nem fekete füst meg nem is kék tök norma a szine .Inkább hidegen nyomja .de rendesen .Meg mintha a deko buziság alól is jönne .Mintha álandóan nyitva lenne az auto deko .màr levettem a bovdent de az se segitett
nem mindegy
a ténéré mit a traktor megy felfelé, a husky meg örökké egykeréken megy
bár a ténérével egyszer mentem legalább 50 métert felfelé 1 keréken de akkor még a 15:40es áttétel volt nem tudtam kis fordulaton menni
ebből a szempontból jobb volt az xr4 mert abban nem volt annyi nyers erő aztán nem dobáltam ilyen bőszen
meredek felfeléken jó ha orrnehéz, lefelé már nem annyira
amúgy csak megszokás kérdése az egész
felénk a homokban meg mégjobb ha orrnehéz, meg úgy általában ha nehéz a vas
pl a ténérét negyedannyit nem cibálja a homok ide-oda mint a huskyt(vagy akár az xr4-et)
amúgy az xl600 is tud fickós lenni csak nagyobb lánckerék kell hátra meg egy rendes motor jó karbibeállítással
a sóherek mindig túlszegényítik aztán csodálkoznak hogy nem megy, és spórolnak max 10% naftát vele
A xl xr domi mind olyan orrnehéz hogy ha nem ülsz jól hátra akkor az nem áll ki kerékre! Az xr nekem is csak rúgott betonon is, meg kövön is azt lőtte ki az utánam jövők fényszóróját
Baszki az a kurva csapágy félig zárt! De mit variálsz? Felveszed a telefont a hondába megnézi alvázszám alapján azt megmondják! Ha meg nagyon le akarod tölteni fizesd ki a letöltés árát!
Ami ebben az alkatrészkatalógusban van a csapágynál az már tényleg kabaré.Mintha nem tudnák eldönteni zárt vagy nem zárt.
26-os és 27-es. 6003-as 6003U és 6003Z
a ténéré mit a traktor megy felfelé, a husky meg örökké egykeréken megy
bár a ténérével egyszer mentem legalább 50 métert felfelé 1 keréken de akkor még a 15:40es áttétel volt nem tudtam kis fordulaton menni
ebből a szempontból jobb volt az xr4 mert abban nem volt annyi nyers erő aztán nem dobáltam ilyen bőszen
amúgy csak megszokás kérdése az egész
felénk a homokban meg mégjobb ha orrnehéz, meg úgy általában ha nehéz a vas
pl a ténérét negyedannyit nem cibálja a homok ide-oda mint a huskyt(vagy akár az xr4-et)
amúgy az xl600 is tud fickós lenni csak nagyobb lánckerék kell hátra meg egy rendes motor jó karbibeállítással
a sóherek mindig túlszegényítik aztán csodálkoznak hogy nem megy, és spórolnak max 10% naftát vele
De ha valaki megelőz akkor nincs jutalom
26-os és 27-es. 6003-as 6003U és 6003Z
a semminél jobb de az a féle kell amiben a szerelés van lépésről lépésre fényképekkel
numix@myway.com