1 centi kb 5 centi mínuszt jelentett
ha nem vagy olyan dagadt mint én kipróbálhatod az 1,5 centit is
szerezz be 1-2 darab 20as laposvasat fúrd ki méretre és tedd be a kutyacsont helyére pár anyával-alátéttel.stb kihézagolva
ekkor meglátod hogy a jó
a 2 centisnél már egy picit faragni kell a himbán le kell szedni az öntési sorját egyenesre, a rugóstag éleit is le kell törni
egy papírlappal meg lehet nézni hogy összeérnek-e
Mind a kétszer szerelési hiba volt. Először el volt rakva a vezérlés, másodjára eltört a vez. lánc feszítő, de az is azért mert rosszul volt kivéve előtte és megsérült a műanyag benne.
egy vas hasábot lesíkoltunk+kifúrtunk méretre : 1 centivel hosszabb a jobb a 2 centissel már néha beleért a kerék a sárvédőbe
aztán le lett könnyítve (kifurkáltunk mellőle egy csomó vasat)
kb úgy nézett ki mint a gyári
utána egy kis ezüst festék és senki sem vette észre
nekem sajnos egy kartercső eltört nem volt megfelelö hűtés és 3. nyélgázon felrobbant a blokk csatt és hajtókar blokkot kettévágta mint szamurájkard a dinnyét aztán egy év blokkkeresgélés nem volt sehol sem vagy csak méregdrágán új eladtam szív nélkül utánna vettem az xrt
sajna nincs jó társaság
aki meg van azt a ténérével is elhagyom a fenébe
erdélyi hegyekre van tartogatva, meg ha jönnek vendégek homokdombot mászni akkor van beüzemelve
mert programozható ecu is került bele
ha nem vagy olyan dagadt mint én kipróbálhatod az 1,5 centit is
szerezz be 1-2 darab 20as laposvasat fúrd ki méretre és tedd be a kutyacsont helyére pár anyával-alátéttel.stb kihézagolva
ekkor meglátod hogy a jó
a 2 centisnél már egy picit faragni kell a himbán le kell szedni az öntési sorját egyenesre, a rugóstag éleit is le kell törni
egy papírlappal meg lehet nézni hogy összeérnek-e
amúgy az egyik postásotok ismerős, neki is ténéréje van, vele szoktunk gurulni, neki nem számít ha el kell jönni 300km távot
aztán le lett könnyítve (kifurkáltunk mellőle egy csomó vasat)
kb úgy nézett ki mint a gyári
utána egy kis ezüst festék és senki sem vette észre
aki meg van azt a ténérével is elhagyom a fenébe
erdélyi hegyekre van tartogatva, meg ha jönnek vendégek homokdombot mászni akkor van beüzemelve
ismerős 1.6vti hondájából kihoztak szűk 200 lovat(gyári 160)
rally2 osztályban 2. lett