Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt az én XL-em
Hali Milán!
De hol merre laksz?
Egyszer összehozhatnánk egy XL talit mi megyeiek
Üdv: Adee
én is nógrád megyében rétság kb 40 km nekem is
nógràdban lakom .rétság kb 40 km.
mindegy... persze igazad van járj csak utána
Én nem mondtam hogy te el vagy tévedve.
Én most el vagyok igen de mint INI mondta inkább gondolkodjam elötte hosszan mint felszereljek barom módon egy csapágyat és pár év múlva fura zajok jöjjenek a motorból.
Egyébként az egész csapágytéma azért fontos mert amint az angolszász fórumon is olvasható nem "nem kapott olajat a vezérlés" hanem kevesebbet kapott mint kellene.
te most gondolom viccelsz:) jó 2 éven keresztül ütöttem vágtam és megnézheted azt a vezérmű tengelyt a csapágyak tuti jól vannak benne szerintem itt csak te vagy eltévedve
Rosszul írtam az előbb: "Én is úgy gondolom hogy a belső oldala a nyitott a lánckeréknél" ez a helyes.De én már kivárom a manuálomat.
Szerintem a tieden sem jól van bent a csapágy.
Minden jel szerint a külső oldal a zárt.De rákereshetsz XL600 képekre.
véletlenül belebotlottam ebbe a fórumba ahol már komoly gondot okozott a teljesen nyitott csapágy a 94-es XR600-on .http://www.4strokes.com/forums...

"The manual states::The sealed bearing goes on the Sprocket side with the seal facing out.If both bearings are the sealed type point their seals facing away from the camshaft.If you bought some new Camshaft bearings and they are sealed on both faces the mechanic that does work on my 600 said to remove the seal on both the inner facing faces,ie you only have the seals on the outer facing surface...They pop out with a screwdriver or some such tool."
Az nem volt kérdés hogy a másik oldal nyitott e az az oldal senkit nem érdekel.
Én is úgy gondolom hogy a belső oldala zárt a lánckeréknél,kap az olajat a lánctól.De attól még aki az alkatrész katalógusát csinálta jól megvezeti az embereket.A 26-27-es tehát 3 féle csapágy(nyitott,"1Z"-s és "U" jelzésű) a lánckerékhez van jelölve,mint linkeltem korábban.//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...

Lehet hogy egy angoltól veszek már rákérdeztem.
Hali!
Van valakinek eladó XL-5-600-as bal hátsó műanyag idom? `87-es évjáratú a motorom és 500-as pd05-ös blokkszámú de különben szinte mindene egyezik a kis tankos légterelő nélküli 600-ashoz.
Valaki írjon ha van elfekvőben otthon....
Kösz előre is
Ki lakik nógrád megyében még rajtam kívűl vagy hozzám,rétsághoz legközelebb?
Hali!
És arra nem gondotál hogy a sima csapágy a vezérmű tengely másik végére kell?Mivel ott bizony sima csapágy van és a lánc felőli oldalon kívűl zárt belül a bütyök felőli oldalon meg nyitott az olajzás miatt...
http://youtu.be/Tqp2g9XWdFU igaz itt a vezérművel bíbelődtem de ettől még látszik melyik csapágy hol van nyitva
Hali srácok.
Érdeklődnek hogy van e valakinek eladó blokkija 400-500köbcentis erdekelne.
Quadba akarnam beépíteni mert csak a gond van a blokkjával.
Komplett erdekelne gyújtás+karbi hogy csak békéljen építeni.
Vagy ti mit ajanlanátok ami terepen is szépen menne... Meg aszfalton is :D
Köszönöm! ;)
háháá
az alja
pl az ltz mindenhol leér
Köszi. Most már ezt is tudom.
Neked is van benne ilyen? Szelep csiszoló pasztával kicsit csiszold be. Lehet valami alászorult.
ennél magasabb? a melkasomig ér
ő az lehet ez. nem akar zárni.de miért?
Ő a "kockába"
És ez hova nyit? Abba kockába vagy a kipuffba?
Ő lenne az
A lengyel oldalon nincs. Mihez kell ez ponrosan xr250r myen évj?