Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Grizzly az fasza gíp.
még egy kicsit öregszem aztán lehet én is átváltok valami 4 kerekűre
csak valami magasabb építésűt kell kinézni ilyen kingquad formát
Nem mertem leírni de erre én is így emlékeztem. De ez hol helyezkedik el szívó vagy a kipufogó szelepek közt? Vagy merre?
XL 600 R típusnál van az hogy van egy külön dekószelep a hengerfejben a két szívó szelep közt helyezkedik el szelepfedélben meg egy kis mechanika..
Sajnos a dealer instructions manual van 2800-ért a workshop manual az 9000+1500 posta,annyit soha nem fog fizetni betűkért
Mindjárt megnézem azon az oldalon ahol a tsrhez talàltam.
ha igaz holnap meg mondom
ezeket a négylábbú öszvéreket azóta csipázom én is míóta egy túráról törött csuklóval kellett haza jönni a bozóton keresztül.
Szerintem kösd ki a kézi dekót. És az auto dekot rakjad a kipuff szelephez. Viszont kiváncsi vagyok hogy ami a karbinál van az hogy működik.
az még olcsó is nekem ez van a zongorához: link
mindegy holnap megnézzem azt a téglalap alaku buziságot
Így voltam a tsr 125 manuallal. De egyszer csak lett egy amit le tudtam tölteni. Az is mindenhol fizetős.
Rmg vagy r blokk ez esetleg lm?
Lehet igazad van angoloktól van 25xx-ért + 1500 posta.
Ja mondjuk az is igaz.
Nekem olyan volt hogy a kézi meg az auto deko egy hejre ment a jobb kipuffszelephez.
egy ötöst megérne könyv formában
én anno a zsiguli szerelési könyvet kb annyiért vettem amennyit elittunk volna egy este a discoban
A honda szervízben tudni fogják hidd el. Kicsit komolyabb szervízanyaga van mint az a füzet. De ha te is tudod hogy fél zárt nyitott csapágy kell..... Egyértelműen hogy bevezesse az olajat a veztengejbe.
Kettő dekkó van rajta .egy kézi a kipuf szelepnél .A másik a karbi oldalon na ott lehet valami. egy kart mozgat a berugó kar ami valami buziságot nyomogat a hengerfejben
huszonpár évesen 10x jobban tudtam volna neki örülni, akkor még csak egy szimóm volt
persze jók ezek, csak engem tönkrevág gyorsan, ma is téptem egy kanyart, örökké oldalra ment a hátulja
már a ház előtt toltam egy faca driftet, nem sok hiányzott hogy eldobjam
-Szerinted én meg akarom venni az Ebay-ról 3-4eFt+1700 postáért?
-Szerinted én le akarom tölteni egy fizetős oldalról 5ezer Ft-ért ahol mégcsak bele se nézhetek?
-Szerinted fel akarom tárcsázni Japánt egyenesen a főmérnökséget hátha takarítja a műhelyt ott még valami Joshida a 80-as évekből vagy egy itthoni úgynevezett "márkaképviseletet" hátha a próbaidős 18 éves szakember nem lapozza fel a gyári alkatrészkatalógust amiben 3 féle csapágy van megjelölve lehet ők fejből tudják,de még inkább elküldenek a f*ba.

Nem tudom eldönteni kétségek nélkül hogy 2Z-s a csapágy vagy 1Z-s(az alkatrész katalógus sem tudja eldönteni,ott a kép)És ha 1Z-s akkor merrefelé zárt.Szerintem a külső oldala zárt.
Az "U" jelű csapágy kúpgörgős és lehet hogy mindkét oldala zárt..?

Ezért KELL a manuál hogy lássam a fényképet benne.
Picit közelebb legyek a megoldáshoz.

De a barom alkatrész katalógus szerint sima csapágy is tehető oda,márpedig ha valaki oda nyitott csapágyat tesz akkor átfolyik rajta az olaj le a lánc mellett és nem a vezérműtengelybe.Ezért érthetetlen a manuálban a sima csapágy megjelölése oda.
Bár az enyém az injektor miatt nem olyan hirtelen alul csak mikor már kicsitv van fordulat
Hát persze hogy az . De jobbak ezek az idegesebbek. Szerintem.
leírni könnyű
Mikyena dekója? Csak egy stiftet mozgat a szelepfedélben ugye?