semmi gáz, nagyon sokat segitettél köszönöm. kiprobáltam, nagyon brutálisan megy a gép 2006 os , minden sebességbe kerékre áll, olyan mint egy bicigli amit tol egy dodge viper, könnyü ugratni vele, na meg kerekezni. rögtön átültem az xl-re és elkapott a röhögés, de bocsánatot kértem az xl-töl, és megmondtam neki hogy nem kell másik motor, ekkor az xl-is kerékre állt,........2-es ig
Igen, most sikerült is felb@szni magamat. Nemhogy "csak" sz@rra cseréltettem hanem még fizettem is érte.
És csodálkozok, hogy nem megy úgy mint azelőtt.
Akkor lehet hogy ezen eleve FCR volt,mert úgy vetted.Ezeken a hidegindító a fekete,a piros meg a meleg indító. Ha a szívatója kihúzhatós volt,akkor nem gyári volt rajta(főleg hogy azt írod,volt rajta piros gomb is),mert a gyárin a kart le-fel kell húzogatni.
És akkor mi lesz,így marad? A jót lecserélték egy xarra.
Ebben a gebasz csak annyi hogy én adtam most neki ezt a did 50vm láncot és még teljesen jó állapotban volt! A WR-röl szedtem le de még teljesen rendben volt.
Lehet hogy ennyire bika az XL....
Biztos, hogy most nem ilyen van rajta. De azt el tudom képzelni mivel nem újnak vettem, hogy olyan volt amin a piros kihúzható szivató van. És azért nem is megy most úgy mert ez egy sima karburátor.
ha por van csak akkor nem gond...igaz raragad a lancra de alatta ott a cucc...sarban mar mas mert mondjuk nekem mindig bemegy a sar az elso lanckereket fedo muanyag ala es lassan leszedi de akkor is jobb mind a semmi
a tesztre alszunk még párat, március előtt nemigen fogok motorozni
de beszerzem az anyagot, aztán megkenem vele a nyúlt láncot és kiakasztom télire, már csak kíváncsiságból
Teljesen igazad van!sajnos mostanában nem koncentrálok eléggé(tök hülye vagyok)ezért is irtam neked baromságot mivel összekevertem a motorokat!Bocsi !Na az rmz 450 en az a kicsi kar a meleginditó kar,az a szerepe hogy amikor meleg a motor azzal a karral tudsz neki adni plussz levegőt és azzal könnyebben indul.Dekompresszor csak automata van rajt a veztengely vezérli,ezért is könnyü berugni!
Most, hogy említitek van vasutas haver és mutatta multkor a váltónál használatos kenőanagot tényleg lehet még jó választás az is.
Bírja az extérm hideget meleget jól tapad vízálló mi kell még ? :D
vigyél pár izmosabb kutyát is hátha ügyesebbek lesznek a csávók
beszerzése várakozáson felüli volt, mint gyorsaságban mint bekerülési költségben
5 liter 5 sör
ha jó lesz akkor pár évig kenegethetem......
És csodálkozok, hogy nem megy úgy mint azelőtt.
És akkor mi lesz,így marad? A jót lecserélték egy xarra.
Lehet hogy ennyire bika az XL....
de beszerzem az anyagot, aztán megkenem vele a nyúlt láncot és kiakasztom télire, már csak kíváncsiságból
Egy tesztet megér mindenképp szerintem.
talán így....
Még csak nem is szándékoztam arra célozni hogy skót vagy
Bírja az extérm hideget meleget jól tapad vízálló mi kell még ? :D