Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Német ebay
Arra még várni kell :D
Üdv mindenkinek, régieknek és az újaknak is! Sokan láttátok már biztos, hogy hirdettem a motoromat. Ez mind hirtelen felindulás volt, mert bele fektettem több mint egy kilót, és a kurva dekompresszor fül letört,aztán meg igazgatta a vezérlést, és el görbültek a szelepek. Aztán kapott új vez. láncot, meg feszítő rugót, (a vezető, és a feszítő jó).Eltelt közben közel 1 év, és összerakás elött állok. A kérdésem az lenne, hogy a feszítő rugót milyen módon kell beszerelni? Mert ahogy nézegettem a hengerfej falán nincs semmi amibe meg akadjon a rugó másik fele.
Tudok olyan helyet Lehetőleg EU-n belül honnan lehet tm-40-et rendelni? Ismerősömnek kéne.
azert a berget is meghallgatnánk:)
hát kíváncsi vagyok Domi blokkal milyen lesz mivel picivel halkabb a blokk...
szépen szól
áá nem épp most készülök felraki a gépre :)
Kurvajóóóóó :D remélem ezt nem adtad el! :D
Akra 15 ért vettem vaterán és kb még ennyiből alakították xl re mert titán így kicsit drága hozzá az anyag .... itt még benne van a killer .. killer nélkül üvölt
És akkor elmúlik a rondaság?:) Egyébként úgy néz ki megoldódott. Haverom odaadja a mivv-jét 25 be leömlőstül, így a csőhajlítással se kell baszakodni.
akkor ez a legegyszerűbb(refrén):link

Ja, meg hogy ne a ronda, repedfazék, büdös, kiégett gyári szart kelljen nézni/hallgatni.
Arra nincs keret.
az asszonnyal nemigen van baj inkább a melóhellyel
de ha nem mind hétköznap akkor minden megoldható
majd inkább akkor lesz gáz amikor indul az izmosodási versenyidőszak akkor a munkatársam veszi ki a pénteki napokat, valami erősember versenyekre készül 1000el
Megvárjuk míg kicsit optimalizálódik az időjárás ilyen +15 fok környékére csapadék mentesen és utána indulhatunk Remélem el tudsz szakadni az asszonytól 3-4 napra
tényleg, mikor veretünk már?
megküzdünk a 200+ kilós gépemmel a te űrtechnikás vasaddal
aztán a nyertes bontja fel este az első sört
Na de azok a szerelések nem a motor hibái miatt vannak,hanem az én baromságaim mert szeretek tuningolgatni Amúgy én pont leszarom a motorozást mert ha 1 hónapba motorozok 1 hétvégét az engem bőven kielégít arra a hónapra A motorostúrákba se a motorozás nekem a lényeg hanem az a sok baromkodás ami közben és este a tábortűznél van Főleg ha ott a kutyás
Igen előre mint a seregben de amúgy nekem is hajtókaros lett eladtam időben meg a kupl is csúszott alk elátás volt a gond olyan volt mint a husky csak egy kicsit kiszámithatatlanabb amúgy a mérnökeim egy korporésön a husabergel meg a ktm el de a ktmhez van cucc legalább az xr egy ősmamut hozzá képest de azért be tud vadulni ha kell
mondod te amikor évi 1000órát szerelsz és 10 órát motorozol
Na az aztán egy igazi betegágy Arról a motorról én még tartósság terén jót nem hallottam Általában törött és megszorult hajtókarról szoktak mesélni ha az a motor szóba kerül Amúgy ettől eltekintve súly,futómű és erő szempontjából pozitív csak az a berúgókar megoldás az nagyon beteg
nekem a Vertemati 503 volt a szerelem első látásra egy igazi vad kanca elég volt betörni de mikor sikerült mindenért kárpótolt

nekem mindig jó volt, szóval a hiba nem az én készülékemben volt
de csak azért mert 2. aktus sose következett be mert elhajtott a csaj mert szar voltál az ágyban