Sziasztok!
Ugyan ez a gondom nekem is mint Makaiak-nak!
Nekem még nem kaphat olyan sokat mint neki, de az én gyertyám is kormos szokott lenni. Hidegindításnál néha be is köpi a gyertyát...
Az lenne a kérdésem hogy nekem melyik csavar lesz az?
Jelöljétek be a képen! Én 3 állítási lehetőséget látok a karbin.
Előre is köszönöm a segítséget!
nem füstöl,ha meg pucolom a gyertyát akkor tökéletes alapjárat,ha megyek vele nagyon jól megy de ha meg állítom akkor többet nem indul és a gyertya tiszta korom
kimérni nem tudom,nem értek hozzá de kb 10 km alatt 3 gyertyát evett meg és csak akkor baszakodik ha meg állok és újra próbálok indítani.le vettem a szelepeknél a kupakot és a kipufogó felöl van egy kis olaj az baj?
Na azért az én motor tuningom nem teljesen felesleges Jelentősen javítottam a motor teljesítményét,futóművén és fékén,amivel nagyobb élmény vele a motorozás
A mézzel kapcsolatban beszélek az anyóssal,aztán jelzek neked email-be.
látod......
nem vagy egyedül a teljesen felesleges motortuningolásban
lassan lesz mézem, fog kelleni? nem sok van, szóval csak az "ismerősöknek" jut belőle
már legalább a felére előjegyzés van
fejleszeni kell az állományt.....
udv mindenki. tegnap megalt az xl125 om. aztan benidult. kb 50 m es lealt. ma megneztek nagyon kicsi a szikra. menetzarlatos lehet a gyujtotekercs? olaj pedig volt benne
Ugyan ez a gondom nekem is mint Makaiak-nak!
Nekem még nem kaphat olyan sokat mint neki, de az én gyertyám is kormos szokott lenni. Hidegindításnál néha be is köpi a gyertyát...
Az lenne a kérdésem hogy nekem melyik csavar lesz az?
Jelöljétek be a képen! Én 3 állítási lehetőséget látok a karbin.
Előre is köszönöm a segítséget!