Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lesz a teló és a lámpa között egy vastag gumi és úgy lesz rá kötegelve még alakulós a projekt....
majd azért kösd át a lámpa alsó lábait valami vastag kábelkötegelővel mert zörögni fog útközben
a ténéré az marad, az az első szerelem(meg mit is tudnék helyette hondába beszerezni)
ha a husky széjjelfoszlik, én meg megvénülök lesz helyette egy crf250l az ilyen tatamoci
amúgy az xr4 még mindig(és sokáig) meglenne ha lett volna valahol a közelben quad blokk
ködlámpa takaró ilyesmit keresnék elöre a lámpákhoz
egy jó nőnél csak 2 jó nő jobb attól meg igazábol nincs is jobb, csak egy öreg nyomatékos honda
ini én nem fogyok:) a következö motorom is honda lesz ha ezzel kész vagyok
Ha az lennél nem Yamaha lenne a túra enduród Elég sokan válnak meg a japán enduróktól és vesznek Európait amit részben meg is értek mert szerintem is jók,de terepen való túrázás szempontjából ezek az öreg vasak verhetetlenek maradnak
Èn is jó gèp. De egy jó nőnèl is van mindíg jobb
fogynak a hondások.......
azért lélekben egy kicsit még az vagyok ám
Elment a kis Xr. Ha valakinek kell gyàri xr 650 karbi van eladó!
Aszem megtalàltàl. Nyugodtan írj facen mindíg látom.
van elérhetősegéd?
Csikabà màr ezeket a telókat es megpiszkàlta.
ezen a címen tárgyaltunk:
kopaszkak1@citromail.hu
Tegnap túrtunk kb 200km.ert, működött szépen ha kellett.
Elég jól néz ki azért érdeklődtem...
Vmi elérhetőség ?
kopaszka csinálta pár éve 15ezer volt
viktor feltette már?
jól fog?
állítólag valami űbefaca anyagból van, jobb mint amiből általában faragják
Az xr első féktárcsát hol lőted ?
Persze érdekel a dolog ..fészen váltsunk majd pár szót erről privátban ha fent leszel...
Szerintem kapsz itthon is.
Jólvan akkor húzok sorszámot:) Igen azért kérdem a fúvókákat.
Ha mocisnak kell ő az első. Amúgy xremre pont passzol. Hogy 600ra hogy megy fel nemtudom. De mèg akkor àt kell kalibràlnod majd.
És a fúvókák speckó méretek vagy simán boltban lehet venni hozzá?
Na akkor szurkoljunk mindketten hogy maradjon lóvém a biztosításpénzből amire várok. Amúgy sokat kell szarakodni vele felrakásnál?
70ezer mondhatom hogy új