halad a csomagtartó
a váz össze van pontozva, még középütt lesz a 2 csavarnál egy lemez és azon lesz még 1 vagy 2 alátámasztás, csak most lemezt vadászok
(kicsit ferdén áll mert húzza a hegesztés, majd a végén ki lesz egyengetve)
vélemények?
A "gyaloglást" úgy értettem, hogy ha le kell szállni a gépről, mert arrébb kell tolni vagy domboldalon megfexik az ember és le kell jönni akkor, lehessen benne mozogni valamelyest. :).
Nem gyalogtúrázni akarok benne :P
crosscsizmában meg ne akarj gyalogolni
elég ha annyit mozog hogy tudsz váltani és fékezni
gyalogláshoz vegyél túrabakancsot
ha meg mégis kell sétafikálni akkor kicsatolgatod és tudsz mozogni
fatuskó kontra lábfej
ilyenem volt még a ténérével
kb 40es tempónál egész lerántott a csomagtartóig, spiccvas szinte kiegyenesedett
zsibbadt kegyetlen, de olyan szinten, hogy arra gondoltam egy ép csont nincs benne, de végül semmi hiba nem volt másnap szinte nem is fájt már
ezt egy alpinestars tech4-el kaptam, mondani sem kell hogy már beszereztem egy ugyanilyent mert a régi már szétszakadozott
Srácok, csizma ügyben lenne kérdésem, ki milyent használ vagy ajánl?
Max 50K-ban gondolkozok. Olyan kellene, ami tart is meg azért mozogni is lehet benne, valamelyest ha úgy alakulna a dolog. Volt már afférom anno fatuskó kontra jobblábfej :S nem szeretném megismételni.
BERIK RC amivel szemezgetek, de elég masszívnak tűnik, az egész csizma nem tudom menyire lehet benne gyalogosan közlekedni.
Egy 85'- ös Xl 600 boldog tulajdonosa lettem.
Szeretném a segítségeteket kérni, egy szervíz könyv félét honnan tudnék beszerezni.
Már próbáltam keresni itt is , de csak a "V" motoros változat jön mindenhonnan.
Segítségeteket előre is köszi
na ma is ezt csinálom épp, keresek tankot ülést. most este olvasom a forumot rolam dumálnak hogy 70 es számrol hivtam tankot ülést kerestem és körül kéne nézni nálam mert egy csávonak elloptak egy motort amin nem volt tank meg ülés persze még sok mást is leirt mi hiányzott. erre a gyerek utánam nyomozgat ezért. hát muszály voltam felhivni wazze,, ez már sok....
még mindig semmit nem csináltam. képzeld nézegetem a forumokat és csávok keresnek különbözö alkatrészeket na telefonálok kérdezem a havert van e ilyen meg ilyen cucca és mennyi, ö mondja hogy 15 ért van ekkor irok az illetönek hogy nekem van 20 ért akkor rámugrik az ember és mondja hogy jo. ekkor elmegyek a haverhoz és mondom hogy 13 add ide. elküldöm a csávesznak és van egy 5 ösöm.
beszereztem váltókenő masszát is
tök olyan mint a nyomkarimaolaj csak a szinük más
gyémántkorong 2 felét megkentem velük aztán adj neki a 11000 fordulatot
maradt a korongon mindkettőből egy vékony réteg, legközelebb tesztelem a láncsprayt is
abból is van 2 féle....
Már kezdtem aggódni, hogy télire egyedül maradok, öcsi tiltáson gabi moci nélkül ha te is eldod megint mehetek egyedül mitn a hétvégén . Olyan helyre keveredtem nem mertem megálni fényképezni mert életem végéig ottragadtam volna :D
Igen,szinteres off road. Van még egy fajta,az is szinteres,de valami verseny betét,az egy picit még drágább. Szerintem hobbizásra tökéletesen megfelel a nem verseny verzió.
Az enyém is maszek gyártmány, csak ez túrára használt gép volt, semmi terep.
a váz össze van pontozva, még középütt lesz a 2 csavarnál egy lemez és azon lesz még 1 vagy 2 alátámasztás, csak most lemezt vadászok
(kicsit ferdén áll mert húzza a hegesztés, majd a végén ki lesz egyengetve)
vélemények?
Nem gyalogtúrázni akarok benne :P
elég ha annyit mozog hogy tudsz váltani és fékezni
gyalogláshoz vegyél túrabakancsot
ha meg mégis kell sétafikálni akkor kicsatolgatod és tudsz mozogni
ilyenem volt még a ténérével
kb 40es tempónál egész lerántott a csomagtartóig, spiccvas szinte kiegyenesedett
zsibbadt kegyetlen, de olyan szinten, hogy arra gondoltam egy ép csont nincs benne, de végül semmi hiba nem volt másnap szinte nem is fájt már
ezt egy alpinestars tech4-el kaptam, mondani sem kell hogy már beszereztem egy ugyanilyent mert a régi már szétszakadozott
Max 50K-ban gondolkozok. Olyan kellene, ami tart is meg azért mozogni is lehet benne, valamelyest ha úgy alakulna a dolog. Volt már afférom anno fatuskó kontra jobblábfej :S nem szeretném megismételni.
BERIK RC amivel szemezgetek, de elég masszívnak tűnik, az egész csizma nem tudom menyire lehet benne gyalogosan közlekedni.
Ha Nem sikerül akkor itt megtalálod,
http://www.manualedereparatie....
Szia
Ez lejött, de ez is már "V" blokkos '87-től.
Köszi!
lehet, hogy bennem van a baj?
http://rapidshare.com/files/22...
Köszönöm szépen!
Keresem is!
Szia!
Innét letöltheted az xl 600 as kezelési könyvét-
http://printer1.blogspot.com/2... "
Egy 85'- ös Xl 600 boldog tulajdonosa lettem.
Szeretném a segítségeteket kérni, egy szervíz könyv félét honnan tudnék beszerezni.
Már próbáltam keresni itt is , de csak a "V" motoros változat jön mindenhonnan.
Segítségeteket előre is köszi
az sosem lesz mínuszos
szerencsére meglett a telóm
tök olyan mint a nyomkarimaolaj csak a szinük más
gyémántkorong 2 felét megkentem velük aztán adj neki a 11000 fordulatot
maradt a korongon mindkettőből egy vékony réteg, legközelebb tesztelem a láncsprayt is
abból is van 2 féle....
Már kezdtem aggódni, hogy télire egyedül maradok, öcsi tiltáson gabi moci nélkül ha te is eldod megint mehetek egyedül mitn a hétvégén . Olyan helyre keveredtem nem mertem megálni fényképezni mert életem végéig ottragadtam volna :D
de lehet hogy jobb is mert nem szívesen adnám másnak