Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mar a gyujtotekercs tekercselonelvan. kb 500 forintert megcsinalja. csai nem tudni mennyi menet volt rajta.
Sziasztok,

Készülök venni egy TRX400at,amiben ha jól tudom XR blokk van.Ember azt mondja,hogy nagy fordulatról visszaengedett gáznál nyom egy kék füstöt.Találkozott már ilyennel valaki?Állítólag szelepszár szimering?szerinte..Nekem volt XR400am meg egy trxem is korábban,de az nem füstölt..szerintetek?

ez lenne az
Tizen párezer forintért újratekercselik neked az egész állórészt.
vagy más hondábolvaló tekercs vagy állórész jó lehet bele? nem találk sehol tekercset . vagy állórész. köszi a segítséget
Ha pénz kellene neki, akkor nem érdekelné csere. De ő cserélni szeretné. De így csak szeretné!
Biztos megvan az oka miért adja el .... sajnálom hogy el akarja adni,bitos valami gixer van otthon azt kell a zsé nem tudhatjuk ... mindamellett lehet felhívom cigányos akcentusal szám nélkül és bekínálok neki 70 ezret:) bassza csak szét az ideg
üdv. keresek honda xl 125 dakar kivitelű motorhoz, gyujótekercset vagy gyujtásalaplapot. lehetőleg olcsón :D
hozzál nekem is abból a csoda anyagból
akkor meghirdetem a huskyt másfél millára a ténérét meg 650re
Azt gondolom,hogy fel kéne keresni a Janszit ,mert úgy látom,hogy valami jó féle cucc van a birtokába mert elég határozottan oda vágta azt a 300.000 ft os árat arra a 30 éves paripára Vagy talán valami vírus van a levegőbe és az van hatással az emberek realitás érzékére és az miatt vannak ilyen elképesztő motor árak
Dicsak buksi....mit találtam Janszi fórum társ meghirdette a motorját
Nagy a csend, mindenki motorozik?
masteron csak nem rá ragadtál egy záró vonalra?:) baszki....
Nyíracsád!
Jó kis rendszer!
Mekkora az a leömlő?
Videó van róla?
Miben változik a gyáritól?
megbeszéljük:)majd ha megyunk jelzek te debreceni vagy amúgy?
vagány a gép! remélem valamikor sikerül összehozni egy közös találkozót a semmi közepén a gépekkel!
Erről van szó!:)
Fasza kis rendszer nem tom hogy ki csinalta de minőségi az biztos!
A hang az fenomenális!
Lehet drága a motor de nem kókány és annyira nem eladó nekem van egy xl-em is mellette meg volt a kezem között másik xr de ez viszi a pálmát!
üdv srácok!
azért pár dolog kimaradt
az önindító, meg pár szelep a fiókban várja a beépítést
A káma szútra összes pozíciójába használhatod de arra figyelj oda,hogy análisan nem szereti
fekve, de csak misszionárius pózban
fekvö pozicióban is használlhatóak ezek?
Ilyen van bent nekem
enyémbe ilyen van: http://forex.hu/webshop.html?p...
jó csak szivárog a + sarunál egy kicsit
a párja az xl-ben teljesen hibamentes