Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

töllem az erdő 1km .
2x2
sose bánd talán nem a véletlen műve h lemaradtál
lemaradtam a domi blokkról .Nem akartam pofátlanul korán telefonálni.
itt felénk nincs semmi csak egy picsa nagy sík terep
a legközelebbi dombos rész olyan 25km
ha kimegyek izmozni akkor a visszaúton meg is fázok
jártam már így
és akkor milyen blokk lesz domi vagy xl?
Egész évben öszvérekel az erdőbe járok .Télen van az igazi szezon.Mondjuk a kesztyű azmár nem árt.
nem a banda miatt van hanem az (előző) trehány tulajok miatt.
amikor rozsdás a csapágy belül az nem a gyártó hibája
én a nasa nélkül is rájöttem hogy 1 motor nem lehet jó minden célra
ezért van egy zongora mintás tank téblábolni és egy gizdább játszani
hát igen,egy egy olyan cég ahol egy rezes banda rak össze egy motort ne várjunk minőségi kormány csapágyat
Figyelj Ini kötözhetsz te bármit bárhova Már egy ideje levelezgetek a NASA tudós gárdájával és meg kell,hogy mondjam átvettem tőlük pár apró trükköt amivel még némi finomítást tudok eszközölni a Honda csúcs enduróján az nx 650 dominator-on
kormánycsapágyat tervezek cserélni mert amikor vettem már akkor is szar volt csupa rozsda volt meg ki volt pattogva a görgő több helyen, be is volt rágódva egy kicsit
most már eljutottam addig hogy zavar, mert ha meghúzom akkor olyan mint ha léptetőmotor lenne benne, ha meg nem akkor szörnyen kopog
kiverte az erdélyi murva a lelket belőle
szóval ennyi lesz a nagy fejlesztés
már ha találok valami épeszű árban csapágyat mert tuti nem adok ki érte 10+ ezret
ok
majd kérek a szomszédtól két 45 kilós mtz orrsúly és felkötözöm oldalra hogy legyen hátul is egy kis súly
Ja vazzeg bele toltam véletlen a csillag csavarhúzó hegyibe Amúgy múltkor mikor kimentem motorozni a csajommal a bakonyi lőtérre ott érte a belső gummát valami merénylet Amúgy jobb ha csinálsz valamit a zongorával,mert tavaszra újabb hátborzongató tuningal készülök de ez még egyenlőre TOP SECRET
most épp ki van szedve az eleje, zsírozgatom a gépet. de ha gondolod vissza sem teszem
mólt héten mentem egy kört a huskyval de majd ráfagytam
mivel úgy feltömegeltem hogy a motoros cuccomba nem férek bele meg kell várni a jó időt hogy a susogós joggingba ne fagyjak ketté
amúgy mipicsától lett defekted? annyit tologattad a garázsba?
Mikor megyünk motorozni Ini? Mivel ki van lyukadva még a hátsó gumim arra gondoltam,hogy nem is cseréltetek belsőt hanem megyek lapos gumival mert úgy érzem ennyi előnyre szükséged lesz
ki korán kel........
Na találtam.komplett domi blokkot 45 be váltó hibásan .Nem akartam korra reggel hivni a csàvót .kár volt
már nézegettem magamhttp://olx.hu/hirdetes/honda-x..." target="_blank">xr is azt az oldalt
xrsonly.com elég sok mindenük van lehetne költeni a pénzt,ha....
szétszedett xl 600 akkor sem ér 110 ezret ha a csavarjait egyesével elcsomagolták az alkatrészekkel együtt hogy miért ? mert szétszedve még annyit sem tudsz meg róla mint pöfögve olajat zabálva blokk ez a blokk anno vezérműtengely nélkül 40 ezerért volt fent szóval nem kell itt tévedésekbe esi.. 200 ért van már komplett xr
Itt?
Talán még meg van...
meg néztes a henger fejet mi van vele?