amúgy én tudok xl hengerfejet alumínium árba is,
bár el van repedve, talán a gyertyamenet meg az egyik szelep között
vagy valami ilyesmi helyen nem emlékszem pontosan
de az epokitt tuti megragassza
ÚÚÚÚjjjjjj Hengerfejet? ? ? Mi van veled,nem a helyeden aludtál? Szerintem inkább bontottba gondolkodjál,mert ha lenne is hozzá új a Hondánál amit erősen kétlek biztos horror áron lenne
sziasztok van egy honda xl 600-asom és az lenne a kérdésem hogy nem tudjátok hol tudnék venni hozzá új hengerfejet? eredetit vagy után gyártotatt. ? valamint miért van az hogy ha rá rugunk a berugó karra nem jön vissza hanem lent marad? kompreszió van benne.
XR650R-nél az olajnak nem szabadna kapásból lefolynia a vázból, nem? Mert ahogy öntöm, úgy fogy! Lehet tényleg kimaradt valami... Az olajpumpám a kuplungdekniben van, az egyik rotor kívül, az olajszűrő alatt, a másik belül, a külső mögött van. A felvezető csőből semmi nem jön, viszont ott tömítés nem maradt ki.
az a helyzet hogy nem tudom
cimborának van xl600(talán r, az önindítós kivitel)
de vagy 3 éve hogy én azt megtúrtam
keress egy manualt abban tuti benne van
Vedd le a kuplungfedelet(deknit),keresd meg azt a csövet amin megy a vázba az olaj(a váz felső részére megy és az olajpumpától indul)ahol az olajpumpa fel van csavarozva ott nézd meg,hogy nem maradt e ki valami tömités.
Ne járasd így mert ha a vázban nincs olaj,akkor nincd a fötengelynél sem és a hengerfejben se.
Szed le a deknit és csinálj képeket és tedd fel ide.,ha nem vagy messze hozd el és megoldom.
Helló kedves INI az üzemanyag fúvóka gyári méretére lennék kíváncsi (XL600r).
Ugyanis kivettem a gyertyát és az kormos volt ami azt jelenti hogy sokat kap,az úszószintet már a leg kisebbre állítottam, a keverékcsavar pedig 1.5 fordulatra tekertem ki.
Szia nekem egy XL-em van abba 2.5 liter kell,és amikor betöltöttem az első két litert akkor még a nívópálca nem mutatott semmit.Majd az utolsó 1/2. után már rendben volt minden.Ez az én tapasztalaton.
bár el van repedve, talán a gyertyamenet meg az egyik szelep között
vagy valami ilyesmi helyen nem emlékszem pontosan
de az epokitt tuti megragassza
Ha hoznak hozzá....
cimborának van xl600(talán r, az önindítós kivitel)
de vagy 3 éve hogy én azt megtúrtam
keress egy manualt abban tuti benne van
Ne járasd így mert ha a vázban nincs olaj,akkor nincd a fötengelynél sem és a hengerfejben se.
Szed le a deknit és csinálj képeket és tedd fel ide.,ha nem vagy messze hozd el és megoldom.
Ugyanis kivettem a gyertyát és az kormos volt ami azt jelenti hogy sokat kap,az úszószintet már a leg kisebbre állítottam, a keverékcsavar pedig 1.5 fordulatra tekertem ki.