Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
xr 600-on 13/48-as áttételnél kb mennyi a motor végsebessége?
Előre is köszönöm!
14-50, vagy 14-48-47, az első lánckerék már megvan, a 44-hez akartam kipróbálni, de ha valaki rákapna a láncomra, akkor nem próbálgatnám. Ha nem akkor megpróbálom a mostani 14-44,et 15 helyett. Kemény terepen akarom használni a motort, de most 2.-ban 80-al megy. A nagy köbcenti miatt így is helyt áll (már amennyire), de nem az igazi. XT-hez képest viszont mikor megvettem ég és föld volt. . Attól félek, hogy a nagy lánckerék miatt hátúl folymatosan bele fog érni a vezetőbe, a kicsi miatt meg elől érne bele. Persze ezt csak én gondolom!
Milyen áttétel lesz a gépen?
Szevasztok! Áttételcsere miatt eladó egy SMC 520 HDX lánc, gyűrűs és patentszemes. Annak ellenére, hogy a google nem hoz rá semmit, a motoromon 600km-t futott (nem újan lett rátéve), de nem kellett utánaállítanom! 112csapos! Ha valakit érdekel, írjon!
Honda Xl túra tank, zárható tanksapkával, kulcsával olcsón eladó! 6000Ft Valamint Xl ülés ajándékba hozzá!
BFB! Dobj már egy üzenetet a tel számoddal a deka76@freemail.hu-ra!
Grat!
Nagyon jó videók!
ez az út sem volt semmi
lipka gépét feltoltuk, az öreg a crf-el totál kivolt, viktor itt utálta meg az sm 610est(167.álomgépe volt )
néha beugrik az ember a csőbe, mert ugye sosem fordulunk vissza
itt az xr4el végigcsattogtam a fénysebesség 99%-val, nemigen értettem mint bénáznak

jól lehet vele terepezni! Nincs nyafi. Volt pár éve, hogy egy 150 méteres szakaszon 1.5 óra alatt jutottunk át...
ezért jó a nyomógomb , ezért is cseréltünk
azért jó látni az ex gépem, rendeltetésszerű használat közben
jártam vele már én is benzincsapig érő vízben

a viktor mindig is ilyen kis meggondolatlan volt
Itt a folytatás idén januárból: https://www.facebook.com/photo...
...ehhez fűzzük hozzá, hogy decemberben, kb 3 fokos a víz !

(ugye milyen jó videó? )
xl 350 enyit eszik terepen normál menetben?
Sziasztok!
Eladom a gyári karbimat (gyái állapotban), ha valakinek kéne, itt megtalálja: KARBI
Valakinek van xr6-domi 14 es lánckereke előre? Cserébe adok új 15 öst!
dikkk az a csávó!
Valakinek 86os XL600 hoz véletlen nincs gyári hátsó lábtartója konzollal együtt?
Nálam is ez volt a probléma a szívócsonknál,elnyalta az imbusz a kulcsnyílást mert 5.6 os csavar volt benne.A 12,9 es csavar szépen kijön,persze minőségi imbusszal.
hülyék ellen nincs okosság
azok a 6-8 nm-es csavarokat is 1 méteres csövekkel huzigálják meg
utána meg nem győzi az ember menetjavítózni az alu dolgokat
Én a helyedbe 12,9 es imbuszt raknék oda,mert azzal nincs ilyen probléma
A héten meglesz. Meg akkor meg is rendelem a csonkot hozzá. Az enyémet teljesen szét kellett baszni mert valami szakbarbár úgy beletépea azt a 3 imbuszt, hogy az egyik kinyílt és nem lehetett leszedni.
egyébként vélhetően hét végére már nálam lesz a blokk:) szóval lassan a karbi is kell majd...te xr karbiddal mizus át tudtad nézni?