Készülök venni egy TRX400at,amiben ha jól tudom XR blokk van.Ember azt mondja,hogy nagy fordulatról visszaengedett gáznál nyom egy kék füstöt.Találkozott már ilyennel valaki?Állítólag szelepszár szimering?szerinte..Nekem volt XR400am meg egy trxem is korábban,de az nem füstölt..szerintetek?
Biztos megvan az oka miért adja el .... sajnálom hogy el akarja adni,bitos valami gixer van otthon azt kell a zsé nem tudhatjuk ... mindamellett lehet felhívom cigányos akcentusal szám nélkül és bekínálok neki 70 ezret:) bassza csak szét az ideg
Azt gondolom,hogy fel kéne keresni a Janszit ,mert úgy látom,hogy valami jó féle cucc van a birtokába mert elég határozottan oda vágta azt a 300.000 ft os árat arra a 30 éves paripára Vagy talán valami vírus van a levegőbe és az van hatással az emberek realitás érzékére és az miatt vannak ilyen elképesztő motor árak
Erről van szó!:)
Fasza kis rendszer nem tom hogy ki csinalta de minőségi az biztos!
A hang az fenomenális!
Lehet drága a motor de nem kókány és annyira nem eladó nekem van egy xl-em is mellette meg volt a kezem között másik xr de ez viszi a pálmát!
üdv srácok!
Készülök venni egy TRX400at,amiben ha jól tudom XR blokk van.Ember azt mondja,hogy nagy fordulatról visszaengedett gáznál nyom egy kék füstöt.Találkozott már ilyennel valaki?Állítólag szelepszár szimering?szerinte..Nekem volt XR400am meg egy trxem is korábban,de az nem füstölt..szerintetek?
ez lenne az
akkor meghirdetem a huskyt másfél millára a ténérét meg 650re
Mekkora az a leömlő?
Videó van róla?
Miben változik a gyáritól?
Fasza kis rendszer nem tom hogy ki csinalta de minőségi az biztos!
A hang az fenomenális!
Lehet drága a motor de nem kókány és annyira nem eladó nekem van egy xl-em is mellette meg volt a kezem között másik xr de ez viszi a pálmát!
üdv srácok!
az önindító, meg pár szelep a fiókban várja a beépítést
jó csak szivárog a + sarunál egy kicsit
a párja az xl-ben teljesen hibamentes