hát azt várhatod hogy 3 ban feláljon (gyári karbi a kukába másik hengerfej és karbi )aztán kis varia az áttételekkel és mennie fog ha ügyes vagy .. ez tudta a tutit
Hali srácok
Egy kis útba igazításra lenne szükségem.
Adott egy xl600 as... És valahogy mintha nem lenne olyan nagy erő.
13as fogaskerék van elől hátul 41 azthiszem supermoto szett 17 colos elől hátul én magam vagyok 70kg.. És alig akar megugrani alólam még 1be is.. És azt várnám hogy azért 2-3 ba is ugorjon... Szerintetek ez lehetséges vagy ne várjak többet tőle.? Karburátorokba hányas fúvóka lenne érdemes tenni? Igazándiból fogyasztás nem lényeg csak menjen mint a disznó... Most 125-ös van mind2be azthiszem. Szerintetek nem kevés neki?
Vagy egy hozzá jobban értő ember mit mondana rá hogy ne legyen ilyen lomha?
Köszönöm előre is. ;)
akkor kell keresni aki nem messze van a honda bolttól aztán megrendeli és a címedre küldik
sajna nekem nagyon nem esik egy sem az utamba majd 50 km a legközelebbi
Itt nem az a gond hogy 1500 ft
Inkább az hogy somogy megyében nincs honda bolt..
És elég körülményes lenne megvenni..
Azért írtam ide hogy lehet van valakinek othon sufniban stb..
hétvégén meg nézzem .bár lehet jó lenne egyből cserélni is .annak a tégla lap alaku biz baznak ami a hengeren van meg egy csomó imbusz csavar fogja mi a f .a neve ?
ezzen a szimeringen is gondolkodtam .most ahogy nézegetem mintha állás után kicsit jobban füstölne .talán le tud csorogni valamennyi olaj .vagy inkább nem huzza le rendesen.
Majd írj mivel tartozom!
Majd mérek benne kompressziót is, de így hogy vagy 2-3-szor visszarúgott és majd össze estem.. Azthiszem azzal nem lesz gond :D
Kompressziómérés az első lépés, aztán jöhet a többi.
Nem árt ha olyan nézi meg aki már látott,szerelt ilyen típust!
Egy kis útba igazításra lenne szükségem.
Adott egy xl600 as... És valahogy mintha nem lenne olyan nagy erő.
13as fogaskerék van elől hátul 41 azthiszem supermoto szett 17 colos elől hátul én magam vagyok 70kg.. És alig akar megugrani alólam még 1be is.. És azt várnám hogy azért 2-3 ba is ugorjon... Szerintetek ez lehetséges vagy ne várjak többet tőle.? Karburátorokba hányas fúvóka lenne érdemes tenni? Igazándiból fogyasztás nem lényeg csak menjen mint a disznó... Most 125-ös van mind2be azthiszem. Szerintetek nem kevés neki?
Vagy egy hozzá jobban értő ember mit mondana rá hogy ne legyen ilyen lomha?
Köszönöm előre is. ;)
sajna nekem nagyon nem esik egy sem az utamba majd 50 km a legközelebbi
Inkább az hogy somogy megyében nincs honda bolt..
És elég körülményes lenne megvenni..
Azért írtam ide hogy lehet van valakinek othon sufniban stb..
tuti elkérnek 1500pénzt darabjáért
Mint ami a képen van..
de az csak alapjáraton meg motorféken füstöl inkább terhelésen nem