végül lett rendelve a würth- től de olyan horror ára van hogy kerekedik a szemed....... majd 9 ezer volt az 1 literes
sajna nem tudtam kedvezményesen vásárolni, amúgy meg lehet kapni 7 körül
ezen az áron tudsz venni a teszkós 2 literesből 12darabot
egyet én is vettem, de óriási a különbség, de kocsiablakot pucolni jó
oldószerrel nem próbáltam még
Háj
Ha jól emlékszem kerestél még tavaly ilyen pumpát-permetezőt vagy hogy a faszomba hivják, amit nem basz szét a petróleum meg a brigeciol, szóval sikerült találnod mert nekem is kellene.
Köszi
citromail egy nagyrakás szar fos... az sem érekzik meg rá amit magamnak küldök vagy elfelejtett jelszavak van egynéhány oldal ahol ne is engednek citromail címmel regisztrálni
eddig még bevàlt .hogy elég volt - e a töltés azt nem tudom .De az tuti hogy soha nem volt gond az inditással egyik vasnál se.pedig mindig volt rajtuk csörlő meg mindwn szar .egyiken még szivargyújtó is volt.
nagyon egyszerű nézz át egy kötési rajzot nyilván egy biztosítékot megpatkoltál vagy átkötöttél és ez okozza a rövidzárlatot amitől melegszik a kábel.. egyébként ha többször folyamatosan indítózol akkor is melegszik a kábel.... nekem van egy aksim ha érdekel tavaly vettem spiráll cellás nem szimpla savas nagyon bika papírjai is megvannak 12v 8A (140 A) az indító áram...
csak féktisztítós matrica van rajta
vagy 10 féle feliratozással kapható
sajna nem tudtam kedvezményesen vásárolni, amúgy meg lehet kapni 7 körül
ezen az áron tudsz venni a teszkós 2 literesből 12darabot
egyet én is vettem, de óriási a különbség, de kocsiablakot pucolni jó
oldószerrel nem próbáltam még
Ha jól emlékszem kerestél még tavaly ilyen pumpát-permetezőt vagy hogy a faszomba hivják, amit nem basz szét a petróleum meg a brigeciol, szóval sikerült találnod mert nekem is kellene.
Köszi
remélhetőleg holnapra megjönnek
ha nem akkor pirosxr4@gmail.com
huzigáld szét a csatlakozókat egyesével aztán ki lehet sakkozni hol a hiba
egy kis tubus 6-700ft körül van