Igen megvan a dugóm csak az egyik oldalon a szoknya fele hiányzik:D
Megmérem a dugó fejét és megírom!
Jó lenne a 100-as dugó. Mekkora fejméretnek kellene lennie?
Király lenne ha dugó és vez tengely is lenne.
Karbi membrán úgy tűnik lesz. Ebay-en 4500ft-nyi euro..haver kint van és jön haza jöv héten elhozza..
Karbi membránt lehet venni a hondánál, de valaki faragott is bele, olvassatok vissza, lehet jó az is.
Sajna a láncvédő drága dolog, 5000 körül láttam hozzá, sztm annyit nem ér, főleg hogy hamar elkopik.
nem tudom már
de nagymértékben hasonlított az xl-hez
mintha valami furatot tágítottunk volna rajta
az eszem eléggé kopottas, meg azóta már annyi sufni volt hogy felére sem emlékszem
de az biztos hogy ott vettük meg sikerült is feltenni
A henger biztos, hogy gyári rajt. Ez xl 600 l (nagytankos) pd04 az adattáblán. Gyári piros színű a blokk. A henger is!
97mm a henger átmérő. Két karbis.
Ok szivattyú ellenőrzés meglesz bár inkább olaj illetve olajcsere hiány volt a probléma.
Ha tudok szerezni egy jó állapotú használt dugót. Akkor azt leszabályoztatom(bár ha annyira jó akkor nem is kell) a hengert meghónoltatom +új gyűrű. Így csináltuk haver XT-jén is. Nagyon jó lett!
Lehet én nem értem, vagy 2 ből van összerakva? XR/xl?
Az xr a 97mm henger. a 2 karbi lehet mindkettő, de PD04-es?
Itt az a kérdés xl, vagy xr vezérmű, ill. xl, vagy xr dugó kell -e bele?
Bár dugót újban kellene venned, és hozzá hónolni a hengert.
Ha a vezérlés elkopott, ellenőrizni kell az olajszivattyút is!
a lengővillán lévő u alakú védőbaszás kell?
azt mi a parillánál vettük univerzálist, minimális mókolás mellett felment az xl-re
szűk negyed árban volt mint a gyári
Sikerült beszereznem egy XL 600 L-t(1985 PD04). Csakhogy az előző "gondos" tulaj eléggé helyben hagyta szegényt ..Szeretném újra rendbe szedni a kicsikét!
Néhány alkatrészekre lenne szükségem:
-Vezérműtengely
-Dugattyú(Henger alapméret 97mm, jó állapotú alap vagy túlméretes dugó érdekel!)
-Karbi membrán.(jobb oldali karbiban ami van)
Egyéb alkatrészeg a vázhoz(Szívató kar, km spirál meghajtó, láncvezető, hátsó belső gumi.
Akinek vannak cuccai esetleg tudja, hogy hol tudom beszerezni kérem jelezzen!
Halihó skacok. Egyik spanom keres 100as vagy 98as xl dugót. Esetleg jó karbimembránt duplakarbiba. Láncvezetőt lengőkarra. Más most nem jut eszembe. Akinek van kíren gyelezzee. Kösziii
lekönnyítetted kipörgősítetted szóval versenyendúró lett
a ténéré még full gyári, ráadásul tettem rá egy kis vasat mert nem volt egészen 2 mázsa
szóval a huskyval kell megméretni
amúgy én kb mindig ráértem, persze ha nem kellett motorozni, azóta vagy 3 egész hétvégés turné volt, most is tolunk egy péntek du-vas de menetet
már egy ideje szalonnát eszek hagymával hogy jusson benzinre zseton
Na hagyjál azzal a gyárilag szétkönnyített rövid löketű versenyenduróval Kb 15 év eltérés van köztük és a domi az inkább túra enduróként van számon tartva.Állítsd oda a teneréd mellé a domim tartok tőle,hogy könnybe lábadna a szemed Ini én már nem tervezek se tavaszi se nyári túrát mert vagy nem ér rá senki vagy nincs pénze az embereknek 3-4 napos túrára vagy az időjárással van probléma,felesleges szervezgetni
megjön a huskyhoz az 52es lánckerék aztán tesztelünk melyik hogy veszi a lapot
hanem
addig tököltél amíg lőttek a tavaszi túrának, most már kurvára nyár van, dög meleg, por, szúnyog
Nyomatékvesztés, és anyaghiány miatt. Még az esélyt sem szeretném megadni a lendkeréknek, hogy szétrobbanjon. Na meg emberem sincs rá, hogy normálisan megcsinálja. Jó nekem a gyári!
Ok meglátjuk akk megnézem azt.
vitboy
Igen megvan a dugóm csak az egyik oldalon a szoknya fele hiányzik:D
Megmérem a dugó fejét és megírom!
Jó lenne a 100-as dugó. Mekkora fejméretnek kellene lennie?
Király lenne ha dugó és vez tengely is lenne.
Karbi membrán úgy tűnik lesz. Ebay-en 4500ft-nyi euro..haver kint van és jön haza jöv héten elhozza..
All
Van egy xt660x-em isD:
THX
Sajna a láncvédő drága dolog, 5000 körül láttam hozzá, sztm annyit nem ér, főleg hogy hamar elkopik.
majdnem annyira mint a yamahások
Nekem is van 100 as dugóm, jó állapotú!
Az a kérdés jó e a fejmagassága neked?!
Van vez.tengelyem is xl6-ra való.
de nagymértékben hasonlított az xl-hez
mintha valami furatot tágítottunk volna rajta
az eszem eléggé kopottas, meg azóta már annyi sufni volt hogy felére sem emlékszem
de az biztos hogy ott vettük meg sikerült is feltenni
A henger biztos, hogy gyári rajt. Ez xl 600 l (nagytankos) pd04 az adattáblán. Gyári piros színű a blokk. A henger is!
97mm a henger átmérő. Két karbis.
Ok szivattyú ellenőrzés meglesz bár inkább olaj illetve olajcsere hiány volt a probléma.
Ha tudok szerezni egy jó állapotú használt dugót. Akkor azt leszabályoztatom(bár ha annyira jó akkor nem is kell) a hengert meghónoltatom +új gyűrű. Így csináltuk haver XT-jén is. Nagyon jó lett!
KÖszi nézem..
Ez:
WRP első láncvezető!?
Melyik hondánál van ilyen és milyen áron? Német Ebay-en 17.9 euro-ért van új japán membrán+rugó+o gyűrű. A karbik hibátlanok a membrán kivételével!
Lehet én nem értem, vagy 2 ből van összerakva? XR/xl?
Az xr a 97mm henger. a 2 karbi lehet mindkettő, de PD04-es?
Itt az a kérdés xl, vagy xr vezérmű, ill. xl, vagy xr dugó kell -e bele?
Bár dugót újban kellene venned, és hozzá hónolni a hengert.
Ha a vezérlés elkopott, ellenőrizni kell az olajszivattyút is!
azt mi a parillánál vettük univerzálist, minimális mókolás mellett felment az xl-re
szűk negyed árban volt mint a gyári
Sikerült beszereznem egy XL 600 L-t(1985 PD04). Csakhogy az előző "gondos" tulaj eléggé helyben hagyta szegényt ..Szeretném újra rendbe szedni a kicsikét!
Néhány alkatrészekre lenne szükségem:
-Vezérműtengely
-Dugattyú(Henger alapméret 97mm, jó állapotú alap vagy túlméretes dugó érdekel!)
-Karbi membrán.(jobb oldali karbiban ami van)
Egyéb alkatrészeg a vázhoz(Szívató kar, km spirál meghajtó, láncvezető, hátsó belső gumi.
Akinek vannak cuccai esetleg tudja, hogy hol tudom beszerezni kérem jelezzen!
ÜDv
a ténéré még full gyári, ráadásul tettem rá egy kis vasat mert nem volt egészen 2 mázsa
szóval a huskyval kell megméretni
amúgy én kb mindig ráértem, persze ha nem kellett motorozni, azóta vagy 3 egész hétvégés turné volt, most is tolunk egy péntek du-vas de menetet
már egy ideje szalonnát eszek hagymával hogy jusson benzinre zseton
hanem
addig tököltél amíg lőttek a tavaszi túrának, most már kurvára nyár van, dög meleg, por, szúnyog