Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A dob átmérője lenne 60... Gyári leömlő. A karbi egyenlőre gyári a légszűrőt akarnam lecserélni nedves légszűrőre(K&N) szerinted javulna valami? Ilyen kis gázgyorsítót lehet valahol vásárolni?
Teljesen felesleges a 60 a cső Szét fog menni a fejed a hangjától és még ráadásul túl is nyitod a rendszert ha gyári karbi van fent.A gázgyorsító állítólag kihúzza a gázt az égéstérből.Ha komoly rendszert akarsz akkor vegyél rá FMF gázgyorsítós leömlőt.Ha kinyitod a rendszert a tuning karbit tegyél mert különben nem sok szart ér és a gát repedés esélye is megnő.
Sziasztok.

Egy kis segítségre lenne szükségem. Xr600rol lenne szó
Ki milyen át tételt használ utcán illetve terepen. Én most 13-41 es fogaskerék van felszerelve vagyis egyet használok mind2re és hát nem valami fasza terepen.
Szerintetek mi lenne az ideális utcára illetve terepre.
Illetve most felújítás alatt áll a gép. 60as kipufogó cső+dob lesz rajta.
Egy kérdés hogy több új gépen láttam már ilyen ez "gázgyorsító" lenne vagy mi a funkció ja valamit javulna e a motor tőle?

Illetve keresek kezvedőt illetve valami újabb faridomot hátsó sár védőnek ami passzolna is rá ha van ilyen. Köszönöm
Ebből lesz valami a hétvégére..:D Csapágyak megint szétmentek szóval ismét harmadszorra is cserélni kellett.Most azért ment szét mert a távtartóknál a szimering nem tömített kellőképp.Felkerült a 6 Days is :D
sziasztok van egy eladó braking(HO09FID) első féktárcsám XRekhez de máshoz is jó (http://www.braking.com/catalog...) 99,9%os 4mm vastag, bolti ára 30ezer, nagyon kedvező áron el tudom passzolni, mert nekem feleslegessé vált, érdeklődni a battobalint@gmail.com -on vagy itt lehet
Nálunk is (rétság) van már pár centi de azért nagyon lassan olvad...
ma meg jött hozzánk is a hó .várom a vasárnapot
Dehogy álltam meg, ezek a marhák Astrával voltak egy gödrös, saras úton. Csak pár 100 m után néztem hátra szóval abban sem vagyok biztos hogy megpróbálták
Ez benne az izgalom Remélem nem álltál meg.
ezért jó a rendszám, gondtalan élet.....
évi 20 ezret simán megér
Tegnap amikor csapattam fent a hegyi utakon és egy balos kanyar után szembe állt velem az út szélén egy rendőrautó, na az is adta az adrenalint
Ma reggel kezdtem a melót .csak enyire volt jeges a tető.Ez is visszi szépen az adrenalint
múlt héten érdekelt volna még de még ez is sok !
50 ezret adtam volna + pár 100km autozás
70?
Hello. az érdekelne, hogy a honda xl 600 89-es evjarat himbai passzolnak e a dominatorba? a dominatorom motorszama rd02e-2102156 ha jol neztem utana akkor ez 89-94 közötti. meg egy kerdes, itt ahogy olvastam a regi xlnek van 17-es hatso kereke. az enyemnek is az van.. akkor most a vaz meg xl? vagy hogy van ez?
Köszönöm a segítséget !
A bakony motor vállal javítást.Bontottat találsz 10.000 ft környékén.
Üdvözlök mindenkit !
Valószínű ,hogy a szabadonfutó nem jó, javítható vagy cserélni kel ?
mennyibe kerül kb ? A motor Honda nx 650.
köszönöm!
16 még baráti ár újban (vagy ujjjjban )
Használtat nem mindig egyszerű de olx-et, jófogást, képesmotort bújva néha lehet találni de én pl több mint 2 hónapig nem találtam használtat. Facebookon van sok motoros adok-veszek oldal én ott találtam egyet de alig volt fent 2 perce a hirdetés írtam is neki kb 3 perc alatt megegyeztünk arra már legalább 5-en érdeklődtek a kép alatt szóval sietni kell bár utána olxen láttam olyat ami 1 hétig fent volt. De ez elég ritka használtba szóval többi mérethez képest drága
Újban meg Mitas C-02-t már asszem 16-ért találtam pár hónapja. Árukereső jó dolog
Valakinek nem kell egy Irc tr8 gumi 21-es Honda Xr 650r gyári gumija 50-60%-os!
hol tudok olcsón vásárolni 17es hátsó cross gumit újat vagy akár használtat is?
Szétbontva a blokk..
Mellesleg ilyen oldalidom kéne baloldalra...
Sziasztok!
Esetleg lenne-e valakinek Dominatorhoz hátsó telóra anya bontva mert az enyém tönkrement?