Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Xl karbi
beállításról eddig csak mendemondákat hallotam...minden esetre sok sikert hozzá
cimbinek 1x összehoztam facára aztán azóta is úgy jár vele, legalább 3 éve
ami nincs szarrákopva be lehet állítani jóra csak türelem kell hozzá
hajdanán mennyi ilyet csináltam
a gázvezérlők rajzait magyarítottam olasz nyelvről
rohadt egy idegesítő dolog, persze pixelmentesre kellett mert utána ment a kf-hez
megcsináltam mert nem találtam neten
addig állítgatod míg elszegényedik a keverék .... és gátas lesz én is így jártam anno xl -el ha nem mulik a bedurrogás torpanás kombináció akkor lehet már gátas hengerfejből dominátort tegyél majd rá domi karibival garantáltan sokkolni fog a teljesítménye
.... xl gyári karbi egy kalap szar nem éri meg az időt sem az állítgatása tapasztaltból beszélek...
Köszönöm a szíves felajánlást de előbb megpróbálkoznék a karburátor beállításával.Mert arra már én is rájöttem korábban,hogy a beállítás a kulcs, csak a hogyan a kérdés?
Karbi lesz a ludas... pucold ki lehet az segít a problémán
De mondok jobban nekem van eladó hibátlan karbim XL 600 R re
ajándékba adok hozzá szívócsonkor
felrakod és már mehet is
Sziasztok tavaly ősszel vettem egy Xl600r-t és van vele egy kis problémám.Hirtelen gázhúzásra durrog és megtorpan majd elindul ugyan de nem az igazi. Ha valakinek van ötlete azt nagyon megköszönném.
Hát látod még se kapkodnak érte :/ ja 250 2t tetszene ;)
Az én szememben nem sok még a 440, mert én ezeket a röfögős tartós gépeket szeretem. Viszont a 250 2t az még tetszene (de hát az is verseny), más álmom nagyon nincs. Szerencsére egy már valósult a ttr, ami marad is!
Hát ja kényesebb de azt már leszeretném papirozni! Csak nehéz eladni ezt pedig szerintem nem hirdetem drágán még a 440 be belemennek!
Jaja, látom, mondjuk a wr biztos hogy ütősebb, de költségesebb is, mert hamar beszarik
Azért hirdetem mert másikat akarok! Semmi bajom nincs a motorral tökéletes már! Hát gerecse vezermű lánccal atbaszott de küldött helyette ingyen másikat szóval egy szavam nem lehet e téren rá!
Gerecsemotoros XR, őszintén, miért hirdeted? Mi a véleményed az eladó motorjaikról, mert hát volt először vele problémád az tudom!
koszi de csak mukodokepes erdekelne az ugy sok lenne a posta aztan megnnt posta a tekercselonek aztan visza: s
Ha Gondolod van egy állorészem amit fellehetne tekercseltetni,egyszer láttam itt a sportmotoron hogy tizen párezezerért feltekercseli vlaki,,,
http://www.kepesmotor.hu/honda... Eladó lett a gép ha esetleg valakit érdekelne! Ja szivató gond megoldva első rugásra röffenik már! ;)
Értem, köszi!
üdv mindenkinek. esetleg valakinek van honda xl 125 paris dakarhoz gyújtás alaplapja ? vagy milyen másik gyújtást lehetne rátenni ?
az összes megmaradt kacatot elvitték
annyit segítségnek hogy max 2 centit lehet nyújtani rajta de ekkor már nekem beleért a kerék a sárvédőbe
szóval inkább az 1-1,5 cm az ésszerű
Ini! Emlegettél régebben kutyacsontot, amitől megül a paripa. Megvan még? Mi pénz lenne?
Köszi
Köszike
Pedig van valami különbség!
van zöld csatis is de a kötése ugyanez