Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tehetetlen tömeget - a későbbiekben egyszerűen csak tömeget - az SI mértékrendszerben alapmennyiségnek tekintjük, és az erőt származtatott mennyiségként kezeljük: egységnyi az az erő, amely 1 kg tömeget 1 m/s2 gyorsulással képes mozgatni.
A fenti megállapításunkkal kapcsolatosan fontos hangsúlyozni, hogy Newton II. törvénye az általánosan érvényes megfogalmazás esetén azt mondja ki, hogy egy pontszerű testre ható erők eredője egyenlő a test mozgásmennyiségének időegység alatti megváltozásával: . A klasszikus mechanika vizsgálataiban azonban, tehát amikor a fénysebességet meg nem közelítő sebességű mozgások összefüggéseit vizsgáljuk, a testek tömege állandónak tekinthető, így az
összefüggések egymással egyenértékűek.
én semmit nem vettem észre amikor fogytam vagy 20 kilót
max annyit ha leguggoltam nem akart szétszakadni a bőr a combomon
de a motor ugyanúgy ment
Azért megnézném melyik gyári domi forog így Tény és való a súly sokat számít,de ez miatt nem fogok lefogyni 50-60 kg-ra Amúgy meg a férfi 100kg-nál kezdődik
meg a te 100 kg al:) szóval a tuningod pont egálban lehet így egy gyári géppel
Az enyém gyárilag 168 kg de ez már kb 155 kg lehet.Az se kevés,de a túlsúlyt plusz lóerőkkel és nyomatékkal kompenzálom
bejáratós legyen is lusta ... domira kell is ekkora hogy röptesse azt a 170 kilót:)
1 fog plusz hátra nem ér semmit....
Mert lusta a géped ha jó forgós lenne,mint az enyém akkor élvezetes lenne az az áttétel.Nekem így is megy végre kb 135-öt minek ennél több terepre?
azért ha nagyon variálod ne felejtsd el a láncot... nehogy rövid legyen
az a bajom vele hogy erdőzésre hegymenetekre szinte kihasználhatatlanok a sebességek és akkor ha már ugyis cserélek láncot lánckereket megprobálok 1 nagyobb hátsót szerintem pl a mostani 41 helyett 42 eset
nekem most 15:50 van de rühellem semmire nem való ez hegymenetre való nem erdőzésre
gondolom az mint nekem a huskyval hogy már egyesben is túl gyors
aztán amikor lassú menet van a kuplungos kezem totál bedurran a sok huzigálástól
15:40 a gyári áttételed... mi a baj ezzel? xl 600 r 15:41 nekem az tetszett
ja és persze hogy megérezni, gagyibb első lánckerék 2000-2500ft lehet próbálkozni 14-13
aztán ha megvan akkor ki kell számolni mekkora hátsó kell mert kicsike elsővel megeszi a villavédőt és gyorsabban is meghal a lánckerék
feltekersz a jt honlapjára aztán megnézed
http://www.jtsprockets.com/cat...
pl nekem a ténérén 15: 40 volt most 15:47 lett és megtáltosodott (gyári 15:45)
de ha csak földúton használnám 50es ment volna rá
fogalmam sincs mekkora a gyári áttétel , esetleg ha megprobálnék egy 14-41 et ? érezhető lesz a külömbség a mostani 15 ös helyett?
nem gáz ha kérdezel de ha minden válaszra van másik megoldásod akkor minek a kérdés?:)
Nem gáz ha nem lehet ill necces akkor veszek/szerzek 97-99mm-ig dugót! Ilyen egyszerű. Amilyen hozzászólások vannak a fórumban ez cseppet sem meglepő!
ujabb kaszkadör
Hahó

97mm-es gyári méretű henger felfúrható 100mm-re úgy, hogy még elég hüvely fal maradjon?
Mekkora a hüvely külső átmérője?

Köszi!
A módosítás nem gond. Van aki befaragja.! A teljes hossz sem lehet gond mert az xl és az xr 600 hajtókarja megegyezik, tehát nem érhet bele lent a főtengely sonkába. A sűrítés stb hatását nem tudom..
Nem jó helyről méred Vedd ki a csapszeget és tedd bele a dugó csapszeg furatba a legmagasabb pontjára a tolómérőt és úgy mérd meg,ha ez egy xl 600 rm dugó akkor 18 mm ugyanúgy mint az xr 600 -é az xl 600 r dugót nem tudod berakni módosítás nélkül
mekkora a gyári áttétel?
attól 3-4 foggal még lehet tenni rá pluszban hátra
tesztnek érdemes lenne beszerezni előre kisebbet
ha a teljes hossz nem okoz gondot akkor elvileg megoldható történet