le akartam fotózni az enyém de nem találom, lehet havernál maradt
van hozzá egy végében görbített szár is aztán avval mindenhonnan ki lehet piszkálni mert azért a racsnis szár nem mindenhová fér be
xl-hez kicsit rövid, de az xt-hez meg ettől hosszabb nem lett volna jó
xr-hez teljesen jó, de az fz-ben is működött
az xr-nek megvan a gyári gyertyakulcsa az bénább mint a maszek
Itt nagy az offroados társadalom(Karancs Off-road Club), van aki vitarával próbálkozott(városi terepjáró) nem jöhet a nívához! Gázlőmélység, terepszög, no diffi...Akk már Samurai az tényleg sokkal jobb!
hali srácok
ti hogy cseréltek gyertyát az XR600ba? jól elrejtette a japán, gondolom valami speciális gyertyakulcs kell hozzá, hol lehet ilyet venni,vagy esetleg ha tudjátok a méreteit ilyesmi az is jó,van 1 jó esztergályosom mindent megcsinál
a másik kérdés hogy nincs e valakinek,vagy esetleg nem tud e valami helyet,ahonnan tudnék venni kilóméter órát,mert sajta az nincs a gépen,és azért jó lenne ha lenne
nagyon jó a gép amugy,voltam már vele endurozni párszor,nagyon tetszik
Ezúton Hálás köszönet mindenkinek!
Sikerült az általad ajánlott oldalról beszerezni az infókat!
Még egyszer köszi!
Megyek kormányt cserélni mert tegnap "betakaróztam" a vassal
Hálás köszönet, lejött pillanatok alatt innen, de ez is:Honda_XL_600_650V_Transalp_XRV_750_Africa_Twin_1987-2002_www.manuale
dereparatie.info.zi... - ZIP archívum, kibontott méret 56 406 301 byte
Az enyém meg 1henger és 85-ös, ha feltöltenéd akkor hálásan megköszönném.
Köszi előre is!
mégsem lesz középütt megtámasztva
magasszintű 3d modellezés kimutatta, hogy akkor csak nagyon nehezen lehetne fel/le szerelni még az égőt is ki kellene veni a lámpából hogy a helyére menjen
én meg ugye nem szeretem a felesleges macerát, meg aztán 4 csavart betekerni lényegesebben egyszerűbb mint 6ot
én meg két kört megyek a buszomig ami fix talajon áll és már benne is van egy köb fa ami barátok közt is 15 papir.... ammá majnem egy gyujtás ára... bontva persze...
ja rámész a 600 as ra akkor jön a köv. oldal fent bal oldalon van egy okkersárga rész amibe minden be van irkálva egymás alá a manual part list nevüt válaszd
bemész erre www.hondaxl.it és egy xl első kerekén log egy cetli, arra klikkelsz. bejön egy oldal, lemész a legaljára ott xl 500 xl 600 kép lessz ráklikkelsz a 600 asra ugye stb. .....
egy lada niva boldog tulajdonosa lettem az előbb... amugy vettem egy buszt is a multhéten és tök jo dolog beteszem az xl-t a helyszinen kiveszem ralli és be és ki és be és ki.....
Pofás,de azért egyre figyelj oda,mégpedig amikor terepen kiszalad alólad a csikó(pl:hegynek felfelé),nehogy lengőteke bajnokság legyen A felső keret ilyen szempontból egy kicsit necces
nekem elég ha elfér rajta egy ásványvizes palack, és/vagy egy mini szatyor kaja
ha messzebb megyek akkor most már autóval viszem
túrázni meg majd ismét veszek egy ténérét, majd egyszer......
ti használtok légszűrő olajat?