Üdv, hátsó fékbetétet próbálnék cserélni nx650-ben. jól sejtem, hogy egy imbusz kulcsnyílású csavar fogja a helyére a kis rudat ami a betétet tartja? Mert természetesen elforgott benne a kulcs.
Az a baj,hogy fogalmad nincs mit írsz,de ha felhívsz akkor elmagyarázom,hogy mit kell mérni és akkor talán rájövünk milyen tengelyt vetettek meg veled 06203498275
ennyi pénzért inkább vennék egy topin spirálcellásat http://alkatreszkereses.hu/spi...
nekem a gyári 12ah helyett egy 7,5 ah van venne már 2 éve és hibátlan
elég nagy indítóáramot tud
Fokolás egyforma csak a bütykök formálya más. Megmértem, ami benne volt hegyesebb és 1mm-rel hosszabb de az alja vastagabb mint amit küldtek 1-mm-rel. De akkor hogyha a tengely közepétől mérem megint más lesz az érték. És aki küldte a tengelyt azt mondta hogy ez biztos xr600-é.
Dominátor fórumon pedig azt olvastam hogy az Xl - vezérműtengelyét rakják a dominátorba mert az nagyobbat nyit és növeli a teljesítményt. xr -be bele lehet rakni?
nem rég lett össze rakva a blokk új dugóval felújitott hengerfejjel .de valamiért füstölget .nem tetszik. lehet szar az olaj lehuzó gyűrű .kiváncsi vagyok menyi lehet a gyűrű szett.
A domi és az xr/xl tengely egyforma bütyök profillal rendelkezik.Viszont az fmx,fx,slr tengelye hasonló de eltérő a profiljuk.Kisebb a nyitásuk és a fokolása is eltérő.Mérd meg a bütykök a legnagyobb átmérőjét és hasonlítsd össze ha kisebb annak a tengelynek a mérete amit kaptál akkor valószínűleg egy gyengébb tengelyt kaptál Amivel a motorod jelentősen gyengébb lesz.
Sziasztok lenne egy kérdésem, Xr ből kivettem a vezérműtengelyt mert nagyon elvolt kopva, most küldtek nekem egyet ami Xr-be való de a kettő külömbözik egymástól! Amit kivettem hegyesebb profilú és magasabb is picit mint amit küldtek, amit kaptam azon tompábbak a bütykök, és hirtelen lefutású! Most akkor melyik az Xr veztengely? Melyikell lenne jobb a teljesitménye? Igy nekem azt mondták hogy ami bennevolt hegyesebb az Dominátoré amit kaptam az az eredeti és az a Xr-é? Szerintetek?
utána csináltass saválló anyagból másikat
régen divat volt ez a csavaros megoldás
nem tudom hol mert vagy egy éve volt
dugóval együtt meg 40párezer
http://alkatreszkereses.hu/spi...
nekem a gyári 12ah helyett egy 7,5 ah van venne már 2 éve és hibátlan
elég nagy indítóáramot tud
Dominátor fórumon pedig azt olvastam hogy az Xl - vezérműtengelyét rakják a dominátorba mert az nagyobbat nyit és növeli a teljesítményt. xr -be bele lehet rakni?
vélemény erről az aksiról?
lehet elbénázták a hézagot
vagy épp a szimeringnél engedi az olajat mint nekem az xr4
ha kopott a motor kidobott pénz a gyűrűszett
kipufogó dobot kéne majd csináltatnom, ismertek valakit aki vállal ilyet?
március könyékén lesz aktuális a dolog.