Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez volt a második mozdulat az eltekeredett imbusz után, de ez nagyon bennevan, elforog, a másik gond meg az, hogy nem fér el a fogó...
ini jól írja fogj rá a szárára jó kemínyen azt tekerd meg hacoljón...
van egy 1 éves spiráll cellás aksim papírjai is megvannak :) ha valakit érdekel jó áron
ha a stiftet megfogod vízpumpafogóval ki tudod tekerni
utána csináltass saválló anyagból másikat
régen divat volt ez a csavaros megoldás
Kiütni még nem próbáltam mert nemvagyok benne biztos..
Üdv, hátsó fékbetétet próbálnék cserélni nx650-ben. jól sejtem, hogy egy imbusz kulcsnyílású csavar fogja a helyére a kis rudat ami a betétet tartja? Mert természetesen elforgott benne a kulcs.
Az a baj,hogy fogalmad nincs mit írsz,de ha felhívsz akkor elmagyarázom,hogy mit kell mérni és akkor talán rájövünk milyen tengelyt vetettek meg veled 06203498275
nem rendeltem csak néztem
nem tudom hol mert vagy egy éve volt
50valamenyi volt a dugó szett .neten nem találok csak gyűrűt .te honnan rendelted?
én amikor néztem az xr4 be 25 körül volt egy "rendes" gyűrűszett
dugóval együtt meg 40párezer
ennyi pénzért inkább vennék egy topin spirálcellásat
http://alkatreszkereses.hu/spi...
nekem a gyári 12ah helyett egy 7,5 ah van venne már 2 éve és hibátlan
elég nagy indítóáramot tud
Fokolás egyforma csak a bütykök formálya más. Megmértem, ami benne volt hegyesebb és 1mm-rel hosszabb de az alja vastagabb mint amit küldtek 1-mm-rel. De akkor hogyha a tengely közepétől mérem megint más lesz az érték. És aki küldte a tengelyt azt mondta hogy ez biztos xr600-é.
Dominátor fórumon pedig azt olvastam hogy az Xl - vezérműtengelyét rakják a dominátorba mert az nagyobbat nyit és növeli a teljesítményt. xr -be bele lehet rakni?
meg ja .most még nem szedtem szét csak nézelődok mi menyibe lenne .nem akarnék most még 1 kilót rá baszni .Meg nincsis miből
http://www.zselesakkumulator.h...

vélemény erről az aksiról?
meg is lett fúrva?
lehet elbénázták a hézagot
vagy épp a szimeringnél engedi az olajat mint nekem az xr4
nem rég lett össze rakva a blokk új dugóval felújitott hengerfejjel .de valamiért füstölget .nem tetszik. lehet szar az olaj lehuzó gyűrű .kiváncsi vagyok menyi lehet a gyűrű szett.
miért kell?
ha kopott a motor kidobott pénz a gyűrűszett
sziasztok. honnan lehet rendelni dugattyú gyűrűt?
A domi és az xr/xl tengely egyforma bütyök profillal rendelkezik.Viszont az fmx,fx,slr tengelye hasonló de eltérő a profiljuk.Kisebb a nyitásuk és a fokolása is eltérő.Mérd meg a bütykök a legnagyobb átmérőjét és hasonlítsd össze ha kisebb annak a tengelynek a mérete amit kaptál akkor valószínűleg egy gyengébb tengelyt kaptál Amivel a motorod jelentősen gyengébb lesz.
Sziasztok lenne egy kérdésem, Xr ből kivettem a vezérműtengelyt mert nagyon elvolt kopva, most küldtek nekem egyet ami Xr-be való de a kettő külömbözik egymástól! Amit kivettem hegyesebb profilú és magasabb is picit mint amit küldtek, amit kaptam azon tompábbak a bütykök, és hirtelen lefutású! Most akkor melyik az Xr veztengely? Melyikell lenne jobb a teljesitménye? Igy nekem azt mondták hogy ami bennevolt hegyesebb az Dominátoré amit kaptam az az eredeti és az a Xr-é? Szerintetek?
sziasztok,

kipufogó dobot kéne majd csináltatnom, ismertek valakit aki vállal ilyet?
március könyékén lesz aktuális a dolog.
Bocs de már elkelt
Az olajpumpa állapotát hogy méritek fel? Miből látszik hogy csere érett?
Olajpumpárol tudnál képet küldeni, belsejéről? Érdekelne!
Dominator hátsó lánckerék 50 fogas keveset használt.Ár 2000 ft