Én is olvastam erről a CDI cseréről több helyen is,állítólag jobb vele az előgyújtásszög,de konkrét tapasztalatom nincs vele Viszont a lendkerék könnyítéssel van mert én egy 800 grammal könnyebb lendkereket tettem fel a domira és nagyon szépen forog vele és élénkebben veszi a gázadást Alacsony fordulaton észrevehető nyomaték vesztést nem tapasztaltam,ha esetleg te ez miatt óvakodsz a könnyítéstől.
Sziasztok! Most olvasom, hogy XR650-re előszeretettel pakolják a 400-as XR CDI-jét. Próbálta már valaki ezt a történetet? Említik a lendkerék cserét is, de én nem tennék fel könnyített lendkereket több okból sem. Tehát a 400as CDI működhet a gyári 650es lendkerékkel? Tapasztalat valakinek?
Sziasztok! Mekkorára állítsam honda xr 600 ba a szelepeket? Nekem 0,10 szívó és 0,15 kipufogó hézagot mondtak. Aki tudja biztosra annak várom a válaszát.Előre is köszi
532? ha jól látom xl 600 ad van és ha te arra feltetted ezt a láncot akkor nagy bűvész lehetsz ,mert minden méretébe eltér a gyári 520 as lánctól és lánckeréktől.
Hellotok ! A láncomon már a második heveder törik el a lánckerékre fel fekszik rendessen a lánc nem akad sehol és nem is laza van valami tippetek esetleg hogy mitől lehet ez ? Előre is köszi , gumifákat
nekem volt pár évig
egy nagy hibája van és egy kicsi
a nagy az lenne hogy nincs önindító, bár normál használat mellett nem fog hiányozni, főleg a fiatalabb korosztálynak
a kisebbik baj hogy kurvára kényelmetlen az ülése(drz-wr sem jobb) szóval ha hosszabb ideig kell ülni rajta akkor érdemes kipárnázni jobban(ami egy alacsonyabb embernek nem biztos hogy jó ötlet)
a 3 napos 1500+km tórák elég jól hazavágtak seggügyileg
amúgy kurva jó gép, ha össze tudtam volna hozni a villanyos indítást meglett volna addig amíg át tudom emelni a lábam az ülés felett
a hátsó izzó világítás része a murvás utakat nem szerette......
Nana Egy szóval nem mondtam hogy elbaszott konstrukció. Az enyém brutál elhanyagolt. És több százezer rálocsolása után se látszik a vége. Ezt untam meg. Ha lenne rá időm én is szétszedtem volna darabokra mint te, aztán apránként megcsinálgattam volna. De nekem arra kellett hogy pénzt csináljon, amire alkalmatlan.
Kipu 0.12mm
egy nagy hibája van és egy kicsi
a nagy az lenne hogy nincs önindító, bár normál használat mellett nem fog hiányozni, főleg a fiatalabb korosztálynak
a kisebbik baj hogy kurvára kényelmetlen az ülése(drz-wr sem jobb) szóval ha hosszabb ideig kell ülni rajta akkor érdemes kipárnázni jobban(ami egy alacsonyabb embernek nem biztos hogy jó ötlet)
a 3 napos 1500+km tórák elég jól hazavágtak seggügyileg
amúgy kurva jó gép, ha össze tudtam volna hozni a villanyos indítást meglett volna addig amíg át tudom emelni a lábam az ülés felett
a hátsó izzó világítás része a murvás utakat nem szerette......
Egyébként milyen magasak ezek a motorok, nem túl nagy az öcskös, kb 174 centi, nem t'om mennyire érne le a lába! Telitalp nyilván semmiképp :)
A tiedet mennyiben méred majd, sacc/kb?