Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem Itthon voltam Elég nekem az a domi ami van,talán még sok is
Nem vettél szombaton egy Dominatort Nyíregyházán?
Én is olvastam erről a CDI cseréről több helyen is,állítólag jobb vele az előgyújtásszög,de konkrét tapasztalatom nincs vele Viszont a lendkerék könnyítéssel van mert én egy 800 grammal könnyebb lendkereket tettem fel a domira és nagyon szépen forog vele és élénkebben veszi a gázadást Alacsony fordulaton észrevehető nyomaték vesztést nem tapasztaltam,ha esetleg te ez miatt óvakodsz a könnyítéstől.
Sziasztok! Most olvasom, hogy XR650-re előszeretettel pakolják a 400-as XR CDI-jét. Próbálta már valaki ezt a történetet? Említik a lendkerék cserét is, de én nem tennék fel könnyített lendkereket több okból sem. Tehát a 400as CDI működhet a gyári 650es lendkerékkel? Tapasztalat valakinek?
Szívó 0.10mm
Kipu 0.12mm
Sziasztok! Mekkorára állítsam honda xr 600 ba a szelepeket? Nekem 0,10 szívó és 0,15 kipufogó hézagot mondtak. Aki tudja biztosra annak várom a válaszát.Előre is köszi
36Nm
Nem nem XL 600 azt elfelejtettem , ez egy GSX-R 1100 as . Csak az a topic halott gondoltam meg kérdezlek titeket.
532? ha jól látom xl 600 ad van és ha te arra feltetted ezt a láncot akkor nagy bűvész lehetsz ,mert minden méretébe eltér a gyári 520 as lánctól és lánckeréktől.
532-es és O gyűrűs D.I.D. lánc
Milyen tipusú a lánc?(gyűrűs vagy gyűrű nélküli?)Milyen márka?
Hellotok ! A láncomon már a második heveder törik el a lánckerékre fel fekszik rendessen a lánc nem akad sehol és nem is laza van valami tippetek esetleg hogy mitől lehet ez ? Előre is köszi , gumifákat
Én a féklámpaizzót kicseréltem ledesre (nem volt ócsó),azóta semmi gondom vele.
Köszi a válaszokat!
ja és elég kicsi pénzért meg lehet ültetni az xr4-et olyan 5 centi mínuszt simán ki lehet hozni
nekem volt pár évig
egy nagy hibája van és egy kicsi
a nagy az lenne hogy nincs önindító, bár normál használat mellett nem fog hiányozni, főleg a fiatalabb korosztálynak
a kisebbik baj hogy kurvára kényelmetlen az ülése(drz-wr sem jobb) szóval ha hosszabb ideig kell ülni rajta akkor érdemes kipárnázni jobban(ami egy alacsonyabb embernek nem biztos hogy jó ötlet)
a 3 napos 1500+km tórák elég jól hazavágtak seggügyileg
amúgy kurva jó gép, ha össze tudtam volna hozni a villanyos indítást meglett volna addig amíg át tudom emelni a lábam az ülés felett
a hátsó izzó világítás része a murvás utakat nem szerette......
Helló Adee, írtam neked facebookon, majd nézd meg az "egyebek" vagy ilyesmi mappát, mivel nem vagyunk ismerősök :)
Akkor kb. egyforma magas vagyok vele. Ha két lábam rakom, le akkor mindkettő lábujjhegy.
Értem! Felvesszük a kapcsolatot mindenképp!

Egyébként milyen magasak ezek a motorok, nem túl nagy az öcskös, kb 174 centi, nem t'om mennyire érne le a lába! Telitalp nyilván semmiképp :)
Az általad említett alacsonyabb ár környékén. 99-es egy hete volt műszakin.
Az még nem akkora baj, hehe!

A tiedet mennyiben méred majd, sacc/kb?
xl 600rmg be pontosan mennyi olaj kell ?
Egy próbát megért. .
Ez kissé átlépi már az összeghatárt, de azért kösz :)
Nana Egy szóval nem mondtam hogy elbaszott konstrukció. Az enyém brutál elhanyagolt. És több százezer rálocsolása után se látszik a vége. Ezt untam meg. Ha lenne rá időm én is szétszedtem volna darabokra mint te, aztán apránként megcsinálgattam volna. De nekem arra kellett hogy pénzt csináljon, amire alkalmatlan.