Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem köszi. Pont oldószerhez kellene amit befújok, olyan helyekre ahol rongyal már nem lehet férni. de 9ezer azért sok.
http://webshop.wuerth.hu/reszl...
csak féktisztítós matrica van rajta
vagy 10 féle feliratozással kapható
végül lett rendelve a würth- től de olyan horror ára van hogy kerekedik a szemed....... majd 9 ezer volt az 1 literes
sajna nem tudtam kedvezményesen vásárolni, amúgy meg lehet kapni 7 körül
ezen az áron tudsz venni a teszkós 2 literesből 12darabot
egyet én is vettem, de óriási a különbség, de kocsiablakot pucolni jó
oldószerrel nem próbáltam még
Háj
Ha jól emlékszem kerestél még tavaly ilyen pumpát-permetezőt vagy hogy a faszomba hivják, amit nem basz szét a petróleum meg a brigeciol, szóval sikerült találnod mert nekem is kellene.
Köszi
most már engem is rávisz a kényszer a gmailra......
citromail egy nagyrakás szar fos... az sem érekzik meg rá amit magamnak küldök vagy elfelejtett jelszavak van egynéhány oldal ahol ne is engednek citromail címmel regisztrálni
fura ez a citrom, mert a spam jön folyamatosan de egyéb anyag nem
Tuti szar a citromail ed de erre is elküldtem
eddig még bevàlt .hogy elég volt - e a töltés azt nem tudom .De az tuti hogy soha nem volt gond az inditással egyik vasnál se.pedig mindig volt rajtuk csörlő meg mindwn szar .egyiken még szivargyújtó is volt.
akkor már kettőből semmi
remélhetőleg holnapra megjönnek
ha nem akkor pirosxr4@gmail.com
Újra elküldtem
44 ah Ahhoz az xl generátora igen kevés lesz.
ja .kicst másmijen az xl em.
te egy autó aksit hordasz magaddal?
kötési rajzom nincsen. Igazából nekem a csörlőhöz kell az aksi .van benne egy 44ah .simán birja ,csak szeretném ha vissza is töltene.
ez alapján meg lehet csinálni
lassú a galamb, mert még nem jött meg....
nagyon egyszerű nézz át egy kötési rajzot nyilván egy biztosítékot megpatkoltál vagy átkötöttél és ez okozza a rövidzárlatot amitől melegszik a kábel.. egyébként ha többször folyamatosan indítózol akkor is melegszik a kábel.... nekem van egy aksim ha érdekel tavaly vettem spiráll cellás nem szimpla savas nagyon bika papírjai is megvannak 12v 8A (140 A) az indító áram...
ráadásul szürke színű tehát nem is üt ki a felek közül :)
Loctite5699 blokkhoz én ezt vettem
Irtam email-t
akkor ott valami hiba van
huzigáld szét a csatlakozókat egyesével aztán ki lehet sakkozni hol a hiba
Nem az öninditó miatt kell az aksi .próbáltamtestre tenni a negativot de melegszik a pozitiv szàl mint az àllat
én eddig mindent fbs-el raktam össze
egy kis tubus 6-700ft körül van
Ez kurva faja cucc.