Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az honnan jött hogy nem akarok rá költeni? Nem az olajat sajnálom tőle hanem azt ha félévente szét kell húzni a blokkot valami miatt.:)
Nekem is van egy eladó 2005-ös 8100km-el hibátlan állapotú.Gyári cuccaival 700000 az ára.
Értem. Sajnos nem tudok segíteni a döntésben, én nem sokat használtam. Azt is inkább terepen. Tipushiba, hogy kiég a hátsóizzó .
540 ért hirdetnek egyet papirosan, kb 5-600 közt akarok rá költeni neki.

DRZ, WR, XR, LC4, ezeket nézegettem eddig, kb 5-600ezer közt vannak nagyjából, de a vélemények mindenhol másak mindegyikről, nehéz dönteni. Én magam még soha nem ültem enduro motoron sem, a gyerek mániája.
Üdv látom (te is) Borsodi vagy! Megkérdezhetem, mennyi a jó ár? Csak mert nekem is eladó sorba fog kerülni.
Sziasztok! Most lett kész a hengerfejem és raknám fel a motorra. Mekkora nyomatékkal kellene meghúznom a hengerfej csavarokat? (10-es csavarok) (xr 600)
Szevasztok!

Endurot nézegetek a fiamnak, egy XR 400as van a közelben 2002-es elméletben 25000 km-rel, nem rossz áron.

Városi szaladgálásra meg havi 1-2 alkalommal könnyebb terepre kéne, mennyire alkalmas ez a motor erre? Vannak valami tipikus hiábai a gépnek, amire érdemes figyelni?
Ebben egyetértünk
az a baj a kis gépekkel hogy nem bírja magát az ember visszafogni
olyan mintha beszabadulna egy leánykoleszba
a huskyval 50km alatt szét tudom magam úgy csapni hogy 3 napig rá sem tudok nézni
ha a környékbe is kell menni valahová sosem a kicsi kerül elő.......
Az xremmel én is vállaltam volna. De az xl el jajaaaj. Mindegy legyen jó a dr nekem szimpi. Mondjuk xt 350is az az volt tudom hogy kibajó. De a berg
én úgy gondolom a ténérém simán letudná a 6 ezres olajcsere periódust menni leállítás nélkül is
az xr4 meg egy futárcégtől lett véve 70ezer felett ment náluk és pesti cég volt
ráadásul meg is volt törve
Szerintem az az xr utálta a várost. Azért szarakszik mindíg. A másik meg az most hogy üzemóràs motorom van most látom igazán hogy mennyire keveset hajtok bele terepen akkor is mikor úgy érzem hogy hú de nagy kört mentem. Szerintem az az xr ha terepen használod hobbi szinten éveket elmegy komolyabb ráfordítás nélkül. De így hogy kapta az ívet nem birja már. Öreg. Az xl em re is azthittem kimenne a világból de szerintem egy egyhuzamba 1000km után megadta volna magát. Bezzeg a berg
az az xr csak megértő kezekre vágyik... kár beállítani elbaszott konstrukciónak..de sok kilométert kívánok a dr -el azért ha kigondoltad xr árát megírhatnád smsben:)jobban a papírok miatt érdekelne a dolog.
vannak ám igények, menjen mint a zállat de ne kelljen rá költeni
na majd jövőre kitárgyaljuk hogy megérte-e
Dolgoztam 125-el. Mondjuk úgy, hogy nem kompatibilis a vezetési stílusommal. Azon ritka emberek közé tartozom akik abból élnek amit szeretnek. Egy 125össel nem szeretném ezt a munkát, és már kevesebb értelme lenne bevállalni a szar időjárást meg a barmokat az utakon. Arról nem is beszélve hogy nem pizzás vagyok, nem körzetem van hanem bárhova küldhetnek aglomerációba is. Meg lehet csinálni 125össel is persze, de eret vágok mire odaérek, meg nincs lelki erőm kamionokkal harcolni az m0-án:) Ez a 350es talán jó kompromisszum lesz hogy tudjak élvezkedni is meg a gatyám is megmaradjon a benzinköltségek mellett.
igazándiból neked egy ybr125 kellett volna, ismerősnek van, ha nagyon meghajtja képes 2,5 liter felett is enni
amikor a lánya megy vele akkor 1,8 felé megáll még városban is
bár nem tudom mennyire lépcsőkompatibilis.
már csak azért berzenkedek a kis dr ellen mert láttam nem egyet, és eléggé elhasznált volt mind.
Ez a dr akkor volt kurva drága ha egy éven belül széthullik. Teljesen mások a szempontjaink. Nekem az kell hogy bírja a sok kilómétert, nem kell felmásznia semmilyen falon (jó néha de, meg lépcsők) nem kell a 440 ccm se. Annyi erő kell hogy a városi forgalmat lenyomja. Azt meg ez is tudja.
avval a cagivával a napi csúcsom kb600km volt amibe minimum 200km erdélyi terep hegyek-völgyek
de simán letoltam kiskőrös-gyöngyös távot
csak úgy halkan megjegyzem az xr4em 400ba ment el, igaz füstölt meg némileg ette az olajat de jól indult viszonylag jól is ment
külalakilag is egyben volt bár nem volt karcmentes
130at költött rá az új gazdi most már 440es
szóval a dr kurva drága volt
A futármotornak nem a 3 hónap állást kell bírnia hanem a napi 200km-et:)
Megbírkózunk mi mindennel csak az üzemórás költségekkel nem:)
a cagivám 2 kiló volt, mindent tudott mint a dr, csak a dizájn nem volt az igazi
bár annyira csúnya sem voltlink
3 hónap állás után 1 rúgásra indult, igazi melóbajárós gép lett volna
az izmosabb, és jobb futóművel rendelkezik, de futárnak nem való ha kora reggel elkezdené a melót ebéd után már gurítaná az árokba és inkább gyalog vinné a cuccot
Papíros endurok amiknek nem dobféke van elöl ebben az árkategóriában mozognak. Hónapokig néztem a hahu-t meg a képesmotort is.