Üdv mindenkinek
Ma szereztem egy HARD TRACK MEFO-OFF ROAD 140/80-18 gumit
Nagyon bitang ilyen mintával még nem találkoztam
0.8-on szerintem fog kapaszkodni... (persze kicsit igazítok rajt majd gumi vágóval hogy legyen éle a mintának)
Ráadássul van a hengeren az a téglalap alakú valami csomó imbussz csavarral .azt hiszem az autómata deko baszkodik oda .mintha onnan is füstölne vagy már csak halucinálok.
Nem új minden .csak fúrva lett. meg sikolva a hengerfej +szelepek csiszolva .(gép műhely )itthon össze raktam .kis szenvedés a karbival .uttánna még több a deko mehanikávval .közzbe közbe kis proba utak járatgatás .2kb 100.-120 km tura .javitás óta kb 4- 500 km .hétvégén tünt fel a füstölés .előtte raktam össze teljesen az autómata dekót .lehet össze függ?
az elején még nem tudtam hogy tudni fogom a választ is..
Teljesen véletlenül botlottam bele egy olyan ötletbe ami arról szól hogyan lehet feltámasztani belülről a szelepet hogy ne kelljen levenni a hengerfejet megint,kötelet ereszt a hengerbe ha jól olvasom.
Úgyis kitaláltam volna valamit hogy ne kelljen levenni.A rugót aztán kézzel le tudom nyomni csillagkulcs fejével. http://www.mudbuddy.com/openca...
Azon gondolkodtam hogy a szelepek alatt lévő alátét nekem nem az eredeti hanem egyéb acél alátét de méretre formára teljesen ugyanaz vajon fontos e hogy az eredeti szuperedzett izé legyen vagy nem.Nemhinném hogy olyan erő érné a szeleprugótól hogy szétnyomódik egy normál acél alátét?
Mert lehet hogy megtaláltam időközben az elveszett 1db-ot de nem akarom szétbontani ezért megint.
Ha valamennyire szét is nyomódik azt is egyformán fogja tenni a 4db a szelephézag ettől nem fog változni csak a rugóerő elhanyagolhatóan.
Csak ne törjön szét,eleve egy rugalmasabb mondjuk edzetlen anyag nem fog törni,az edzett dolgok inkább törnek de nem kopnak.A szelepugó nem ugrál fel le az alátéten tehát kopni nem fog.Vagy rosszul gondolkodom?
Ma szereztem egy HARD TRACK MEFO-OFF ROAD 140/80-18 gumit
Nagyon bitang ilyen mintával még nem találkoztam
0.8-on szerintem fog kapaszkodni... (persze kicsit igazítok rajt majd gumi vágóval hogy legyen éle a mintának)
Teljesen véletlenül botlottam bele egy olyan ötletbe ami arról szól hogyan lehet feltámasztani belülről a szelepet hogy ne kelljen levenni a hengerfejet megint,kötelet ereszt a hengerbe ha jól olvasom.
Úgyis kitaláltam volna valamit hogy ne kelljen levenni.A rugót aztán kézzel le tudom nyomni csillagkulcs fejével.
http://www.mudbuddy.com/openca...
nézz
gondolkozz
cselekedj
én az első kettőt többnyire hetekig futtatom mielőtt megmozdulnék, emiatt hívnak lustának, pedig a helyes szó a megfontolt
http://youtu.be/WtqDHJDN79w
Mert lehet hogy megtaláltam időközben az elveszett 1db-ot de nem akarom szétbontani ezért megint.
Ha valamennyire szét is nyomódik azt is egyformán fogja tenni a 4db a szelephézag ettől nem fog változni csak a rugóerő elhanyagolhatóan.
Csak ne törjön szét,eleve egy rugalmasabb mondjuk edzetlen anyag nem fog törni,az edzett dolgok inkább törnek de nem kopnak.A szelepugó nem ugrál fel le az alátéten tehát kopni nem fog.Vagy rosszul gondolkodom?
de egy jó vízpumpafogó nem fog elforogni avval az egész házat szét lehet csavarni