Üdv mindenkinek, régieknek és az újaknak is! Sokan láttátok már biztos, hogy hirdettem a motoromat. Ez mind hirtelen felindulás volt, mert bele fektettem több mint egy kilót, és a kurva dekompresszor fül letört,aztán meg igazgatta a vezérlést, és el görbültek a szelepek. Aztán kapott új vez. láncot, meg feszítő rugót, (a vezető, és a feszítő jó).Eltelt közben közel 1 év, és összerakás elött állok. A kérdésem az lenne, hogy a feszítő rugót milyen módon kell beszerelni? Mert ahogy nézegettem a hengerfej falán nincs semmi amibe meg akadjon a rugó másik fele.
Akra 15 ért vettem vaterán és kb még ennyiből alakították xl re mert titán így kicsit drága hozzá az anyag .... itt még benne van a killer .. killer nélkül üvölt
az asszonnyal nemigen van baj inkább a melóhellyel
de ha nem mind hétköznap akkor minden megoldható
majd inkább akkor lesz gáz amikor indul az izmosodási versenyidőszak akkor a munkatársam veszi ki a pénteki napokat, valami erősember versenyekre készül 1000el
Megvárjuk míg kicsit optimalizálódik az időjárás ilyen +15 fok környékére csapadék mentesen és utána indulhatunk Remélem el tudsz szakadni az asszonytól 3-4 napra
Na de azok a szerelések nem a motor hibái miatt vannak,hanem az én baromságaim mert szeretek tuningolgatni Amúgy én pont leszarom a motorozást mert ha 1 hónapba motorozok 1 hétvégét az engem bőven kielégít arra a hónapra A motorostúrákba se a motorozás nekem a lényeg hanem az a sok baromkodás ami közben és este a tábortűznél van Főleg ha ott a kutyás
Igen előre mint a seregben de amúgy nekem is hajtókaros lett eladtam időben meg a kupl is csúszott alk elátás volt a gond olyan volt mint a husky csak egy kicsit kiszámithatatlanabb amúgy a mérnökeim egy korporésön a husabergel meg a ktm el de a ktmhez van cucc legalább az xr egy ősmamut hozzá képest de azért be tud vadulni ha kell
Na az aztán egy igazi betegágy Arról a motorról én még tartósság terén jót nem hallottam Általában törött és megszorult hajtókarról szoktak mesélni ha az a motor szóba kerül Amúgy ettől eltekintve súly,futómű és erő szempontjából pozitív csak az a berúgókar megoldás az nagyon beteg
de ha nem mind hétköznap akkor minden megoldható
majd inkább akkor lesz gáz amikor indul az izmosodási versenyidőszak akkor a munkatársam veszi ki a pénteki napokat, valami erősember versenyekre készül 1000el
megküzdünk a 200+ kilós gépemmel a te űrtechnikás vasaddal
aztán a nyertes bontja fel este az első sört
nekem mindig jó volt, szóval a hiba nem az én készülékemben volt