Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy ha más nem ismerősöm felajánlotta a 125ös cbfjét.
Azt hittem ezen már túl vagyunk. Nem veszek robogót:)
Megnézem. Még red baronon gondolkodtam bár vegyes amit hallok róluk.
Nix? Mer akkor elkérem.
hol látsz azon az oldalon telefonszámot?
Itt meg megint esik a kurva hó.......
én még mindig azt mondom hogy futárkodni vegyél egy nagyobb ccm-es robogót
vannak nagykerekűek is azok már elég jól tolerálják az úthibákat
Annyit tudok még ajànlani. Krosszmotorok. Hu feltelegrácsolod az ipsét. Megmondod hogy papiros jó mkci kell. Olaszbol hordabak. Megmondod mik a kereteid. Megmondja mit ajànl. Màsnak is bevállt màr. Egy telefont megér.
Szerintem csak az árak mennek fel.
Már egy ideje a hahuval meg a képesmoltorral kelek és fekszek de nincs semmi jó. Vagy olyan motor ami már a honfoglaláskor itt volt, vagy versenymotor, vagy nincs papírja.
Lassan pedig gyarapodik most majd a kinàlat.
5-6 kilótól kezdődnek, ráadásul nekem S verzió kéne mert elvileg a másik üzemórás. Abból meg alig találni.
de ha dot 3-mat rakok bele akkor nem lesz semmi baja?olvastam ilyenekről hogy felbuborékozódik...?köszi
Csúnyàn beszoptad vele az tény
Eladom amit járóképes lesz. Amúgy néztem xr4-et de már fosok mindentől amiben egyszerre szerepel a honda és az "X".
600 kilőve mert nem játszani kell. Akkor megtartanám az xr-t. Bár lehet akkor se, mostmár rendesen tele vele a tököm.
Eladod a hondàt? Vagy màr el is adtad?
Ugyan ebben az árban adják őket csak öregebbek.
Jól nèz ki sztem
a használtautón 1 rendszámos xt350 van, 320 ért
igaz elég szép állapotban
Mért kamuzna? Az a baj hogy tőlem elég messze van ahhoz hogy potyára lemenjek.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xt_350-7348731
Dr az dràgàbb tènyleg. De ha uilyen 420akèr keresel mocit szerintem oda lassan xr 400is becsúszik. Óder?
Xthez kapsz donort 170kettőt. Ha még nem adtàk el. Szerintem az xt nagyon fasza kis gép. De van tt is az mégjobb. Ès az simàn 4 alatt eszik.
ezekkel az a gáz hogy egyrészt ritka másrészt meg aranyárban akarják adni
ráadásul eléggé butácska gépek
akkor már inkább a 600as tesvírük
pár éve egy 320ért árult dr350est néztünk meg, arra simán rá lehetett volna tolni egy százast csak külalakra
és még a hangja sem volt tökéletes
ha már kicsi kell akkor inkább egy xr250 néha-néha fel-fel bukkan 1-1