attól még h nem mindenki szól magában azért lehet véleménye az ilyen beszólásokat nemárt alátámasztani minimum számlával igazolni.. a másik nagyon egyszerű dolog postán keresztül ilyesmit ne vegyen az ember mert átbasszák mint a szart... és utána persze hiába telefonálsz jön a magyarázkodás a nálam még jó volt meg biztos a posta közeben tört le és egyéb... kevesen ismerik a korrekt üzletelés szabályait de egyszer minden sánta kutyát utolérnek
Faszán el tudja rontani ez a tapogatós telefonon a szavakat
Szóval élmény =elment
A sok lehúzás, átvágás zavar, még akkor is ha nem engem ér.
Most nem csak rólad van szó, hanem úgy általában.
Pl: nemrég vettünk havernak motort szemrebbenés nélkül hazudoztak a telefonba, egy negyed motor ára élmény a hiábavaló utaztatás
nagyon panaszos egy ember vagy
mi tört meg téged ennyire fiatal korodban?
nem lennél te rossz ember a szíved mélyén, csak kis korodban valami trauma ért ami mostanra így fejti ki hatását
vasárnap csörögj már rám telón, megismernélek szívesen,!
vagy küldd el a számod és felhívlak
homokban menni jó, megállás a szarabb
amikor elszúrtam a megállást lett is gipsz 6 hétig
Hát persze A homok az egy tömény szopás a sárba meg fenn áll az esély,hogy koszos lesz az olasz bőr cipőm és az öltöny nadrágom
Én nem mondtam,hogy jól motorozok,mert azt mondanám akkor hazudnék Akik jól motorznak azok versenyszinten csinálják a többi csak lelkes amatőr