A dugattyút és a szelepeket nem vetted ki tehát nem változhatott semmi kompresszió terén.De külön van a dekompresszor szeleped azt mondtad és bár látatlanban most nemudom ott hogy működik de lehet az van nyitva?
Én találtam egy fórumot ahol felújítanak egy 87-es XL250R-t
Ezt a képet nem akarom kommentálni csak ami szemet szúr ,jóllátom hogy valami kupak van a vezérműtengelyben?
Amit vettem abban is volt.Le volt zárva a vége de kipöcköltem belőle.És egyszer olvastam egy félmondatot egyik felén zárt XLR vezérműtengelyről.
De ez minek volna benne hogy csak a himbáknál a lukakon jöjjön ki belőle az olaj nagyobb nyomással?Ez baromság ,nem tud annyira cserélődni annyira hűlni.
Bakker levettem tegnap a szelep deknitt vez tengelyt .most megpróbáltam átforgatni .semmi elenállás .mintha nem lenne benne a gyertya .csak forog forog sehol kompresszió. Na most mi van?
norbi175:
Bár én nem vennék soha ebből használtat de az ebayon van Great kondícióval LX600-hoz vez lánc 2xxxFt ért sajnos az USA-ból ahonnan a postaköltség pár ezer pl 5ezer Ft.
Most épp az foglalkoztat hogy ezen a képen az olajszivattyú csonkjánál "O gyűrű" látszik?Szerintem igen,na ez se volt az enyémen.Olyan jólesne felsorolni mi hogyan volt összerakva ezen a motoron,együtt elég sokkoló.
Tegyél alulra és felülre domi vezlánc kereket aztán jó lesz az a lánc.Igazából én kb 1000 km el ezelőtt cseréltem d.i.d re,de megkérdezem egy haverom hátha kell neki
Én találtam egy fórumot ahol felújítanak egy 87-es XL250R-t
Ezt a képet nem akarom kommentálni csak ami szemet szúr ,jóllátom hogy valami kupak van a vezérműtengelyben?
Amit vettem abban is volt.Le volt zárva a vége de kipöcköltem belőle.És egyszer olvastam egy félmondatot egyik felén zárt XLR vezérműtengelyről.
De ez minek volna benne hogy csak a himbáknál a lukakon jöjjön ki belőle az olaj nagyobb nyomással?Ez baromság ,nem tud annyira cserélődni annyira hűlni.
Remélem rosszul látom
Bár én nem vennék soha ebből használtat de az ebayon van Great kondícióval LX600-hoz vez lánc 2xxxFt ért sajnos az USA-ból ahonnan a postaköltség pár ezer pl 5ezer Ft.
Most épp az foglalkoztat hogy ezen a képen az olajszivattyú csonkjánál "O gyűrű" látszik?Szerintem igen,na ez se volt az enyémen.Olyan jólesne felsorolni mi hogyan volt összerakva ezen a motoron,együtt elég sokkoló.
Csak ott keményedik ahol a felületek össze vannak húzva.A maradék letölthető! Nincsenek paszta darabok a blokkban!