Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

melyik kellene pontosan
üdv nekem lenne 1 honda 650-es Dominátor kalbi ha érdekel 7000ft
Heló!
Az a bajom vele hogy nem biztos hogy gyári, szerintem valami kisebb motoré lehet...
Szerinted?
miért kényes?
havernak kiganéztam, beállítottam aztán vagy 4-5 éve hibamentesen üzemel, le sem volt azóta szedve
annyi a trükk hogy ki kell járatni a benzint leállás előtt, ha hosszabb leállás lesz akkor ki kell engedni az egészet a picsába, ezek a benzinek valami rettenetek, nem is benzin csak üzemanyag
Igen szívtam...Szétnyomták és el van törve a tűgörgő és kopott minden..
Sziasztok,

XL 600 LM-hez keresek jó állapotú főtengely! Akinek van kérem jelezze!
De szerintem oda is kellene akkor új csap az új tűgörgőhoz.Bár nyilván a hajtókarban is megkopott a furat.Viszont semmiképp nem venném meg előre.Nyomják szét,mérjék meg a kopásokat,és csak utána venném meg az újat ha érdemes.Sajnos nem csak a tűgörgő kopik.
Mi a baj a gyári karbiddal?
Azon kívül, hogy nagyon kényes és hamar tönkremegy?
XL 600 ból nincs egy karbis változat gyárilag !
csak most olvasom...
akkor még egyszer: lenne valakinek eladó xr/xl600/nx karbija (1 karbis változat), teljesen jó, működőképes állapotban, és lehetőleg jó árban!?
Lehet hogy vevő lennék rá...
a 2. képen az az 1karbis változat?
és akkor ez xl karbi?
majd xr-re kellene, elvileg az xl is jó rá!
De ha XR-re kell akkor dobjál rá NX karbit
csak dupla van.....
Igen van
esetleg lenne olyanod?
nem.. , azt elfelejtettem írni hogy az 1karbis változat érdekel!
Dupla karbi érdekel ?
Üdv lenne valakinek eladó xr/xl600 karbija, teljesen jó, működőképes állapotban, és lehetőleg jó árban!?
Lehet hogy vevő lennék rá...
Poc

Dugattyú csapszeg és a hajtókar felső furata kopott meg. Vam új csapszeg, a furatot megdolgozzák és kap egy bronz perselyt. Csak ha már szétnyomják a főtengelyt akoor gondoltam ki kellene cseélni tűgörgőt is mert picit lóg!
Ha rendesen olajos a levegőszürőd az életbe nem fog port szívni. Mihhez képest nem nehéz. A mostani mocim is 61 lovas aztán kb 30 kilóval könnyebb. De tényleg jó motor szerettem is. Most biztos az oroszokat lövik róla az ukrán riderek
Üdv valaki meg tudná mondani hogy a honda xl 600 r motorom miért zabálja anyira az olajat, és füstöl. 1 éve kapott új dugószettet.
Nem olyan vészes a gép súlya amúgy, csak ott kell használni ahova való. Nem erdőzni meg hard-endúrózni. Azt is lehet vele csak akkor ne 530-as KTM-ek legyenek a társak. Amúgy a motor minden egyebet tud. Szaggatni az aszfalton és terepen. Hihetetlen jó, stabil egyenfutás.
Nem hajtókarostól cseréled?
Nem biztos hogy a csap és a rúdfej nem kopott csak a tűgörgő!
Hát ahhoz képest,hogy egy 650-es 61 pacis blokk van benne,nem annyira veszélyes a súlya.Indulás előtt mindig kicsit eldöntöm addig amég nem ér a földhöz és vissza,ezt olyan 3-4x.Kicsit,hogy szokjam.

Amúgy ma kimentem vele egy 10 percre úgy,hogy oda tettem kimondott légszűrő szivacsot MÉG oda a rendes légszűrő és az idom közé.Ugyan úgy ment,szóval már csak arra kéne rájönnöm,hogy valamennyit azért fogjon is fel.Ma érkezett meg a légszűrő+putoline olaj,azért én még e közé is beteszem ezt a szivacsot.Átlyukasztottam több helyen is,meg hagytam kis rést is szóval tudja szívni a levegőt rendes,csak majd meglátjuk mennyire fogja fel a koszt.Attól független a légszűrőt mosni fogom 2-3 motorozás után.
sziasztok segítség kellene nx 650 szelephimbák érdekelnének nincs valakinek?