miért kényes?
havernak kiganéztam, beállítottam aztán vagy 4-5 éve hibamentesen üzemel, le sem volt azóta szedve
annyi a trükk hogy ki kell járatni a benzint leállás előtt, ha hosszabb leállás lesz akkor ki kell engedni az egészet a picsába, ezek a benzinek valami rettenetek, nem is benzin csak üzemanyag
De szerintem oda is kellene akkor új csap az új tűgörgőhoz.Bár nyilván a hajtókarban is megkopott a furat.Viszont semmiképp nem venném meg előre.Nyomják szét,mérjék meg a kopásokat,és csak utána venném meg az újat ha érdemes.Sajnos nem csak a tűgörgő kopik.
csak most olvasom...
akkor még egyszer: lenne valakinek eladó xr/xl600/nx karbija (1 karbis változat), teljesen jó, működőképes állapotban, és lehetőleg jó árban!?
Lehet hogy vevő lennék rá...
Dugattyú csapszeg és a hajtókar felső furata kopott meg. Vam új csapszeg, a furatot megdolgozzák és kap egy bronz perselyt. Csak ha már szétnyomják a főtengelyt akoor gondoltam ki kellene cseélni tűgörgőt is mert picit lóg!
Ha rendesen olajos a levegőszürőd az életbe nem fog port szívni. Mihhez képest nem nehéz. A mostani mocim is 61 lovas aztán kb 30 kilóval könnyebb. De tényleg jó motor szerettem is. Most biztos az oroszokat lövik róla az ukrán riderek
Nem olyan vészes a gép súlya amúgy, csak ott kell használni ahova való. Nem erdőzni meg hard-endúrózni. Azt is lehet vele csak akkor ne 530-as KTM-ek legyenek a társak. Amúgy a motor minden egyebet tud. Szaggatni az aszfalton és terepen. Hihetetlen jó, stabil egyenfutás.
Hát ahhoz képest,hogy egy 650-es 61 pacis blokk van benne,nem annyira veszélyes a súlya.Indulás előtt mindig kicsit eldöntöm addig amég nem ér a földhöz és vissza,ezt olyan 3-4x.Kicsit,hogy szokjam.
Amúgy ma kimentem vele egy 10 percre úgy,hogy oda tettem kimondott légszűrő szivacsot MÉG oda a rendes légszűrő és az idom közé.Ugyan úgy ment,szóval már csak arra kéne rájönnöm,hogy valamennyit azért fogjon is fel.Ma érkezett meg a légszűrő+putoline olaj,azért én még e közé is beteszem ezt a szivacsot.Átlyukasztottam több helyen is,meg hagytam kis rést is szóval tudja szívni a levegőt rendes,csak majd meglátjuk mennyire fogja fel a koszt.Attól független a légszűrőt mosni fogom 2-3 motorozás után.
Az a bajom vele hogy nem biztos hogy gyári, szerintem valami kisebb motoré lehet...
Szerinted?
havernak kiganéztam, beállítottam aztán vagy 4-5 éve hibamentesen üzemel, le sem volt azóta szedve
annyi a trükk hogy ki kell járatni a benzint leállás előtt, ha hosszabb leállás lesz akkor ki kell engedni az egészet a picsába, ezek a benzinek valami rettenetek, nem is benzin csak üzemanyag
XL 600 LM-hez keresek jó állapotú főtengely! Akinek van kérem jelezze!
Azon kívül, hogy nagyon kényes és hamar tönkremegy?
akkor még egyszer: lenne valakinek eladó xr/xl600/nx karbija (1 karbis változat), teljesen jó, működőképes állapotban, és lehetőleg jó árban!?
és akkor ez xl karbi?
majd xr-re kellene, elvileg az xl is jó rá!
Dugattyú csapszeg és a hajtókar felső furata kopott meg. Vam új csapszeg, a furatot megdolgozzák és kap egy bronz perselyt. Csak ha már szétnyomják a főtengelyt akoor gondoltam ki kellene cseélni tűgörgőt is mert picit lóg!
Nem biztos hogy a csap és a rúdfej nem kopott csak a tűgörgő!
Amúgy ma kimentem vele egy 10 percre úgy,hogy oda tettem kimondott légszűrő szivacsot MÉG oda a rendes légszűrő és az idom közé.Ugyan úgy ment,szóval már csak arra kéne rájönnöm,hogy valamennyit azért fogjon is fel.Ma érkezett meg a légszűrő+putoline olaj,azért én még e közé is beteszem ezt a szivacsot.Átlyukasztottam több helyen is,meg hagytam kis rést is szóval tudja szívni a levegőt rendes,csak majd meglátjuk mennyire fogja fel a koszt.Attól független a légszűrőt mosni fogom 2-3 motorozás után.